Şimdi Ara

Bi-Xenonlu PUG 206 Adım Adım Değişiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
0
Favori
11.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HRMNKY

@crazyarif

Herkes jantları sevdi tek siz sevmediniz Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz

İlk fotoğraf Ankara Yolu'nda çekildi.Kerkük Caddesi'yle alakası yok.

Alıntıları Göster
    Güle güle kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: hüso58

Güle güle kullan.

Alıntıları Göster
    Allah kaza bela vermesin güle güle kullan çok güzel olmuş araç ellerine sağlık.

Orijinalden alıntı: yahyademirci

Allah kaza bela vermesin güle güle kullan çok güzel olmuş araç ellerine sağlık.

Alıntıları Göster
    Jantlar güzel olmuş allah kaza bela vermesin.

We fought him hard we fought him well
    Out on the plains we gave him hell
    But many came too much for Cree
    Oh will we ever be set free?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert

Jantlar güzel olmuş allah kaza bela vermesin.

Alıntıları Göster
    güle güle kullan
    Artık kesinlikle DH 2.el bölümü ve diğer bölümler üzerinden alışveriş yapmamaktayım. Yıllarca yaptığım alışverişlerimden gelen referanslar yüzünden hesabım çalınarak dolandırıcılık yapılmıştır. Konu tarafımca polise ve savcılığa suç duyurusu olarak aktarılmıştır. Benden gelen 2.el alışveriş mesajlarına itibar etmeyiniz.

https://forum.donanimhaber.com/dikkat-dh-hesabimdan-dolandiricilik-yapilmis--131134293#131134293
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulas1907

güle güle kullan

Alıntıları Göster
    Araç çok güzel olmuş. Yanlız bende jantları beğenmediğimi belirtmek isterim. 17 jant ve güzel bi alçatma operasyonuyla çok çok güzel olur kanımca..

Orijinalden alıntı: JimBeam

Araç çok güzel olmuş. Yanlız bende jantları beğenmediğimi belirtmek isterim. 17 jant ve güzel bi alçatma operasyonuyla çok çok güzel olur kanımca..

Alıntıları Göster
    İlk aldığın halinden beri çok farketmiş gittikçe güzelleşiyor helal.

@crazyarif

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: HRMNKY

@crazyarif

bilmiyorum yaaa ben orjinal jantları çok seviyorum galiba her araç için
    Otomobil: 2020 Peugeot 3008 1.5 BlueHDi EAT6 Allure Selection | 2020 Renault Megane 1.5 DCi EDC Touch | Bebek Koltuğu: Britax Römer Advansafix IV R

• quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

@crazyarif

bilmiyorum yaaa ben orjinal jantları çok seviyorum galiba her araç için

Alıntıları Göster
    bi xenon ıcın far yıkama sıstemı yaptırdınızmı göremedımde Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin en sevdıgım araba modifiye ıcın en güzel arabalardan birisi

• quote:

Orijinalden alıntı: savyola133

bi xenon ıcın far yıkama sıstemı yaptırdınızmı göremedımde Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin en sevdıgım araba modifiye ıcın en güzel arabalardan birisi

Alıntıları Göster
    Yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar.Jant konusunda tabiki beğenmeyenler çıkabilir.Fazla aşırıya kaçmak istemedim.Zaten 70hp'lik bir araç.17' jant taksam araba hiç yerinden kalkamazdı artık.Ayrıca yoldaki engeller konusunda da bayağı bir dikkatli olmam gerekirdi.

Bi-xenon için far yıkama sistemi yok.Zaten bugüne kadar üretilen hiç bir 206'da far yıkama sistemi yok.Öyle birşey olsaydı aracımıza uygulardık.Far temizliği için nemli bir Scotch-Brite bez her derde deva

• quote:

Yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar.Jant konusunda tabiki beğenmeyenler çıkabilir.Fazla aşırıya kaçmak istemedim.Zaten 70hp'lik bir araç.17' jant taksam araba hiç yerinden kalkamazdı artık.Ayrıca yoldaki engeller konusunda da bayağı bir dikkatli olmam gerekirdi.

