Şimdi Ara

Need For Speed : World Online (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.524
Cevap
9
Favori
310.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu pek takip edemiyorum, arkadaş eklerken bir arama listesi mi var yoksa önünüze gelirse mi ekliyorsunuz? Ben hep önüme gelenleri eklerimde.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

quote:

Orijinalden alıntı: fk_entertainment

K@ptan41

listeye benide eklersen sevinirim yeni başladım.3 lvl im

Nickim "SOKAKYARICSICI"

bu nick i özellikle mi aldın yoksa "sokakyarıscısı" almak isterken yanlışlıkla "yarıcsıcı" mı yazdın

Hocam yanlış yazmışım

Nickim SOKAKYARISCISI
  • Mr.DarkDevil
    Baglantı hızına göre degisir 8 mb 15 20 dakika sürüyor

Cheat Engine artık ise yaramıyor denenmistir bu iyi oldu youtube olan videolar face

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 2 Ağustos 2010; 14:34:17 >
  • 20euro starter pack . bunun içinde ne var? bundan baska para verilecekmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitman

20euro starter pack . bunun içinde ne var? bundan baska para verilecekmi?

Tek seferlik veriyorsun ve 50 level sınırı açılıyor. Eğer bu paketi almazsan 10 levelde kalıyorsun, levelin daha artmıyor.
  • quote:

quote:

quote:

K@ptan41

listeye benide eklersen sevinirim yeni başladım.3 lvl im

Nickim "SOKAKYARICSICI"

bu nick i özellikle mi aldın yoksa "sokakyarıscısı" almak isterken yanlışlıkla "yarıcsıcı" mı yazdın

Hocam yanlış yazmışım

Nickim SOKAKYARISCISI

bir terslik olduğunu sezmiştim :)

• Arkadaşlar ben birşey soracağım müsade ederseniz. Need For Speed: Underground 2'den bu yana NFS serilerini oynamamıştım. Soru belki biraz komik gelebilir ama diğer şehirler nasıl açılıyor bilmiyorum. Minimap'in sol alt köşesindeki üzerinde kırmızı alev olan 1 haritayla alakalı birşey mi? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Need For Speed : World Online
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blutstein

Arkadaşlar ben birşey soracağım müsade ederseniz. Need For Speed: Underground 2'den bu yana NFS serilerini oynamamıştım. Soru belki biraz komik gelebilir ama diğer şehirler nasıl açılıyor bilmiyorum. Minimap'in sol alt köşesindeki üzerinde kırmızı alev olan 1 haritayla alakalı birşey mi? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Need For Speed : World Online

hayır o gösterge senin aracının polis tarafından aranma seviyesini gösteriyor. polisten kaçtıkça o seviye 2, 3, 4 diye artar. arttıkça seni takip eden polisler çoğalır veya daha hızlı araçlar ile takip ederler seni. böylece onlardan kurtulma şansın azalır.

bir de hücre evinde arabanı görsel olarak modifiye edip, o aranma seviyesini düşürebilirsin. örneğin arabanın rengini değiştirirsin veya çıkartmalar filan yapıştırırsın araban tanınamaz hale gelir böylece aranma seviyesi düşer

• quote:

hayır o gösterge senin aracının polis tarafından aranma seviyesini gösteriyor. polisten kaçtıkça o seviye 2, 3, 4 diye artar. arttıkça seni takip eden polisler çoğalır veya daha hızlı araçlar ile takip ederler seni. böylece onlardan kurtulma şansın azalır.

bir de hücre evinde arabanı görsel olarak modifiye edip, o aranma seviyesini düşürebilirsin. örneğin arabanın rengini değiştirirsin veya çıkartmalar filan yapıştırırsın araban tanınamaz hale gelir böylece aranma seviyesi düşer

Eyvallah kardeşim, teşekkür ettim açıklama için.

O zaman harita seviye atladıkça mı açılıyor? Eğer öyleyse de hangi seviyede?
  • her seviyede yeni yarışlar açılıyor. yarışlar açıldıkçada harita açılır elbet. net bir bilgim yok
  • oyunu 1650 1080 oynuyor 1920 1080 oynamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41

oyunu 1650 1080 oynuyor 1920 1080 oynamıyor

ben 1920x1080'de oynuyorum
  • benim ekran kartı kaldırmaz ama güzel bir oyuna benziyor.

SİZE İYİ OYUNLAR
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41

oyunu 1650 1080 oynuyor 1920 1080 oynamıyor

ben 1920x1080'de oynuyorum

windows mode oynuyorum ama fuul screen yaptımmı 30 hz ınput hatası alıyorum görüntü açılmıyor

asagida cözümü ise yaramis ama ben regeditte Electronic Arts\Need for Speed World Online bulamıyorum

Hello,

I've got the same problem as you all, mine is I need 1920x1080x60Hz and it reverts back to 29Hz, so I can't see anything.

I found out a solution which is not the perfect one, but works.

I go to registry to delete the config.
    The key is the following :
    "HKEY_CURRENT_USER\Software\Electronic Arts\Need for Speed World Online"
    Of course you will have to do again your complete conf, but there is not much to do, so it's fair.

Apparently this key is also linked to this one, "HKEY_USERS\S-1-5-21-2278172780-1232961395-1469970087-1000\Software\Electronic Arts\Need for Speed World Online", but they are linked for some reason.
    So if you erase one, you'll erase the other.

By the way, I tried changing the refresh rate and so one, and it did not work. I also tried to delete only the key "ScreenRefresh", and it did not work either

• Bende 1920*1080 oynuyorm hata almadım hiç @K@ptan41?
  • Arkadaşlar kredi kartıyla starter pack alacağım ama satın alma ekranı gelince 20EUR olarak gösteriyor. 10 Lira fazla vermek istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skykiller

Arkadaşlar kredi kartıyla starter pack alacağım ama satın alma ekranı gelince 20EUR olarak gösteriyor. 10 Lira fazla vermek istemiyorum.

20 EUR türk lirasıyla yaklaşık 40 tl ediyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Skykiller

Arkadaşlar kredi kartıyla starter pack alacağım ama satın alma ekranı gelince 20EUR olarak gösteriyor. 10 Lira fazla vermek istemiyorum.

20 EUR türk lirasıyla yaklaşık 40 tl ediyor

Hocam oyunu aldım ama yanılmıyorsam bu oyun 20$ değil miydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatality1907

direct2direve 14 eurohttp://www.direct2drive.co.uk/6/9489/product/Buy-Need-for-Speed™-World-Download

Euro değil sterlin
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.