Şimdi Ara

Need For Speed : World Online (90. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.524
Cevap
9
Favori
311.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lewel123

ooo Hep 3.000 dolar Vericez Böyle saçmalık mı olurr BAri Biraz uzun Gitse Hemende bitiyor..

Alıntıları Göster
    Boost al 1 hafta hiç para vermiyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleyman_korkmaz_32

Ben bu shift için birşey sorcağım. Hızlı Ve Öfkeli 4'ü izleyipte Shift'i oynayan var mı acaba? İçerisindeki karakterler aynı mı?

Alıntıları Göster

nfs worldun clientini indirdim suan 1.4 gb indiriyor fakat 1 saattir 56MB indirdi duraklaya duraklaya indiriyor sorun bendemi yoksa bu durum normalmi

• quote:

Orijinalden alıntı: oykki

nfs worldun clientini indirdim suan 1.4 gb indiriyor fakat 1 saattir 56MB indirdi duraklaya duraklaya indiriyor sorun bendemi yoksa bu durum normalmi

Alıntıları Göster
    bende şu anda nfs world online oyununu indiriyorum ama kafam karıştı şimdi indirdiğim oyun ücretlimi?? oyunun boyutu 1.47 gb. yaklaşık bir saat sonra biter... :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnızaslan -- 29 Ocak 2011; 18:11:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yalnızaslan

bende şu anda nfs world online oyununu indiriyorum ama kafam karıştı şimdi indirdiğim oyun ücretlimi?? oyunun boyutu 1.47 gb. yaklaşık bir saat sonra biter... :))

Alıntıları Göster
    oykki her güncelleme bende öyle sürüyodu. Oyundaki ışınlanma olaylarıda bu yüzden bizde çok. Daha yaygınlaşmadı bide bizim ülkeye düşük serverlar geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rza_35

oykki her güncelleme bende öyle sürüyodu. Oyundaki ışınlanma olaylarıda bu yüzden bizde çok. Daha yaygınlaşmadı bide bizim ülkeye düşük serverlar geliyor.

Alıntıları Göster
    bend e 1 hafta takilacam bu oyuna .boost aldım, su card pack ler var gold,silver bronze onlar tam olarak ne oluyr
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitman

bend e 1 hafta takilacam bu oyuna .boost aldım, su card pack ler var gold,silver bronze onlar tam olarak ne oluyr

Alıntıları Göster
    Oyunda çoğu kişinin arabasında Bjk amblemi Türk bayrağı fln var.Bunlar arabaya nasıl ekleniyor.Yarışlarda herkez tarafından görülebiliyormu.Cevaplarsanız sevinirim.Artık gidip support a mail çekecem bu konuyla ilgili.Herkez istediği şeyi arabasına koyuyor biz saf gibi dolanıyoruz.Madem böyle bir şey var biz neden kullanamıyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xC4Nx

Oyunda çoğu kişinin arabasında Bjk amblemi Türk bayrağı fln var.Bunlar arabaya nasıl ekleniyor.Yarışlarda herkez tarafından görülebiliyormu.Cevaplarsanız sevinirim.Artık gidip support a mail çekecem bu konuyla ilgili.Herkez istediği şeyi arabasına koyuyor biz saf gibi dolanıyoruz.Madem böyle bir şey var biz neden kullanamıyoruz...

Alıntıları Göster
    Onu vinlyler ile yapıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable Doubt

Onu vinlyler ile yapıyorlar

Alıntıları Göster
    10.seviyeye gelince ay ve yıldızın oldugu bölümün kilidi açılıyor onları boyutlandırıp yapabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-43316ACAF

10.seviyeye gelince ay ve yıldızın oldugu bölümün kilidi açılıyor onları boyutlandırıp yapabilirsin

Alıntıları Göster
    Merhaba oyuna yeni basladim bir sure oynadiktan sonra 10 - 15 dk kadar "ERROR FATALERROR 7" seklinde bir uyari aliyorum ve oyun kapaniyor. Sistem win 7 bu sorunu yasayan varmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozansanci

Merhaba oyuna yeni basladim bir sure oynadiktan sonra 10 - 15 dk kadar "ERROR FATALERROR 7" seklinde bir uyari aliyorum ve oyun kapaniyor. Sistem win 7 bu sorunu yasayan varmi?

