Şuralara tıklayıp ekleyebiliyorsunuz Resimde işaretlenmişi var Sonay nickli arkadaşımızdan alıntı resim
Alıntıları Göster
Güzel bir oyuna benziyor... inidirmeye başladım 720 mb tan 130u indi Bu arada ttnet arasıra bi kaç dakikalık kesilmeleri oluyor. İndirme bundan etkilenirmi??
quote:
Orijinalden alıntı: Awsful
Güzel bir oyuna benziyor... inidirmeye başladım 720 mb tan 130u indi Bu arada ttnet arasıra bi kaç dakikalık kesilmeleri oluyor. İndirme bundan etkilenirmi??
Alıntıları Göster
720mb olan indi. Şimdide 135mb lık bir dosya indirmeye başladı... Bunun indirmesinin bi sonu yokmu ne zaman oyunu oynamaya başlıcaz???
quote:
Orijinalden alıntı: rks028
Şuralara tıklayıp ekleyebiliyorsunuz Resimde işaretlenmişi var Sonay nickli arkadaşımızdan alıntı resim
SEN DİRECK KAÇ YÜKLEDİM ARKADAŞIM BENDEDE AYNI HATAYI VERİYOR BİRDE YÜKLEDİKTEN SONRA BAŞTANMI BAŞLADI İNDİRMELER
quote:
Orijinalden alıntı: ErnGnc
quote:
SEN DİRECK KAÇ YÜKLEDİM ARKADAŞIM BENDEDE AYNI HATAYI VERİYOR BİRDE YÜKLEDİKTEN SONRA BAŞTANMI BAŞLADI İNDİRMELER
Alıntıları Göster
Şimdi oyun bedava mı yoksa belli bir seviyeye kadar mı?
quote:
Orijinalden alıntı: DerelictHuman
Şimdi oyun bedava mı yoksa belli bir seviyeye kadar mı?
Alıntıları Göster
arkadaslar ben 7 lv lim oyunda beni bulabilirisniz adim SECURAY hack felan var galiba bu betada da yine bulabilen varsa burdan bana ulasabilir veya pm atabilir oyunda yardımcı olurum sorularınızı sorabilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: k-1
arkadaslar ben 7 lv lim oyunda beni bulabilirisniz adim SECURAY hack felan var galiba bu betada da yine bulabilen varsa burdan bana ulasabilir veya pm atabilir oyunda yardımcı olurum sorularınızı sorabilirsiniz
Alıntıları Göster
beni de ekleyin 2 tane driver var . ZANGETSU ve SHELBY.
oyunda hile var büyük ihtimalle bıktırdı artık oyun . oyun kalitesi mükkemmel ama oyuncu kalitesi vasat. şerefsiz dolu her yer ana avratı geçtim artık sülalesine felan sayıyorum çok sinirlendim. adam sen tam kazancan yarışı bi çarpıyo sana havalarda uçuyon oraya buraya gidiyon o nası oluyosa artık . bende deneyim dedim adama çarpıyorum kımıldamıyo bile en fazla yana kayıp duvara sürtüyo . ya adam önünde gidiyo her yere ama her yere çarpıyo duvarlara sürtüyo geçen arabalara çarpıyo ama adam azcık bile olsa yavaşlamıyo . bi deneyin gidin duvara azcık sürtün bakın araba nası yavaşlıyo ama bazılarının araba hiç mi hiç yavaşlamıyo. ve millet zaten beceremiyo oynamayı bide gidip sürekli çarpıyolar yoldan çıkarıyolar kazanmak için. ne saçmalıktır ya .
bence gelin dh olarak private de oynayalım .
USNN,SONAYORKUN ve SECURAY ekliyorum sizi
quote:
Orijinalden alıntı: kurt_eren_1993
quote:
O sorun geçici bir sorun denemeye devam et girersin bende çok oluyor update ile düzelteceklermiş o sorunu kendi forum sitesinde diyorlar...
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: kurt_eren_1993
quote:
O sorun geçici bir sorun denemeye devam et girersin bende çok oluyor update ile düzelteceklermiş o sorunu kendi forum sitesinde diyorlar...
