help help torrent winrar lı dosya hemde 5 gb şifre yok ortada.
Orijinal Steam versiyonu için patch i nasıl kuruyoruz acaba..??
Ferrari Mod Pc için gelicekmi acaba bilgisi olan varmı ?
arkadaslar ya kırmızı oklar çıkınca yavaşlıyor ya araba onu nasıl kaldırabliliriz
nfs shift..?
quote:
Orijinalden alıntı: serif83
Ferrari Mod Pc için gelicekmi acaba bilgisi olan varmı ?
NFS Shift'in XBOX 360 versiyonuna gelen Ferrari DLC'sinin lisansı Microsoft tarafından alt lisans olarak satın alınmış. Ferrari'nin dediğine göre PS3 ve PC için alınmış bir lisans yok. Lisansı alan EA değil MS. MS veya EA NFS Shift için ne zaman Ferrari'den PC için lisans alırsa o zaman çıkar. Büyük ihtimalle çıkmayacak demektir.
Arkadaşlar oyunda gamepad sorunu var bende. Analog stickleri kullanıyorum yön vermek için, ama hassasiyeti bir türlü yapamadım. Şöyle ki, analogu hafif çevirince işlemiyor, dönmüyor araba, yarıya kadar getiriyorum, böyle de tamamen sonuna kadar kıvırıyor direksiyonu. Yani hassasiyet yok, ya kıvırıyor ya da hiç kıvırmıyor direksiyonu. Oyunu böyle oynamak işkence. Klavyeden farkı kalmıyor. Sensivity ayarlarını kurcaladım hiçbiri işe yaramıyor.
Ayrıca titreşimi bir türlü açamadım. Logitech Rumblepad 2 kullanıyorum.
Çözümü nedir bilen bi arkadaş yardım ederse sevinirim.
Hassasiyet için dead zone' u ''0-5' arası yapmak iyidir
Her ayarı denedim, hepsini 0 yaptım, 100 yaptım 50 yaptım hiçbiri olmuyor. Sol analogu hafif sola veya sağa kaydırınca hiç işlemiyor, yarıya kadar kaydırınca tamamen döndürüyor direksiyonu. ortası yok. sanki klavyeden sağ sol tuşlarına basıp çekiyormuşum gibi.
Yukarı. çözüm aranıyor yabancı forumlara bakıyorum onlarda da aynı sorun var baya bi kişise. titreşimsiz nfs mi olurmuş. ama çözüm bulamadım bu işe.
Yukarı
quote:
Orijinalden alıntı: Dante
Her ayarı denedim, hepsini 0 yaptım, 100 yaptım 50 yaptım hiçbiri olmuyor. Sol analogu hafif sola veya sağa kaydırınca hiç işlemiyor, yarıya kadar kaydırınca tamamen döndürüyor direksiyonu. ortası yok. sanki klavyeden sağ sol tuşlarına basıp çekiyormuşum gibi.
Hangi joistik var sizde bilmiyorum ama,bende snopy marka dandik bişi var. Yanında gelen sürücüyü kurduğumda bazı oyunlarda (hatta birçok) o dediğiniz sorun oluyor. Sürücüyü tamamen silip,windows un kendi sürücüsüyle kullandığımda sorun kalmıyor. Umarım bu yöntem sizde işe yarar
Deniyorum şimdi, logitech rumblepad 2 var ve logitech profiler yüklü.
quote:
Orijinalden alıntı: Dante
Direksiyonun dönüşü sorunlu (görünüm olarak), yani aracın döndüğü hassasiyetle, o an direksiyonun dönüş şekli birbirini tutumuyor. O yüzden kontrollerde problem varmış gibi görünüyor. Kontrol verdikten sonra direksiyona değil, aracın tepkisine bakmak gerek. DeadZone 0' ise ve araç (direksiyon değil) hassas tepki vermiyorsa farklı bir sorun olabilir.
Araç da tepki vermiyor tabii. Yoksa sorun olmaz. Analogu yarıya kadar kaydırana kadar hiçbir şey tepki vermiyor, yarıyı biraz geçtiği an da sanki sonuna kadar kaydırmışım gibi direksiyonu en sola veya en sağa çeviriyor. Ya hep ya hiç durumu
Bu arada sürücüyü kaldırdım yine olmadı. Hayır hiç sorun yaşamayalım diye gidiyoruz logitech ürünü alıyoruz, böyle saçma saçma sorunlar yaşıyoruz. Dirt 2 de mis gibiydi, bunda saçmalıyor kontroller. Titreşimin olmaması da cabası.
bu oyun bilgisayarda ps3 controller ile oynanınıyormu oynanıyorsa ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar benim gibi win7 64bit ultimate'de sorun yaşayan var mı? her oyun rahat çalışıyor ama nfs shift ilk yüklenince açılıyor sonra tekrar girdiğimde kısayola tıklıyorum ekran gelip kararıp kalıyor, görev yöneticisinden baktığım zaman yanıt vermiyor diyor. eski redist sürümlerini sildim, güncelleri bıraktım sonuç yine aynı, defalarca oyunu silip kurdum hiçbir şey değişmedi.
Ya o kadar kişi oynuyor bu oyunu illaki birisi gamepadle oynuyordur. herkeste sorunsuz mu çalışıyor bu gamepadler arkadaş? sağ sol çevirince hassasiyet herkeste var mı?
kaç gündür oynamaya çalışıyorum oyun zevkimin içine etti ya. steering sensitivity nin hiçbiri işe yaramıyor sanki tuşa basmışım gibi işliyor sağ sol yön tuşları analoglarda. yok mu çözüm?
yukarı diyelim yine.
bende rumble pad 2 ile oynuyorum, hassasiyet iyi degil, birde gamepad ile tek başına oyun içinde gezmeyi menüler arasında dolaşmayı halledemedim, sadece yarış ve bikaç kısımda tam aktif oluyor, options ta hangi seçenegi seçmeliyim tam kontrol için, rublepad2 için özel bi seçenek göreemdim, birde oyun da şehir içinde kafamıza göre takılabilecegimiz bölüm varmı ? yarışmadan birileriyle trafik te vss?