Bi-xenon için far yıkama sistemi yok.Zaten bugüne kadar üretilen hiç bir 206'da far yıkama sistemi yok.Öyle birşey olsaydı aracımıza uygulardık.Far temizliği için nemli bir Scotch-Brite bez her derde deva

Alıntıları Göster
    quote:

konya'da ana caddeler dışında ki onlar da yeni yeni iyi olmaya başlası adam gibi yol yok ki kardeşim haklısın sen de...
    Otomobil: 2020 Peugeot 3008 1.5 BlueHDi EAT6 Allure Selection | 2020 Renault Megane 1.5 DCi EDC Touch | Bebek Koltuğu: Britax Römer Advansafix IV R

• quote:

Orijinalden alıntı: Arif

quote:

konya'da ana caddeler dışında ki onlar da yeni yeni iyi olmaya başlası adam gibi yol yok ki kardeşim haklısın sen de...

Alıntıları Göster
    BENCE JANTLAR YAKIŞMAMIŞ

• quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

BENCE JANTLAR YAKIŞMAMIŞ

Alıntıları Göster
    moralini bozmak gibi olmasın ama ::

Bi-Xenonlu PUG 206 Adım Adım Değişiyor

ve birde bi xenon yerine keske resımdeki gibi cift mercekli xenonlu fark taksaymısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djnone -- 11 Şubat 2009; 18:58:47 >

ViP MembeR

DJNONE

\_______TS_______/

• quote:

Orijinalden alıntı: djnone

moralini bozmak gibi olmasın ama ::

Bi-Xenonlu PUG 206 Adım Adım Değişiyor

ve birde bi xenon yerine keske resımdeki gibi cift mercekli xenonlu fark taksaymısın

Alıntıları Göster
    Bence jantlar yakışmış arkadaşlar
    Ayrıca @HRMNKY dostum o kadar masraf yapmışken @Faberge arkadaşımızın ardından giderek bir çip yaptırın bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Screamer

Bence jantlar yakışmış arkadaşlar
    Ayrıca @HRMNKY dostum o kadar masraf yapmışken @Faberge arkadaşımızın ardından giderek bir çip yaptırın bence

Alıntıları Göster
    benim farlarda izmite gitti
    bi xenonlara ikinci mercek takılırken alıcı çıktı.
    hazır farlarda aracın üzerinde değilken sök tak olmasın diye verdim arkadaşa

şimdi eksikliğini duyuyorum
    geceleri tavuk karası gibi oldum.

inşallah yapıcam yine
    bu sefer değişik olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0C8FEE75E

benim farlarda izmite gitti
    bi xenonlara ikinci mercek takılırken alıcı çıktı.
    hazır farlarda aracın üzerinde değilken sök tak olmasın diye verdim arkadaşa

şimdi eksikliğini duyuyorum
    geceleri tavuk karası gibi oldum.

inşallah yapıcam yine
    bu sefer değişik olacak

Alıntıları Göster
    @djnone
    Çift mercekli dediğin far angel far olmasın?Tek merceği olan ve aşırı kalitesiz bir optik dizayna sahip far seti sanırım o.Ben çok araştırdım en iyisini yaptığımı düşünüyorum

@screamer
    Çipi yaptıracağım 95hp olcak inşallah aracımız yazı bekliyorum :)

@individiual
    Ergin abi bi-xenon cidden başka bir olay.3hafta önce normal fara sahip bir 206 sürdüm de arada inanılmaz fark var.Farı alan kişiye de hayırlı olsun diyorum.Yeni projelerini bekliyorum :)

• quote:

@djnone
    Çift mercekli dediğin far angel far olmasın?Tek merceği olan ve aşırı kalitesiz bir optik dizayna sahip far seti sanırım o.Ben çok araştırdım en iyisini yaptığımı düşünüyorum

@screamer
    Çipi yaptıracağım 95hp olcak inşallah aracımız yazı bekliyorum :)

