Şimdi Ara

Need For Speed : World Online (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.524
Cevap
9
Favori
310.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KORSAN_TR

2 lvl olmanız gerekior single race ile
    ayrıca bu oyun hala betadamı?

Hayır ama free trial diye verdikleri client beta clienti.

Oyun çıkışını yaptı fakat Türkiye'de hâla yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quirah

quote:

2 lvl olmanız gerekior single race ile
    ayrıca bu oyun hala betadamı?

Hayır ama free trial diye verdikleri client beta clienti.

Oyun çıkışını yaptı fakat Türkiye'de hâla yok.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar sorunu çözdüm DirectX yüklü değilmiş sonradan geldi aklıma Çok eğlenceli harika bir oyun keisn indirip oynamaya başlayın derim

Eklemek isteyenler nick'im: USNN

Birde Kayseriye yakışır araba yaptım 38

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rks028 -- 28 Temmuz 2010; 3:28:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rks028

Arkadaşlar sorunu çözdüm DirectX yüklü değilmiş sonradan geldi aklıma Çok eğlenceli harika bir oyun keisn indirip oynamaya başlayın derim

Eklemek isteyenler nick'im: USNN

Birde Kayseriye yakışır araba yaptım 38

Alıntıları Göster
    rks028
    multiplayer nasıl oynuyorsun Starter Pack mi satın aldın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 28 Temmuz 2010; 4:09:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41

rks028
    multiplayer nasıl oynuyorsun Starter Pack mi satın aldın

Alıntıları Göster
    Oyun full sürüm çıkmış.Oynayanlar Carbon ile karşılaştırabilir mi?Onun kadar kaliteli mi single player mode?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecay -- 28 Temmuz 2010; 10:47:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Oyun full sürüm çıkmış.Oynayanlar Carbon ile karşılaştırabilir mi?Onun kadar kaliteli mi single player mode?

Alıntıları Göster
    yarış dışında sokaklarda arabayla gezebiliyormuyuz :D
  • quote:

kardeşim bunda single modu yok
    Oyun mp oynanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fk_entertainment -- 28 Temmuz 2010; 12:11:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fk_entertainment

quote:

kardeşim bunda single modu yok
    Oyun mp oynanıyor.

Alıntıları Göster
    var single player yarış seçersen bilgisayara karşı yarışıyorsun

• quote:

ya tamamda sonuçta yine nete bağlı oynuyorsun oyunu açmak için nete ihtiyaç var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Twelve

Alıntıları Göster
    scirocco yu almaya değer mi yoksa parayı biriktirsek daha iyi mi olur ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    Evet istediğin gibi gezebiliyorsun sokaklarda.
    Single player yarış yapabiliyosun fakat bir yerden sonra sıkar die düşünüyorum.

Ben sylvia ile başladım upgradeleri yaptım lvl 9 um şu an nissan 350 Z e geçmeyi düşünüyorum.
    Bence sende para biriktir Tier 2 de lvl 10 da açılan arabalara bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genserico -- 28 Temmuz 2010; 13:02:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genserico

Evet istediğin gibi gezebiliyorsun sokaklarda.
    Single player yarış yapabiliyosun fakat bir yerden sonra sıkar die düşünüyorum.

Ben sylvia ile başladım upgradeleri yaptım lvl 9 um şu an nissan 350 Z e geçmeyi düşünüyorum.
    Bence sende para biriktir Tier 2 de lvl 10 da açılan arabalara bak.

Alıntıları Göster
    Bu oyunu bana birisi basit bir şekilde anlatabilir mi? Gamespotta free-to-play diyor starter pack alınca daha yeni özellikler mi çıkıyor? Bu anlamda biraz browser oyunu gibi sanırsam. Bir de yarışabilen var mı serverlarda durum nedir? Biraz beklesem mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: 2shae

Bu oyunu bana birisi basit bir şekilde anlatabilir mi? Gamespotta free-to-play diyor starter pack alınca daha yeni özellikler mi çıkıyor? Bu anlamda biraz browser oyunu gibi sanırsam. Bir de yarışabilen var mı serverlarda durum nedir? Biraz beklesem mi?

