Şimdi Ara

Need For Speed : World Online (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.524
Cevap
9
Favori
310.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anl166

Multiplayer zaman aşımı hatası veriyor durmadan.

connection error atiyor banada, yarisa giremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imozzi

Çıkış Tarihi: 20 temmuz

RPG öğeleriyle harmanlanmış online MMO yarış oyunu Need for Speed World'e bedava kayıt olabileceğiniz açıklandı. Ancak bedava kayıt olan oyuncuların kariyer gelişiminin sadece Level 10'a kadar sınırlı olduğu belirtildi.

Oyundan tam keyif almak için Starter Pack'i satın alarak, kariyer gelişimini Level 50'ye kadar çıkarabileceğimiz açıklandı. Bunun yanısıra bu paket ile birlikte birkaç özel power-up'la beraber özel bir araca sahip olabilirsiniz. Starter Pack ise 20 dolar etiketiyle satılıyor

Resmi site: http://world.needforspeed.com
    Download: http://world.needforspeed.com/download

bolumsonucanavari.com alıntı

@imozzi kardeş starter pack nasıl bişey özel power-up ne oluyor birde bu online yarış olduğu için oynadığımızda kotayı aşma gibi bir durum mümkünmü? şimdiden teşekkürler..

• Bu paketi teknoloji marketlerden alabilecekmiyiz onu merak ediyorum daha çok, çünkü paypal falan isterler oda herkeste yok.
  • illa kutulu olarak sunarlar diye düşünüyorum.
  • Oyuna girilmiyor şuan, "Failed to get permanent session token. Disconnected from server." hatası veriyor. Sizde de öyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmyrneGe

Oyuna girilmiyor şuan, "Failed to get permanent session token. Disconnected from server." hatası veriyor. Sizde de öyle mi?

evet aynı problemi bende alıyorum.EA forumlarına baktım aynı sorunu yaşayan onlarca insan varmış.Tek çözümü oyunu silip yeniden kurmak.O zaman düzeliyormuş.Bende şu anda yeniden kuruyorum
  • Silip yeniden kuralım bakalım, teşekkürler.
  • Nfs bana sabah mail göndermiş, speedboost falan eklenecek falan diyor, tamamda ne bu 3500 speedboost.

Bedava paket falan mı kazandım?
    Shopta" Need for Speed™ World Exclusive Starter Pack (incl. $20 of SpeedBoost)" falan var.

Need For Speed : World Online

Ek: oyunu açtım ufak bir güncelleme oldu, sözleşme kabul ettim sonra oyuna girdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magilum -- 12 Haziran 2010; 15:39:51 >

• evet, sabah baktım mail kutuma bende de aynı mail vardı.Sanırım yarın Beta versiyonu kapanacak.20 haziranda full çıkacak diyorlardı.İnşallah doğrudur.
  • Beta kullanıcıları bir hafta erken başlayabilecek deniliyordu. Neyse yarın göreceğiz.
    Umarım level sıfırlanmaz.
  • kapandı mı betası
  • 2 gün oldu kapanalı. Heralde bundan sonra beta olmaz, tam sürüm gelir.
  • Bu beta kapandığından beri hayatımda bi eksiklik oluştu gerçekten zevkli oyun ama oyuncu sayısı azdı galiba belli 2-3 pistte yarışçılar oluyor gerisi hep boş kalıyor tam sürümde de böyle olmaz umarım sürekli aynı yollarda dönüp durmayalım.
  • tam sürüm ne zaman çıkıyor.
  • Bugün bir beta daha başlıyor indirdim güncellemeleri falan yaptım ama saat hakkında bilgisi olan var mı?

Edit: Türkiye saatiyle 20:00 de beta açılılacak galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avia -- 28 Haziran 2010; 17:12:53 >
  • bir önceki betadan çok zevk almıştım.full çıktığı zaman almayı düşünüyorum.tekrar betaya girip 1 aylık beta için level kasamaminşallah en yakın zamanda full versiyonu çıkar.
  • kesin bu oyunuda tüm online oyunlar gibi hacklerler ortada uçan 350z bmw filen olur herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

bir önceki betadan çok zevk almıştım.full çıktığı zaman almayı düşünüyorum.tekrar betaya girip 1 aylık beta için level kasamaminşallah en yakın zamanda full versiyonu çıkar.

Leveller sıfırlanmış

Bu arada yeni betada bir sürü yeni özellikle birlikte gelmiş çok beğendim sürekli oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avia -- 29 Haziran 2010; 9:02:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBaroN!

quote:

bir önceki betadan çok zevk almıştım.full çıktığı zaman almayı düşünüyorum.tekrar betaya girip 1 aylık beta için level kasamaminşallah en yakın zamanda full versiyonu çıkar.

Leveller sıfırlanmış

Bu arada yeni betada bir sürü yeni özellikle birlikte gelmiş çok beğendim sürekli oynuyorum

Abi yapmayın ama yaa... Leveller gittiğine göre arabalar da gitmiştir diye düşünüyorum... O kadar vinly kasmıştık getti mi şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: MG tuning

quote:

Orijinalden alıntı: TheBaroN!

quote:

Leveller sıfırlanmış

Abi yapmayın ama yaa... Leveller gittiğine göre arabalar da gitmiştir diye düşünüyorum... O kadar vinly kasmıştık getti mi şimdi

Herşey gitmiş baştan profil oluşturuyorsunuz. Büyük ihtimal bu betadan sonrada aynısı olacak çok kasmayın kendinizi

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.