Alıntıları Göster
    O şu an oyunda 5.08 Patch'i var o yüzden,
  • quote:

Alıntıları Göster
    şu anda açıkmı oyun bende serverror_fatal_errorcode_5 diye bi hata veriyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHBSC55 -- 3 Şubat 2011; 18:14:38 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    hep sonuncu oluyorum ya t2 dodge araba var olabilecek herşeyin en iyisini taktım ama aracın kontrolü çok zor ..neden acaba ? virajları iyi dönemiyor

top speed 332 acceleration 374 handling 354 bu degerler kötü mü ?

oyundaki ismim AEGEANSEAGULL
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuafortr

hep sonuncu oluyorum ya t2 dodge araba var olabilecek herşeyin en iyisini taktım ama aracın kontrolü çok zor ..neden acaba ? virajları iyi dönemiyor

top speed 332 acceleration 374 handling 354 bu degerler kötü mü ?

oyundaki ismim AEGEANSEAGULL

Alıntıları Göster
    Charger yarışta iyi değildir,pursuit için vazgeçilmezdir ama tabii ben 1-2 hafta kullanıp satmıştım.
  • quote:

Charger yarışta iyi değildir,pursuit için vazgeçilmezdir ama tabii ben 1-2 hafta kullanıp satmıştım.

Alıntıları Göster
    bende aranıza yeni katıldım arkadaşlar 5 lvim oyundakine nickim YASAKRAL55 tanışmak isterim sizlerle nicklerinizi verirseniz ekliyim arkadaş olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHBSC55

bende aranıza yeni katıldım arkadaşlar 5 lvim oyundakine nickim YASAKRAL55 tanışmak isterim sizlerle nicklerinizi verirseniz ekliyim arkadaş olarak

Alıntıları Göster
    anlasilan oynayan yok.bende pro parca bulamıyorum ondan sarmıyor oyun.herkesin arabası benden iyi.silver card aldım güya her silverde 5de3 parca var. 50 kere actım 1 inde parca cıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fk_entertainment

arkadaşlar bende yeni bir sorun başladı.

yarış>multiplayer deyince finding opponent de bekliyor kalıyor single ve private oynayabiliyorum ama multiplayer da kalıyor sizdede aynı sorun var mı?

Alıntıları Göster
    benim nickde ASİ61 ekleyebilirsiniz arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magilum

73 MB Yeni güncelleme yapıyor..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben boostla araba almayı düşünüyorum r8 almayı düşünüyorum ama bi sorum var cop edition mı daha iyi normal olan mı? yoksa porsche 911 turbo mu alayım ? birde boost'la alınan arabalar sürelimi yoksa sınırsız mı ?

düşündüğüm araba r8 cop edition 5500 boost'a ama porsche 911 turbo da iyi geldi o da 5500 hangisini alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHBSC55

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bir sorum var.

Eskiden 6 mıydı 9 muydu leveli geçmek münkün degildi anca para verirsen geçebiliyordun şuan öyle bir durum varmı? Hiç para vermeden oynayabilirmiyim bu oyunu kısıtlamalar nelerdir?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Arkadaşlar bir sorum var.

Eskiden 6 mıydı 9 muydu leveli geçmek münkün degildi anca para verirsen geçebiliyordun şuan öyle bir durum varmı? Hiç para vermeden oynayabilirmiyim bu oyunu kısıtlamalar nelerdir?

Teşekkürler.

50 lwle kadar ücretsiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asal16

arkadaşlar ben boostla araba almayı düşünüyorum r8 almayı düşünüyorum ama bi sorum var cop edition mı daha iyi normal olan mı? yoksa porsche 911 turbo mu alayım ? birde boost'la alınan arabalar sürelimi yoksa sınırsız mı ?

düşündüğüm araba r8 cop edition 5500 boost'a ama porsche 911 turbo da iyi geldi o da 5500 hangisini alayım

Boostla araba kalıcı olarak senin oluyorda,boostla araba alınmaz gereksiz,hele r8 tam bir gereksiz
    r8de ısrarcıysan cop edition,
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.