Free oynarsan 10 lvl sınırı var. 1-2 günde 10 oluyosun zaten. Dün 1-2 yarış attım server larda sıkıntı yoktu. Browser oyunu diil basitleştirilmiş bir nfs diyebiliriz. Bence önce free olarak oyna beğenirsen starter pack alırsın.
  • quote:

quote:

Free oynarsan 10 lvl sınırı var. 1-2 günde 10 oluyosun zaten. Dün 1-2 yarış attım server larda sıkıntı yoktu. Browser oyunu diil basitleştirilmiş bir nfs diyebiliriz. Bence önce free olarak oyna beğenirsen starter pack alırsın.

Sağol browserdan kastım o tarz oyunlarda genelde bedava oynarken bir yere kadar limit olurdu da paralı olunca yenilikler çıkardı onun için dediydim

Bir de E3'te ballandıra ballandıra anlatılan oyun bu değildi sanırsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D06A31849 -- 28 Temmuz 2010; 13:09:34 >

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Oyun bence çok güzel olmuş Most wanted'a benziyor oyunda heryere dolaşabiliyorsunuz yarışlara katılmak istediğiniz zaman yarış noktaları belirlenmiş oraya giderek ister single istersenizde multiplayer olarak sağ üst kısımdan seçeneklerden seçerek yarışa başlıyabiliyorsunuz internet hızınız oldukça iyiyse zevk alırsınız yoksa laglar oluşur bişey anlamazsınız. Ben dün birkere dahi takılmadan çok güzel oynadım ama nedense hep sonuncu oldum :D Ben Free kullanıcıyım millet güçlendirmiş arabalarını ondan para basmak gerekiyor yoksa benim gibi hep sonuncu olursunuz baya iyi oyuncular var bunun dışında zaten sokaklarda herkes multiplayer olarak dolaşıyor arkadaşınızla anlaşıp beraber turlayabilirsiniz. Arabaları Köprünün oraya çeker iki tek atabilirsiniz :) Bence güzel oyun İyi oyunlar... Bu arada chatte yapılıyor Entere tıklayınca yazacağınız yer çıkıyor sol alt kısımdada yazılanlar gözüküyor...

• quote:

Oyun bence çok güzel olmuş Most wanted'a benziyor oyunda heryere dolaşabiliyorsunuz yarışlara katılmak istediğiniz zaman yarış noktaları belirlenmiş oraya giderek ister single istersenizde multiplayer olarak sağ üst kısımdan seçeneklerden seçerek yarışa başlıyabiliyorsunuz internet hızınız oldukça iyiyse zevk alırsınız yoksa laglar oluşur bişey anlamazsınız. Ben dün birkere dahi takılmadan çok güzel oynadım ama nedense hep sonuncu oldum :D Ben Free kullanıcıyım millet güçlendirmiş arabalarını ondan para basmak gerekiyor yoksa benim gibi hep sonuncu olursunuz baya iyi oyuncular var bunun dışında zaten sokaklarda herkes multiplayer olarak dolaşıyor arkadaşınızla anlaşıp beraber turlayabilirsiniz. Arabaları Köprünün oraya çeker iki tek atabilirsiniz :) Bence güzel oyun İyi oyunlar... Bu arada chatte yapılıyor Entere tıklayınca yazacağınız yer çıkıyor sol alt kısımdada yazılanlar gözüküyor...

Alıntıları Göster
    starter packi alıcamda kredi kartı no yazarken aralarda boşluk bırakıomuyus

• quote:

Boşluk yok.
  • quote:

quote:

Boşluk yok.

