Şimdi Ara

RisingForce Rehberi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
149
Cevap
1
Favori
26.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iCb4uC

Bunu daha önce yapmayı düşündük ancak hepsi bir arada olunca her şeyle ilgili sorular burda toplanıcak.Ptler,classlar vs. ,üzerinde fazla durulan konular ayrı olursa yardımlaşma daha rahat oluyor.Zaten bölümüde bu yüzden açtırdık.Her soru tek başlık altına yazılınca ara sayfalarda kayboluyor.Bu yüzden aynı sorular yüzlerce kez soruldu.Şimdi ufak bi aramayla istediğiniz bilgiye ulaşabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    UFAK BİR ARAMA ? HİÇ ZANNETMİYORUM.Şimdi bir yardım istiyorum fakat kimse yardım etmiyor ; pw servere girmek istiyorum fakat bunun için systemimde bir hata var ; system dosyasını upload yapabılecek bırı arıyorum fakat cvp biLe gelmiyorki ? :S:S

• quote:

Orijinalden alıntı: fungsclup

UFAK BİR ARAMA ? HİÇ ZANNETMİYORUM.Şimdi bir yardım istiyorum fakat kimse yardım etmiyor ; pw servere girmek istiyorum fakat bunun için systemimde bir hata var ; system dosyasını upload yapabılecek bırı arıyorum fakat cvp biLe gelmiyorki ? :S:S

Alıntıları Göster
    Arkadaşım senin problemlerinmi var? Yardım istediğin mesajı atalı daha 10 dk olmuş gelip burda ilgilenmiyorlar diyorsun.Biz burda forum görevlisi değiliz ne zaman müsait olursak o zaman cevap veririz.İstersek hiç cevap vermeyiz bu bize bağlı.Yazdığın sorunun cevabını bilen varsa zaten sorunu görünce cevap verir töbe töbe ya.

• quote:

Arkadaşım senin problemlerinmi var? Yardım istediğin mesajı atalı daha 10 dk olmuş gelip burda ilgilenmiyorlar diyorsun.Biz burda forum görevlisi değiliz ne zaman müsait olursak o zaman cevap veririz.İstersek hiç cevap vermeyiz bu bize bağlı.Yazdığın sorunun cevabını bilen varsa zaten sorunu görünce cevap verir töbe töbe ya.

Alıntıları Göster
    Pek zannetmiyorum cevap vericeklerini ; belki bazıları seninle polemiğe girdiğimi sanacak fakat alakası yok bu forumun bir boşluğudur ; adama senin dediklerini yaptım hata alıyorum diye pm atıyorum adam diyo benim dediğim şeyleri yapmazsan hatanın kralını alırsın diyo :D ne alaka ya? konuyu yazıyo sonrasında iLqilenmiyo...0nLine oLsada olmasada.

• quote:

Pek zannetmiyorum cevap vericeklerini ; belki bazıları seninle polemiğe girdiğimi sanacak fakat alakası yok bu forumun bir boşluğudur ; adama senin dediklerini yaptım hata alıyorum diye pm atıyorum adam diyo benim dediğim şeyleri yapmazsan hatanın kralını alırsın diyo :D ne alaka ya? konuyu yazıyo sonrasında iLqilenmiyo...0nLine oLsada olmasada.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fungsclup

benim msnimi profilden alıp ekle bu konuyu burada bitirelim. elimden geldigince msn üzerinde konusma fırsatı bulursak yardımcı olacagım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wade

quote:

Orjinalden alıntı: fungsclup

benim msnimi profilden alıp ekle bu konuyu burada bitirelim. elimden geldigince msn üzerinde konusma fırsatı bulursak yardımcı olacagım.

Alıntıları Göster
    Seni ALLAH Gönderdi

• quote:

Seni ALLAH Gönderdi

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben oyuna önceden indirip bi bakmıştım ama şu skill sistemini anlayamamıştım nasıl skill alıyoruz? force nedir? bunları cevaplarsanız çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Love Cookies

arkadaşlar ben oyuna önceden indirip bi bakmıştım ama şu skill sistemini anlayamamıştım nasıl skill alıyoruz? force nedir? bunları cevaplarsanız çok sevinirim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dogukann2345

Skiller Açılan Her Karekterde Mevcut. Mouse Modunda S ye Basarak, Klavye Modunda L ye Basarak Skill Penceresini Açabilirsin.

Force Ise Spiritualistlerin Kullandığı Büyülerdir.