@individiual
    Ergin abi bi-xenon cidden başka bir olay.3hafta önce normal fara sahip bir 206 sürdüm de arada inanılmaz fark var.Farı alan kişiye de hayırlı olsun diyorum.Yeni projelerini bekliyorum :)

Alıntıları Göster
    kardeş Allah tekerine daş dolamasın
    kupkuru bi arabayı adım adım adam etmişsin
    o araba alınır mı? bu araba satılır mı? ona bu kadar para verilir mi? bu araba o kadar etmezz... sen olsaydın ne alırdın, ben olsaydım nasıl satardım. yok benim arabam çok yakıyor, şu marka olsaymış daha iyiymiş... şu para olsun az yaksın çok kaçsın parçası vergisi ucuz olsun, hemen elden çıksın, yok sen delimisin ona kadar arabamı yoktu... EL AYA ÇIKTI, BİZDE HEP AYNI TATAVA...

• quote:

Orijinalden alıntı: tandem_78

kardeş Allah tekerine daş dolamasın
    kupkuru bi arabayı adım adım adam etmişsin

Alıntıları Göster
    Bence Bi-xenon'lu far resimde verilen sonar'lardan daha iyi.Üstelik sonar çift mercek filan da değil.Üstüne üstlük merceği de dandik.Son olarak arkadaş orijinal 4300K'lık xenon kullanıyor.Sonar'a ise en az 6000K'lık takarsın.Yani çakma olduğu her halinden belli.En son olarak ta angelın modası geçmeye başladı bence.

Bitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

Bence Bi-xenon'lu far resimde verilen sonar'lardan daha iyi.Üstelik sonar çift mercek filan da değil.Üstüne üstlük merceği de dandik.Son olarak arkadaş orijinal 4300K'lık xenon kullanıyor.Sonar'a ise en az 6000K'lık takarsın.Yani çakma olduğu her halinden belli.En son olarak ta angelın modası geçmeye başladı bence.

Bitti.

Alıntıları Göster
    muratın farı ile fotodaki çin malı sonarın kalitesi bile tartışılmaz.
    ama malesef sonar da sis farıda mercekli sayılıyor
    en uç tarafında merceğe benzer bişey var.

bu arada gözlük camı koysanız sonar ya da junyan gibi çin mallarından daha iyi ışık alırsınız.

quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

Bitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0C8FEE75E

muratın farı ile fotodaki çin malı sonarın kalitesi bile tartışılmaz.
    ama malesef sonar da sis farıda mercekli sayılıyor
    en uç tarafında merceğe benzer bişey var.

bu arada gözlük camı koysanız sonar ya da junyan gibi çin mallarından daha iyi ışık alırsınız.

quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

Bitti.

Alıntıları Göster
    Sonarın Farı 300 lira.Xenon sette 200 lira desek 500 liraya alabiliriz.

Ben ise xenon seti 300'e aldım,farı da 250'ye yaptırdım.550 liraya mal oldu.Arada 50 lira gibi bir fark konusu ama aydınlatma konusunda ise 50 liranın hiç bir önemi kalmıyor O aydınlatma paha biçilemez.Hele sellektör olayını hiç ama hiç anlatmayım Yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.Bu arada aracı photoshopta biraz bastık iyi olmuş mu sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HRMNKY -- 14 Şubat 2009; 22:55:56 >

• quote:

Sonarın Farı 300 lira.Xenon sette 200 lira desek 500 liraya alabiliriz.

Ben ise xenon seti 300'e aldım,farı da 250'ye yaptırdım.550 liraya mal oldu.Arada 50 lira gibi bir fark konusu ama aydınlatma konusunda ise 50 liranın hiç bir önemi kalmıyor O aydınlatma paha biçilemez.Hele sellektör olayını hiç ama hiç anlatmayım Yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.Bu arada aracı photoshopta biraz bastık iyi olmuş mu sizce?

Alıntıları Göster
    güzel olmuş ama jantlar sanki uymamış gibi kazasız belasız sürüşler

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.