Şimdi Ara

İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!! (233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.673
Cevap
208
Favori
1.808.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

etiketini gönderin sistem sorgusu yapayım

• Selamünaleyküm Mutlu pazarlar herkese ben de anneciğimin dişlerini yaptırmak istiyorum çok neredeyse bir iki senedir düşünüyorum İstanbul'da gerçekten uygun fiyata yapan ucuz deyip de memnuniyetsek olmamak kaydıyla Sonuçta yaşlı insanlarımız tam yeme içme zamanında dişleri olmamaları İnsanın içini acıtıyor ve ayrıca taksit olayı var mı bunda çünkü bayağı bir pahalı tutuyor mesajımı okuyan arkadaşlar bu konu hakkında bilgilerini paylaşırsa Çok teşekkür ederim istanbul avrupa yakasindayim Şimdiden herkese mutlu pazarlar diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi figu -- 22 Haziran 2025; 22:29:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar implant yaptırcam biraz korkuyorum

2 çekim

2 implant yerli

1 dolgu

1 kanal

Fiyat pazarlıkla 25 bin lira nasıl sizce

• figu F kullanıcısına yanıt

PM ile gönderdim

• perSNN kullanıcısına yanıt
    Hocam Ankara için kimseye güvenemiyorum diş konusunda. İmplant, diş çekimi vs birçok işlem mevcut maalesef.
    Doktor önerinizi rica ediyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gokhan68 G kullanıcısına yanıt

ANkara için M kemal Ünsal Hoca vardı, ona bakabilirsiniz, olmadı size İstanbul'dan iyi hocalar önerelim

• BenYoruldumHayat B kullanıcısına yanıt

İmplant 2 tane 25 bin verdim çok iyi fiyat almışsın .

• Gomisss G kullanıcısına yanıt

Ama yerli başlıklar dahil

• İzmir'de tavsiye edeceğiniz iyi doktor var mı?

• Cekim + 1 implant ist avrupa kalite performans yer bakiyorum, kartla taksit yapilsa cok iyi olur

• figu F kullanıcısına yanıt

röntgenini gönderirseniz. hekim grubunda paylaşırım. en uygun planlamayı iletirim.

• Hayırlı sabahlar.Sakarya da bildiğiniz iyi bir implantci var mi

• acabuco3 A kullanıcısına yanıt

PM ile gönderdim

• perSNN kullanıcısına yanıt

İstanbul anadolu yakasında ikamet ediyorum. Öncelikli anadolu yakası olmk üzere İstanbul'da implant uygulaması yapacak diş hekimi önerisi yaparsanız sevinirim. Saygılar..

• @ekfuture Selamlar, 10-12 kadar doktor ismi attım size.

@dermanerdem 1995-2012 yılları arasında Hacettepe'de okumuş herhangi bir diş hekimine gözü kapalı güvenebilirsin bu konuda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perSNN -- 15 Temmuz 2025; 8:45:47 >
  • Önüne gelen implant yapıyor el ayağa düştü kalitesiz eğitim gören hekimler ufak bir seminer eğitimle implant yapıyor para için sağlam dişi çekip implant yapan gördüm kendinizle oynatmayın kesinlikle iyi bir doktor bulun

• Selamlar arkadaşlar, bursa'da ikamet ediyorum. Alerji ve kronik hastalıktan dolayı ağzımda diş kalmadı. ön alt dişler harici coğu gitti maalesef ve dişlerimi yaptırmak istiyorum fakat çoğu şeye alerjim var. Ağız duşu ve bir çok diş macununu kullanamıyorum. Metallerde de çelik, gümüş saat bileklik vs kullanabiliyorum ama bazı metaller vücüdumda alerjik reaksiyon yapıyor. Bu konuda deneyimli doktor varsa bursa'da yada en yakın istanbul'da bilgi verirseniz sevinirim.

• justforit J kullanıcısına yanıt

İstenbulda synevo lab var diş yaptıracam metal nikel titanyum alerjim var mı diye test yaptır maliyeti olsa olsa 8/10 bin olur implant yaptırın alerji yapar sonra kapı kapı söktürecek yer ararsın normalde implant öncesi titanyum alerjisi rutin olmalı ama yapan yok. Titanyuma alerjin olursa zirkonyum implant yaparlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alovera01 -- 13 Temmuz 2025; 18:41:19 >
  • Hayırlı günler.Sakarya pahalı çıktı
    Osttem megagen veya alman mali 4 zirkonyum ve 2 implant alt on 4 diş
    Kadikoy civarı yaptırabilecegim yer var mı ?

• justforit J kullanıcısına yanıt

size de pm ile 10-12 doktor ismi atıyorum

• 
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.