Bunları Oyunda Force Mentor Adlı NPC den Satın Alabilirsin.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dogukann2345

Skiller Açılan Her Karekterde Mevcut. Mouse Modunda S ye Basarak, Klavye Modunda L ye Basarak Skill Penceresini Açabilirsin.

Force Ise Spiritualistlerin Kullandığı Büyülerdir.

Bunları Oyunda Force Mentor Adlı NPC den Satın Alabilirsin.

Alıntıları Göster
    yani skillerin açılmasına gerek yok onlar normalde açıkmı oluyo sadece forcelarmı npcden alınıyo?off kafam karıştı :D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Love Cookies -- 5 Şubat 2009; 22:10:43 >

• quote:

yani skillerin açılmasına gerek yok onlar normalde açıkmı oluyo sadece forcelarmı npcden alınıyo?off kafam karıştı :D:D

Alıntıları Göster
    aynen öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demosty

aynen öyle

Alıntıları Göster
    tamam teşekkürler şimdi oyunu indiriyorumda normal hızdan daha düşük iniyo :S neyse beklicez artık :)
  • quote:

tamam teşekkürler şimdi oyunu indiriyorumda normal hızdan daha düşük iniyo :S neyse beklicez artık :)

Alıntıları Göster
    bir şey soracağım, 30 level olmak üzereyim, classları nasıl seçeceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eveon

bir şey soracağım, 30 level olmak üzereyim, classları nasıl seçeceğim?

Alıntıları Göster
    Bellato hq da uzun merdivenlerin olduğu yere git merdivenlerin en üstündeki npcden seçebilirsin.
  • quote:

Bellato hq da uzun merdivenlerin olduğu yere git merdivenlerin en üstündeki npcden seçebilirsin.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: m1ndfre4k

tamam teşekkürler

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: m1ndfre4k

tamam teşekkürler

Alıntıları Göster
    aslında başka haritalar da eklenmeli, örneğin bellato-anaacade'in canavar haritası. bu sayede yeni başlayanlar daha iyi oynayabilirler.
    ben de bakayım şu haritalara bir

• quote:

aslında başka haritalar da eklenmeli, örneğin bellato-anaacade'in canavar haritası. bu sayede yeni başlayanlar daha iyi oynayabilirler.

Alıntıları Göster
    Forumu Takip Edersen Yeiliklerin Geleceğini Görebilirsin

Ama Bu Güncellemeler Ne Zaman Gelir Bilinmez 6Ay-1Yıl Süresi Bilinmez..
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Eveon

http://forum.donanimhaber.com/m_29701173/tm.htm

Yeni Bir Rehber Açılmıştı. Bu Rehberde Bahsettiğin Şeyler Mevcut. Buradan Bakabilirsin.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Eveon

http://forum.donanimhaber.com/m_29701173/tm.htm

Yeni Bir Rehber Açılmıştı. Bu Rehberde Bahsettiğin Şeyler Mevcut. Buradan Bakabilirsin.

Alıntıları Göster
    beyler başka indirme linki yokmu?bi pencere açılıyo ccr nin kendi downloadı çalışıyo ama indirmiyo indirme hızı yok bişey yok %0 indiremedim oyunu :(

edit:şimdi iniyo ama kalan süre: 8 saat :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirm -- 22 Şubat 2009; 17:11:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

beyler başka indirme linki yokmu?bi pencere açılıyo ccr nin kendi downloadı çalışıyo ama indirmiyo indirme hızı yok bişey yok %0 indiremedim oyunu :(

edit:şimdi iniyo ama kalan süre: 8 saat :S

Alıntıları Göster
    Sana Tavsiem Idm(internet download manager) kullanman şahsen ben 1.5 saat te indirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chaqi

Sana Tavsiem Idm(internet download manager) kullanman şahsen ben 1.5 saat te indirdim.

Alıntıları Göster
    indirdiğin linki koyabilirmisin?çünkü sitesindeki linklere basınca direk kendi downloaderi ile indiriyor :(

edit:tamam başka link buldum googleden aratırken hep eski kapananın linki çıkıyodu ama mmosite de yeni link varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wirm -- 22 Şubat 2009; 19:51:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wirm

indirdiğin linki koyabilirmisin?çünkü sitesindeki linklere basınca direk kendi downloaderi ile indiriyor :(

edit:tamam başka link buldum googleden aratırken hep eski kapananın linki çıkıyodu ama mmosite de yeni link varmış

Alıntıları Göster
    Orda Sen full download mı ne var sen ona basıyosundur bak aşağıda part 1 gibi eşyler var 600 mb onlar dan birini indir

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.