Şimdi Ara

Need For Speed : World Online (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.524
Cevap
9
Favori
311.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NETMAR

oyunu nasıl kuruyoruz ben indirdim ama server falan bulup bişeyler ındırmem lazım heralde

adam akıllı normal oyunlar gıbı kurup oynayamıyormuyuz?

2dk oyun oynamak için bile para vericez artık

Her oyunu 5 liraya veya internetten çekenler için zor olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skykiller

quote:

oyunu nasıl kuruyoruz ben indirdim ama server falan bulup bişeyler ındırmem lazım heralde

adam akıllı normal oyunlar gıbı kurup oynayamıyormuyuz?

2dk oyun oynamak için bile para vericez artık

Her oyunu 5 liraya veya internetten çekenler için zor olsa gerek.

Alıntıları Göster
    ne yapıcaktık birde para mı vericem çok buyuk bir haltmış gibi

• quote:

ne yapıcaktık birde para mı vericem çok buyuk bir haltmış gibi

Alıntıları Göster
    Bu oyunu oynamak istiyorsan ya seve seve verip parasını kariyer moduna devam edeceksin yada ezik ezik dolaşacaksın.(Profil olarak ) İşine gelirse bu oyun böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnchryA

Bu oyunu oynamak istiyorsan ya seve seve verip parasını kariyer moduna devam edeceksin yada ezik ezik dolaşacaksın.(Profil olarak ) İşine gelirse bu oyun böyle

Profil olarak derken 10. seviyede mi kalıyoruz? Peki araba alamıyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Immortal King

quote:

3 günlüğüne kiralayabilirsin yeni arabaları

• quote:

Orijinalden alıntı: fk_entertainment

quote:

quote:

3 günlüğüne kiralayabilirsin yeni arabaları

Alıntıları Göster
    evet 10a kadar kalıyor sonra para vermek lazımmış

• quote:

evet 10a kadar kalıyor sonra para vermek lazımmış

Alıntıları Göster
    10 leverden sonra starter pack almak şart lever yükselmesi için ve 10 leverde kalanlar belli süre sonra yaris yapamıyor multi oynuyan kişileri göremiyor yeni profil alırsanız iki araçla yarislara devam edersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 6 Ağustos 2010; 12:19:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41

10 leverden sonra starter pack almak şart lever yükselmesi için ve 10 leverde kalanlar belli süre sonra yaris yapamıyor multi oynuyan kişileri göremiyor yeni profil alırsanız iki araçla yarislara devam edersin

pm
  • quote:

Alıntıları Göster
    Oyunun asıl zevkide 10. levelden sonra başlıyor ya zaten EA Sport'n sivri zekası (: , araçların güçleri artıyor daha iyi araçlar elde edip zvkine varmaya başlayacaksın ki tam o sırada önüne Starter pack al ya da bu şekilde gez havanı al ibaresi çıkıyor (:

• quote:

Orijinalden alıntı: Vega06

Oyunun asıl zevkide 10. levelden sonra başlıyor ya zaten EA Sport'n sivri zekası (: , araçların güçleri artıyor daha iyi araçlar elde edip zvkine varmaya başlayacaksın ki tam o sırada önüne Starter pack al ya da bu şekilde gez havanı al ibaresi çıkıyor (:

Alıntıları Göster
    şu pozisyonda starter pack almak pek mantıklı değil. hataları filan düzeltsinler, oyun adam akıllı bir hale gelsin ondan sonra alınır, keyiflede oynanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

şu pozisyonda starter pack almak pek mantıklı değil. hataları filan düzeltsinler, oyun adam akıllı bir hale gelsin ondan sonra alınır, keyiflede oynanır

Alıntıları Göster
    20 euro çok para deil bence
  • quote:

Katılıyorum.

@fatality1907 20 dolar değilmiydi? Sitede de 20 dolar yazıyor?

@fk_entertainment o arabaları kiralamak için boost diye birşey lazımmış sanırım. O da parayla değil mi?
  • quote:

quote:

Katılıyorum.

@fk_entertainment o arabaları kiralamak için boost diye birşey lazımmış sanırım. O da parayla değil mi?

hayır parayla değil nasıl kazanıldığını açıkcası bende bilmiyorum.ama starter pack gerekli boost için
  • quote:

Orijinalden alıntı: fk_entertainment

quote:

quote:

Katılıyorum.

hayır parayla değil nasıl kazanıldığını açıkcası bende bilmiyorum.ama starter pack gerekli boost için

Alıntıları Göster
    pardon dolar olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: fatality1907

pardon dolar olacak

Alıntıları Göster
    bu da benim yeni makine.bmw z4'den sıkılmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: fatality1907

pardon dolar olacak

Alıntıları Göster
    Beyler oyunu indirdemde update filan yüklüyor baya bir bekliyordu bende iptal ettim yüklemesini.Hani şu oyunu kurduktan sonra kullanıcı adınla şifreni yazdıgın yerden sonra olan kısım.Burda yaklaşık olarak ne kadar bir süre yükleme yapıyor? Ona göre pc yi açık bırakacamda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: International

Beyler oyunu indirdemde update filan yüklüyor baya bir bekliyordu bende iptal ettim yüklemesini.Hani şu oyunu kurduktan sonra kullanıcı adınla şifreni yazdıgın yerden sonra olan kısım.Burda yaklaşık olarak ne kadar bir süre yükleme yapıyor? Ona göre pc yi açık bırakacamda.

Alıntıları Göster
    @fk_entertainment
    Boost'ın bitince tıkanacaksın level 10'da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmyrneGe

@fk_entertainment
    Boost'ın bitince tıkanacaksın level 10'da.

biliyorum sp alınca 0 dan baslayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkrhapsody

Update 8 mb netle 15 dakika sürüyor oyunu yüklerken update duruyorsa bekle gecte olsa yüklüyecektir

Daha hızlı yüklemek icin dns defual al veya degistirmeyi dene host dosyasına youtube girmek icin program kullanıyorsan veya hosta dns yazdırdıysan net yavaşlamıstır host dosyasını sil

o-utube girmek icin internet explorer internet seçenekleri baglantılar yeralag ayarlarına gir asagidaki resimdeki yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 6 Ağustos 2010; 17:22:23 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkrhapsody

Update 8 mb netle 15 dakika sürüyor oyunu yüklerken update duruyorsa bekle gecte olsa yüklüyecektir

Daha hızlı yüklemek icin dns defual al veya degistirmeyi dene host dosyasına youtube girmek icin program kullanıyorsan veya hosta dns yazdırdıysan net yavaşlamıstır host dosyasını sil

o-utube girmek icin internet explorer internet seçenekleri baglantılar yeralag ayarlarına gir asagidaki resimdeki yap

hmm benim net 1 mb olduguna göre baya bi sürecek o halde.Update i yaptıktan sonra herhangi bir şey yapmama gerek yok sanırım.Direk oyuna başlayabilirim ?

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.