Şimdi Ara

Acilll!!!! Sro loader kullananlar acil silip format atın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • loader kullanipda soyulmayan arkadaşlar var demmekki senin indirdğin loader yüzünden soyulmuşsun. kullansan bi dert kullanmasan bi dert şu programi
  • Ox33 Maymunlu Loadrı Kullanıyorum bende 1,5 sene oldu nerdese soyulmadım .
  • Bendeki Sro Loader'ı 2 yıldan beri kullanıyorum hala bi bok olmadı bence sizden kaynaknanıyor kötü kötü sitelere girmeyin
  • direk sitesinden indirin.Adamlar kendi rapid linklerini koyuyor.İçine kim bilir neler koymuştur.Ayrıcı bu virüs formatla geçmez.(Online Games Virüs).Bunun için Ad-Ware veya Spywaredoctor'u öneririm.
  • troyda bi dünya kişi soyuldu hepside loader yüzünden girin troya okuyun globalleri
  • Bu virüs FORMATLA gitmez.
    Ancak ANTİ-SPYWARE' ler silebilir.
    Denenmiştir.2 charım gitti.Ve asla gizli sorunuzu unutmayınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeLO_Tr

troyda bi dünya kişi soyuldu hepside loader yüzünden girin troya okuyun globalleri

Yav kardeşim loader temiz olduktan sonra ne olacak ki ?
    Loaderi indirdikten virustotal.com'dan tara sen de.
    Mesela ben bot155.com'un loaderini kullanıyorum ve temiz bir loader hiç de soyulmadım.
  • tarattım diye diye bi hal oldum ben size kullanmayımmı diyorum sadece uyardım gerisi size kalmış
  • tarattım sonuçlar temiz gözüküyor. ( 2/25 ) öle bişe çıktı. sadece 2 virüs programının yanında bişeler yazıyor.onlarda bende yok sağol taratma sitesi gönderdiğin için
  • K.Bakmada Sorun Sende Sanırım 1Yıla yakın oldu Soyulmadım Daha....
  • charı dizdim inş daha bişi olmaz
  • bu gece uyumayacağım soyanları bulacam giysicide soyuyo kimse
  • quote:

Orjinalden alıntı: KingDoruk

ox33 org un maymunlu loaderini kullanıyorum 1 kere bile soyulmadım

+1453-----
  • birkez daha söyliyeyim ben size kullanmayın demedim sadece uyardım siz bilirsiniz gerisini
  • bu virüs programlarının full sürümü olan varmı varsa link rica ediyorum
  • Ben orjinal sitesinden indirdiml oaderi 1 yıldır kullanıyorum 1 gold bile eksilmedi charımdan.
  • soyulanda var soyulmuyanda charı dizdim bakalım bidaha soyulurmuyum format attım gerekli programlarla tarattım loaderde kullanmıyorum şifremi 2kere değişiyorum
  • quote:

aksine bende birkere kullandım arkadasımla birlikte ve bi dünya set para item yalan oldu (elementler de dahil.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

quote:

aksine bende birkere kullandım arkadasımla birlikte ve bi dünya set para item yalan oldu (elementler de dahil.)

işte gerçekler

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.