Şimdi Ara

Need For Speed : World Online (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.524
Cevap
9
Favori
311.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

o pc nin ip sidir bağlanamaz adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GloaToVeR*

http://tr.wikipedia.org/wiki/127.0.0.1

o pc nin ip sidir bağlanamaz adam

evet local host ayrıntı vermene gerek yok ama gülecegine nasıl baglantı kurulcagını söylesen dah iyi olur
  • gülmeme niye taktın ki ? ts nin stesinde var host şeysi port aç anlatıyor orda araştır az
  • Taman arkadasim sen biliyorsunda neden yapmıyorsun burası cheat bölümü degil dalga geçilcek yerde degil birsey biliyorsan paylaş veya git kendine başka eglence bul istedigin kadar gülebilirsin
  • bazen yarışlar çok geç yükleniyor ya. Bide arabalar yan yan gidiyo önümdeyken 5 metre ileri ışınlanıyo,allahtan beta. He bu arada oyundaki adım Bafici.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmyrneGe

quote:

Orijinalden alıntı: fk_entertainment

quote:

Oda belirleyip hepimiz orada takılsak?

Oda olayı yok oyunda.direk giriyorsun

/join 1
    /join 2
    /join #
    Şeklinde gidiyor. Odalar var yani.

Türkün gücü.
     Need For Speed : World Online

Ben bilmiyordum malum oyun yeni keşfetmemiz lazım.

Bu oda olayını biraz açarsan sevinirim bu oda olayı nasıl oluyor.odayı kim kuruyor? odadaya nasıl giriyoruz ?

Açıklayın da toplanalım

• O sohbet edilen kısımdaki mesaj yazdığımız yer var ya, oraya "/join (girmek istediğimiz oda numarası) (Örnek: /join 45)" şeklinde yazıp enter diyoruz. Ve haritadaki tüm oyuncular o odadaki oyunlar oluyor. Her odada harita üzerinde değişik oyuncular var. Bu oda sayısı kaça kadar çıkıyor bilmiyorum.

Oda kurulmuyor fakat özel grup kurulabiliyor, hiç denemedim nasıl kuruluyor.

Bu arada adım "SMYRNEGE" gören olursa ekleyebilir.
  • quote:

O sohbet edilen kısımdaki mesaj yazdığımız yer var ya, oraya "/join (girmek istediğimiz oda numarası) (Örnek: /join 45)" şeklinde yazıp enter diyoruz. Ve haritadaki tüm oyuncular o odadaki oyunlar oluyor. Her odada harita üzerinde değişik oyuncular var. Bu oda sayısı kaça kadar çıkıyor bilmiyorum.

Teşekkürler.

O zaman dh olarak bir oda belirleyip orada yarışalım?

Edit:turk bayrağı vinly nasıl yapılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fk_entertainment -- 3 Ağustos 2010; 23:12:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fk_entertainment

quote:

O sohbet edilen kısımdaki mesaj yazdığımız yer var ya, oraya "/join (girmek istediğimiz oda numarası) (Örnek: /join 45)" şeklinde yazıp enter diyoruz. Ve haritadaki tüm oyuncular o odadaki oyunlar oluyor. Her odada harita üzerinde değişik oyuncular var. Bu oda sayısı kaça kadar çıkıyor bilmiyorum.

Teşekkürler.

O zaman dh olarak bir oda belirleyip orada yarışalım?

Edit:turk bayrağı vinly nasıl yapılıyor?

Vinly shopta, ay ve yıldız var.

• Oyundaki nickleriniz nedir arkadaşlar. Birbirimizi ekleyelim
  • SMYRNEGE
  • Ben şimdi giriyorum. @SMYRNEGE seni ekliyorum. Benimki RIME
  • Arkadaşlar yine ben ya pc ye format attım ama hala aynı sorun devam etmekte yarışlara giremiyorum acaba benim bilmediğim bir şey mi var ?
  • Driver Name : KORAY

Bu da benim Polis öldürenin son hali

• 24 saat açık kisi sınırı yok daha yeni sizler icin açtık herkez gelsin

NEED FOR SPEED WORLD ONLİNE
    Neet For Speed DH JTV-

1 Giris adress (name) ts3.worldonlineclan.com: PORT 9987 Sifre yok

2 Giris adress (name) 93.187.204.23 PORT 9987 Sifre yok

server sss daha güzel olcak simdilik bukadar

Need For Speed : World Online; Need For Speed : World Online

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 5 Ağustos 2010; 6:24:58 >

• afedersin ama bu ne moktan bir polis kovalama sistemidir, hadi çarpınca kaçıyorsun etrafta kovalamaca yaşıyorsun aralardan giriyor okey o kadar şey yapıyoruz polisler hiç kaybolmuyor onu geçtim sen durduğun an yakalanıyorsun direk burası çok çok çok ama çok boktan olmuş kaza yapsan arabayı kurtaramayıp toslasan kurtuluşun yok burdan tüm oyunu bu halde üretenlerin sülalerinide dahil olmak üzere hepsini andım artık ne hale geldiler bilmiyorum acayip stres yaptım yani sağolsunlar

• Nickim:SOKAKYARISCISI

Buda benim canavar 3 günlüğüne kiraladım bana çok katkısı oldu.hızlanma denge mükemmel.35lvl'lik adamlarla kapışıyorum bu arabayla.lamborghini'ye kafa tutuyor.BMW Z4

şuan 7 lvl'im

• quote:

Orijinalden alıntı: AnchryA

Driver Name : KORAY

Bu da benim Polis öldürenin son hali

Sen bizim bi 19-20 level üstümüzdesin. 25 level ne ya

• Arkadaşlar bu yarışlara girememe sorunu yaşan yok mu benden başka acaba oyuna girerken yanlış bir şey mi yaptım acaba yada sürücü açarken nasıl açtığınızıda buraya belirtirseniz belki bende bir hata vardır sıkıldım artık verdiğim parada boşa gidecek sonunda ona üzülüyorum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: streetmyther

Arkadaşlar bu yarışlara girememe sorunu yaşan yok mu benden başka acaba oyuna girerken yanlış bir şey mi yaptım acaba yada sürücü açarken nasıl açtığınızıda buraya belirtirseniz belki bende bir hata vardır sıkıldım artık verdiğim parada boşa gidecek sonunda ona üzülüyorum :(

yarışa girememe derken loading sorunumu yoksa multiplayer da ki sorun mu?

yarışa girememe sorunu bendede var sakin olun

multiplayer'ı seçince opponents de bekliyor 2-3 dakika beklediğim halde oyuncu bulamıyor mp oynayamıyorum
    muhakkak ki sorun çözülecektir hiç endişelenmeyin herkeste var sorun

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.