Alıntıları Göster
    4 rakamda bir boşluk bırakmıcasmı
  • quote:

4 rakamda bir boşluk bırakmıcasmı

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar nicklerinizi yazın ekleyelim birbizrimizi benimki USNN ekleyebilirsiniz

Level barın hemen altında msn simgesine benzer bi buddy simgesi var ona tıkla guccuk bi sayfa açılacak orda add olmalı ona yıklayın ekleyin
  • quote:

Arkadaşlar nicklerinizi yazın ekleyelim birbizrimizi benimki USNN ekleyebilirsiniz

Level barın hemen altında msn simgesine benzer bi buddy simgesi var ona tıkla guccuk bi sayfa açılacak orda add olmalı ona yıklayın ekleyin

Alıntıları Göster
    arkadaşlar büssürü sorun yazmışsınız ama gariplik bende heralde dün indirdim hiçbir sorun olmadan açtım oynadım . 5 levelim şu an tekrar girip oynıcam . oyun içinden bi sorunuz olursa yardımcı olurum nick ZANGETSU .

bu arada oyun hakkındaki görüşlerim : oyun harika olmuş most wanted carbon tarzı oyunu alıp online yapmışlar . şehirde gezip yarışlara giriyorsunuz lvl atladıkça yeni yarışlar ve haritanın yeni bölümleri açılıyor. şehirde gezen polislere çarparsanız bütün polisler sizi kovalamaya başlıyo yine nfs carbondaki gibi kaçıp belli yerlere saklanmalısınız yada yollardaki bazı yerleri kırıp polislerin üzerine düşürebiliyoruz. bu yarışlardada oluyor ve baya etki ediyor. yarışlar da çok zevkli ve heyecanlı geçiyo özellikle skiller çok güzel olmuş. skillerin belli sayıda olması da çok iyi . grafikler zaten süper .

oyunun kötü yanı ise yarışlarda bazı ezikler sürekli ona buna çarpıp yarışı kazanmaya çalışıyor. en ufak bi çarpmada çok yavaşlıyorsunuz zaten bide dönerken felan çarptıklarında spin felan atıyorsunuz. ve niyeyse bunu yapanlar hep lagger oluyor bütün yarışta 8 kişi var bi tek o acayip acayip gidiyo yokoluyo felan. böle bi tip görürseniz uzak durun 4 yarışta 1. oldum ama 2 yarışı bu mallar yüzünden kaybettim . umarım böle tipler çok yoktur.

oyuna 10 üzerinden 9 verdim harika oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derrick Rose -- 28 Temmuz 2010; 14:42:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Derrick Rose

arkadaşlar büssürü sorun yazmışsınız ama gariplik bende heralde dün indirdim hiçbir sorun olmadan açtım oynadım . 5 levelim şu an tekrar girip oynıcam . oyun içinden bi sorunuz olursa yardımcı olurum nick ZANGETSU .

bu arada oyun hakkındaki görüşlerim : oyun harika olmuş most wanted carbon tarzı oyunu alıp online yapmışlar . şehirde gezip yarışlara giriyorsunuz lvl atladıkça yeni yarışlar ve haritanın yeni bölümleri açılıyor. şehirde gezen polislere çarparsanız bütün polisler sizi kovalamaya başlıyo yine nfs carbondaki gibi kaçıp belli yerlere saklanmalısınız yada yollardaki bazı yerleri kırıp polislerin üzerine düşürebiliyoruz. bu yarışlardada oluyor ve baya etki ediyor. yarışlar da çok zevkli ve heyecanlı geçiyo özellikle skiller çok güzel olmuş. skillerin belli sayıda olması da çok iyi . grafikler zaten süper .

oyunun kötü yanı ise yarışlarda bazı ezikler sürekli ona buna çarpıp yarışı kazanmaya çalışıyor. en ufak bi çarpmada çok yavaşlıyorsunuz zaten bide dönerken felan çarptıklarında spin felan atıyorsunuz. ve niyeyse bunu yapanlar hep lagger oluyor bütün yarışta 8 kişi var bi tek o acayip acayip gidiyo yokoluyo felan. böle bi tip görürseniz uzak durun 4 yarışta 1. oldum ama 2 yarışı bu mallar yüzünden kaybettim . umarım böle tipler çok yoktur.

oyuna 10 üzerinden 9 verdim harika oyun

Alıntıları Göster
    Şuralara tıklayıp ekleyebiliyorsunuz Resimde işaretlenmişi var Sonay nickli arkadaşımızdan alıntı resim
     Need For Speed : World Online

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.