loader kullanipda soyulmayan arkadaşlar var demmekki senin indirdğin loader yüzünden soyulmuşsun. kullansan bi dert kullanmasan bi dert şu programi
Ox33 Maymunlu Loadrı Kullanıyorum bende 1,5 sene oldu nerdese soyulmadım .
Bendeki Sro Loader'ı 2 yıldan beri kullanıyorum hala bi bok olmadı bence sizden kaynaknanıyor kötü kötü sitelere girmeyin
direk sitesinden indirin.Adamlar kendi rapid linklerini koyuyor.İçine kim bilir neler koymuştur.Ayrıcı bu virüs formatla geçmez.(Online Games Virüs).Bunun için Ad-Ware veya Spywaredoctor'u öneririm.
troyda bi dünya kişi soyuldu hepside loader yüzünden girin troya okuyun globalleri
Bu virüs FORMATLA gitmez. Ancak ANTİ-SPYWARE' ler silebilir. Denenmiştir.2 charım gitti.Ve asla gizli sorunuzu unutmayınız.
quote:
Orjinalden alıntı: SeLO_Tr
troyda bi dünya kişi soyuldu hepside loader yüzünden girin troya okuyun globalleri
Yav kardeşim loader temiz olduktan sonra ne olacak ki ? Loaderi indirdikten virustotal.com'dan tara sen de. Mesela ben bot155.com'un loaderini kullanıyorum ve temiz bir loader hiç de soyulmadım.
tarattım diye diye bi hal oldum ben size kullanmayımmı diyorum sadece uyardım gerisi size kalmış
tarattım sonuçlar temiz gözüküyor. ( 2/25 ) öle bişe çıktı. sadece 2 virüs programının yanında bişeler yazıyor.onlarda bende yok sağol taratma sitesi gönderdiğin için
K.Bakmada Sorun Sende Sanırım 1Yıla yakın oldu Soyulmadım Daha....
charı dizdim inş daha bişi olmaz
bu gece uyumayacağım soyanları bulacam giysicide soyuyo kimse
quote:
Orjinalden alıntı: KingDoruk
ox33 org un maymunlu loaderini kullanıyorum 1 kere bile soyulmadım
+1453-----
birkez daha söyliyeyim ben size kullanmayın demedim sadece uyardım siz bilirsiniz gerisini
bu virüs programlarının full sürümü olan varmı varsa link rica ediyorum
Ben orjinal sitesinden indirdiml oaderi 1 yıldır kullanıyorum 1 gold bile eksilmedi charımdan.
soyulanda var soyulmuyanda charı dizdim bakalım bidaha soyulurmuyum format attım gerekli programlarla tarattım loaderde kullanmıyorum şifremi 2kere değişiyorum
quote:
aksine bende birkere kullandım arkadasımla birlikte ve bi dünya set para item yalan oldu (elementler de dahil.)
quote:
Orjinalden alıntı: murderuo
quote:
aksine bende birkere kullandım arkadasımla birlikte ve bi dünya set para item yalan oldu (elementler de dahil.)