Alıntıları Göster
arkadaşlar beni de ekleyin "techcagri". DH olarak oynayalım
quote:
Orijinalden alıntı: cagriii
arkadaşlar beni de ekleyin "techcagri". DH olarak oynayalım
Alıntıları Göster
"RUNO" kullanıcı adım arkadaş olarak eklerseniz yarışabiliriz... İyi oyunlar herkese...
quote:
Orijinalden alıntı: Runoart
"RUNO" kullanıcı adım arkadaş olarak eklerseniz yarışabiliriz... İyi oyunlar herkese...
Alıntıları Göster
ben oyuna girmiyor contact customer support falan diyor . oyuna eski account ile girmeyi deniyorum . yeni mi almak lazım help me pls
quote:
Orijinalden alıntı: TheHandOfGod
ben oyuna girmiyor contact customer support falan diyor . oyuna eski account ile girmeyi deniyorum . yeni mi almak lazım help me pls
Alıntıları Göster
Ekleyin benide beraber oynayalım isim ''AWSFUL''
quote:
Orijinalden alıntı: Awsful
Ekleyin benide beraber oynayalım isim ''AWSFUL''
Alıntıları Göster
ben starter packi aldım ama oyuna yansımadı şuan boost falan yok .complate purchase ye tıkladım direkt ana sayfaya yönlendirdi.bi sorun olmaz dimi?
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Twelve
ben starter packi aldım ama oyuna yansımadı şuan boost falan yok .complate purchase ye tıkladım direkt ana sayfaya yönlendirdi.bi sorun olmaz dimi?
benimde bi sorunum var yardım edin oyuna giriyorum arabayı sürüyorum sonra ekran kapanıyor ve bidaha açılmıyor res atıyorum öle açılıyor ne yapmam lazım
slmnalykm beyler; bn oyunu kendi sitesnden indrdm su 5.7 mblk dosyayı sonra yükledm onu 15 mblk bise kurdu sanırım ondan e-mail adresm we sfremi girp oyunu indrmesi gerek arastrdgm kadaryla fakat login dedgmde bana su hatayı veriyo """ you are currently not authorized to access the game.pls visit site, contact... vs vs """ falan diyo benm ne yapmam lazım lütfen yardm edrmsnz account u 27snde aldm 2 gndr ugrasıyrm yardmlarnzı beklyrm iyi calsmalr
quote:
Orijinalden alıntı: crona
slmnalykm beyler; bn oyunu kendi sitesnden indrdm su 5.7 mblk dosyayı sonra yükledm onu 15 mblk bise kurdu sanırım ondan e-mail adresm we sfremi girp oyunu indrmesi gerek arastrdgm kadaryla fakat login dedgmde bana su hatayı veriyo """ you are currently not authorized to access the game.pls visit site, contact... vs vs """ falan diyo benm ne yapmam lazım lütfen yardm edrmsnz account u 27snde aldm 2 gndr ugrasıyrm yardmlarnzı beklyrm iyi calsmalr
Alıntıları Göster
flood yaptm k bakmyn ama yeni oldgmdn sanrm edtleme özellgm yok nyse ayrıca ben 1.7 gblk sürümüde indrdm full deniliodu onda da aynı problemle karsılastm :S
quote:
Orijinalden alıntı: baba1993
benimde bi sorunum var yardım edin oyuna giriyorum arabayı sürüyorum sonra ekran kapanıyor ve bidaha açılmıyor res atıyorum öle açılıyor ne yapmam lazım
1.Ekran kartı driverini Güncelle 2.DirectX İni güncelle 3.Gene olmadı tekrar ekle kaldırdan sil geri yükle 4.Hiçbirini yapma internetin yavaşsa pingler düşüyorsa ondanda kaynaklanabiliyor
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: baba1993
1.Ekran kartı driverini Güncelle 2.DirectX İni güncelle 3.Gene olmadı tekrar ekle kaldırdan sil geri yükle 4.Hiçbirini yapma internetin yavaşsa pingler düşüyorsa ondanda kaynaklanabiliyor
Alıntıları Göster
ya beyler bn starter packi aldım hala oyuna yansımadı kaç saat içinde oluo?
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Twelve
ya beyler bn starter packi aldım hala oyuna yansımadı kaç saat içinde oluo?