quote:Orijinalden alıntı: FikretKızılokYok diye biliyorum.Alıntıları Göster Hergün 2 kutu içiyorum bazen 3 oluyor
quote:Orijinalden alıntı: KöfteSuyuHergün 2 kutu içiyorum bazen 3 oluyorAlıntıları Göster Tek başına tadı çıkmaz onun İstanblue ile iç.
quote:Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.Bu mesaj silindi.Alıntıları Göster RedBull tamamen dinç tutmak için. Yolculuk öncesi falan veya uyumak istemediğinde tam ihtiyacını karşılayan içecek fakat çok kilo yapar.
quote:Orijinalden alıntı: BSGBu mesaj silindi.Alıntıları Göster alkol yok kokain var http://forum.donanimhaber.com/m_32147252/mpage_1/key_//tm.htm#32147281
quote:Orijinalden alıntı: Cumhuriyet.Bu mesaj silindi.Alıntıları Göster Reedbull a para vermek bana hep saçma gelmiştir. Çok pahalı geliyor, sanki o kadar etmez gibi.
quote:Orijinalden alıntı: Drummerkonu nerden nereye gitmişAlıntıları Göster enerji içeçeklerin kokularını ve tatlarını sevmiyorum. Konu kapanabilir.
quote:Orijinalden alıntı: djdistortion2Bu mesaj silindi.Alıntıları Göster Redbullda alkol olsa vergilerden dolayı 20tl falan olurdu heral
quote:Orijinalden alıntı: ArcateraRedbullda alkol olsa vergilerden dolayı 20tl falan olurdu heral Alıntıları Göster Konu 1.5 yıllık. Hatta başlığı görünce; ''Evet benim annem de alkol olduğunu söylemişti.'' diye yorum atacaktım. Ben açmışım.
quote:Orijinalden alıntı: MuTLu. Konu 1.5 yıllık. Hatta başlığı görünce; ''Evet benim annem de alkol olduğunu söylemişti.'' diye yorum atacaktım. Ben açmışım.
quote:Orijinalden alıntı: MuTLu. Konu 1.5 yıllık. Hatta başlığı görünce; ''Evet benim annem de alkol olduğunu söylemişti.'' diye yorum atacaktım. Ben açmışım.
quote:Orijinalden alıntı: MuTLu. Uyanık kalmak için, redbull aldım, annem dedi o içki biliyor musun? Dedim anne ne alakası var falan.. Rengi de biraya benziyor annem tutturdu içki diye. o içki biliomooosoon
quote:Orijinalden alıntı: BluePage quote:Orijinalden alıntı: MuTLu. Uyanık kalmak için, redbull aldım, annem dedi o içki biliyor musun? Dedim anne ne alakası var falan.. Rengi de biraya benziyor annem tutturdu içki diye. o içki biliomooosoon Konu 1.5 yıllık. biliomooosoon
quote:Orijinalden alıntı: MuTLu. Konu 1.5 yıllık. Hatta başlığı görünce; ''Evet benim annem de alkol olduğunu söylemişti.'' diye yorum atacaktım. Ben açmışım. yarıldım lan
quote:Orijinalden alıntı: kratosburaq quote:Orijinalden alıntı: MuTLu. Konu 1.5 yıllık. Hatta başlığı görünce; ''Evet benim annem de alkol olduğunu söylemişti.'' diye yorum atacaktım. Ben açmışım. Gece gece iyi güldüm yine.
quote:Orijinalden alıntı: Moral Veren Adamquote:Orijinalden alıntı: MuTLu. Konu 1.5 yıllık. Hatta başlığı görünce; ''Evet benim annem de alkol olduğunu söylemişti.'' diye yorum atacaktım. Ben açmışım. Alıntıları Göster iyi bişey
quote:Orijinalden alıntı: MuTLu. quote:Orjinalden alıntı: cagatay117 Alkol ihtiva etmez tabii ki. Yalnız çok tüketmemek lazımdır. Fazlası da zarar çünkü. 500 ml'den fazlasının zarar olduğu yazıyor. Zaten fazla alacak parma yok ki. Ben hergün en az 250ml redbull içerim. Alkolle birlikte 2 litre tükettiğimde oldu hala yaşıyorum
quote:Orijinalden alıntı: RB26DETTquote:Orijinalden alıntı: MuTLu. quote:Orjinalden alıntı: cagatay117 Alkol ihtiva etmez tabii ki. Yalnız çok tüketmemek lazımdır. Fazlası da zarar çünkü. 500 ml'den fazlasının zarar olduğu yazıyor. Zaten fazla alacak parma yok ki. Ben hergün en az 250ml redbull içerim. Alkolle birlikte 2 litre tükettiğimde oldu hala yaşıyorumAlıntıları Göster Sakin olun, neden hortlattınız?