< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rks028 -- 27 Temmuz 2010; 20:53:37 >
biri bi cevap yazsa artık! update dondu 5 dakika kala.cancel yapmak zorunda kaldım cancel e basınca tekrar update tuşu geldi.ona bastım bi kaç bişey daha yükledi şimdi verification completed yazıyor ama öyle kaldı yine.cancel yapınca tekrar update çıkıyor.bir iki bişey ilerliyor sonra yine verification complited yazıyor.napabilirim acaba bi yardımcı olsanız
valla sana yardımcı olamıcam arkadaşım ama bende bişey sorucam. multi yarışlarda başkasının kurduğu yarışa nasıl katılıyoruz?birde yarışta rakip arabalar sağa sola savrılıor bu sadece bendemi var yoksa oyundanmı kaynaklanıo?
quote:
Orijinalden alıntı: murataraz
biri bi cevap yazsa artık! update dondu 5 dakika kala.cancel yapmak zorunda kaldım cancel e basınca tekrar update tuşu geldi.ona bastım bi kaç bişey daha yükledi şimdi verification completed yazıyor ama öyle kaldı yine.cancel yapınca tekrar update çıkıyor.bir iki bişey ilerliyor sonra yine verification complited yazıyor.napabilirim acaba bi yardımcı olsanız
az bekle başlar yüklemeye
yüklendi oyuna girdim fakat bu seferde kimse yok etraflarda.bir tek ben varım
Böyle bir yazı çıktı sonra tıkladım oyun açılırkende loadink yazısı geçtikten sonra siyah bir ekran gördükten sonra
sonra; bu çıkıyor işte :( acaba ekran kartım gücsüzmü kalıyor çalıştırmak için ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim p4p800x ana kartım 1gb DDR ram'im ve 256mb ekran kartım var çokmu düşük geldi acaba :( uyuz oldum yaa :(
Daha fazla Bilgi için buraya tıklayan yere tıkladığımdada bu Hata kodları çıkıyor sizce sorun ne olabilir :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rks028 -- 27 Temmuz 2010; 22:25:05 >
quote:
Orijinalden alıntı: KORSAN_TR
valla sana yardımcı olamıcam arkadaşım ama bende bişey sorucam. multi yarışlarda başkasının kurduğu yarışa nasıl katılıyoruz?birde yarışta rakip arabalar sağa sola savrılıor bu sadece bendemi var yoksa oyundanmı kaynaklanıo?
Haritadan yarışı seçip join sonrasında multi yi seçiyosun biraz bekliyince join seçeneği geliyo join diyip yarışa dahil oluyosun. Başkası yarış kurmuyo aslında sistem aynı yarışı yapacakları bir araya topluyor.
saol açıklama için.bide arabalar sağa sola savruluor(rakip arabalar) o oyundaki lagdanmı oluyor.
lag tan kaynaklanıyodur bende pek olmuyor
Ah birde benim sorunuma çözüm buluna bilse Sistem gereksinimlerine baktım bende çalışması gerekiyor oyunun :(
oyunu oynayabilen varmı
ben oynuyorumda tekim işte..etrafta kimse yok.o kadar araştırdım kimsedede böyle bir sorun yok 2 kere baştan silip kurdum oyunu ama hala aynı sorun var
directx'in son versiyonu ne onu indireyim belki düzelir
oyunda yarışa girerken loading diyor öyle kalıyor,çokça oluyor bu
aracı sürebiliyorum ama loading ekranı var sözde nasıl iş anlamadım
quote:
Orijinalden alıntı: ozan_26
oyunda yarışa girerken loading diyor öyle kalıyor,çokça oluyor bu
aracı sürebiliyorum ama loading ekranı var sözde nasıl iş anlamadım
Kapat Aç Bilgisayarı Düzelir :)
multıplayer aktiv olmuyor nasıl yapıcaz
quote:
Orijinalden alıntı: K@ptan41
multıplayer aktiv olmuyor nasıl yapıcaz
benimkiyle aynı sorun.nfs nin forumuna bile yazdım ama hala cevap bulamadım
2 lvl olmanız gerekior single race ile ayrıca bu oyun hala betadamı?
quote:
Orijinalden alıntı: KORSAN_TR
2 lvl olmanız gerekior single race ile ayrıca bu oyun hala betadamı?
single race e girmiyor ki.join yapıyorum ama banamısın demiyor