Şimdi Ara

Alice in Wonderland (2010) | Tim Burton (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
1
Favori
10.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1³

Bende beğenmemiştim. Tim Burton - Johnny Depp - Helena Bonham Carter üçlüsünden nasıl böyle bir film ortaya çıkmış şaşırtıcı. Tim Burton yaratıcılığını kullanmış ama çok sıkıcıydı ve disney filmi havası vardı

katıılııyorum ben de beğğenmedim , işşte birazcıık oyunculuk vardıı jonnyn in bi de kıızııl kraliçenin onun dıışşıında hayal kıırııklıığğııydıı film
  • kötüde değil iyi de değil
  • Bugün izledim hiç sıkılmadım, gayet güzeldi.
  • Vasatın üstünde ama çok çok'da iyi değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 23 Mayıs 2010; 22:46:18 >
  • İdare eder.

Tam bir vasat
  • Filmde görüntüden başka bir şey yoktu. Güzelim Alice`i bir buçuk saate sığdırmışlar ki eğer ciddi manada bir film yapılmış olsaydı en az 3 bölümlük toplam 5-6 saatlik bir film olması gerekirdi. Yazık ettmişler; iyi ki sinemaya gitmemişim.
  • 'Alice' 1 milyarı aştı
    Tim Burton'ın son filmi 'Alis Harikalar Diyarında' 1 milyar dolar barajını aştı.

LOS ANGELES - Johnny Depp'in başrolünde oynadığı Mart ayında gösterime giren 'Alis Harikalar Diyarında' 1 milyar dolar barajını aşan filmler arasına katıldı.

Tim Burton'ın yönettiği film ABD'de 332 milyon dolar, ABD dışında da 670 milyon dolar hasılat elde etti ve 1 milyar dolar barajını aşan 6 filmden biri oldu.

1 milyarı daha önce aşan filmler 'Avatar', 'Titanic', 'Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü/ The Lord of the Rings: The Return of the King', 'Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı/ Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest ve 'Kara Şövalye/ The Dark Knight' olmuştu

ntvmsnbc

Filmi bende beyenmedim ama iyi para kaldırmış

• Ohannes hasılata bak halbuki fazlasıyla sıradandı. görsellikle bu açık kapatılabilirdi belki ama onu da becerememişler.
  • Hasılat çok çok iyi de film vasat.Tim Burton'dan beklenmiyecek şeklde.
    Sonunda Alice'in Çin'e sefer yapması da ne alakaysa!?

Sinema tarihinde Avatar'dan sonra CGI'ın en çok kullanıldığı film sanırım.
  • Bu hasılata Tim Burton bile şaşırmıştırciddi ciddi kendini bu devlerin arasına 'Avatar', 'Titanic', 'Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü/ The Lord of the Rings: The Return of the King', 'Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı/ Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest ve 'Kara Şövalye/ The Dark Knight' arasına soktu ya hasılat olarak helal olsun diyorum
  • Tüm çoluk çocuk filme giderse bu kadar hasılat yapması normaldir çocuğunu gezmeye çıkartan bu filme götürüyordu...
  • Tim Burton'ın son filmi Alis Harikalar Diyarında, 1 milyar dolar barajını aştı....

(28 Mayıs 2010) Helena Bonham Carter, Mia Wasikowska ve Johnny Depp'in başrolünde oynadığı, Mart ayında gösterime giren 'Alis Harikalar Diyarında', 1 milyar dolar barajını aşan filmler arasına katıldı.

Tim Burton'ın yönettiği film ABD'de 332 milyon dolar, ABD dışında da 670 milyon dolar hasılat elde etti ve 1 milyar dolar barajını aşan 6 filmden biri oldu.

Bu barajı aşan diğer filmler 'Avatar', 'Titanic', 'Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü/ The Lord of the Rings: The Return of the King', 'Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı/ Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest ve 'Kara Şövalye/ The Dark Knight' olmuştu.

alıntıdır.
  • Bkz 4 mesaj üstü.
  • Cocuklardan geliyor bu hasilat herhalde...

3D + Eski Masal = Cocuk Miknatisi
  • Filmi bugün izledim. Baş roldeki mia wasikowska'dan başka ilgimi çeken bir şey olmadı Tim Burton'dan daha iyi bir film beklerdim 5.5/10
  • Berbat'tı. sonuna bakmadım zaten. Sıkıntıdan patladım.
  • Kötüydü. Zaman kaybetmeye değmez.

Johnny Depp ve Tim Burton ikilisi son zamanlardaki kötü film serilerine devam etmişler.
  • 1-2 ay önce izlemiştim gerçekten de berbattı filmle ilgili attığım tüm iyi mesajlarımı silmeyi görevim bilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 16 Ekim 2010; 14:19:10 >
  • Alice'in saykodelik dünyasını alır gotik bir dünya yaparsan tabi bu kadar kötü olur. Resmen Alice dünyamın içine etti bu film.
  • Oyuncuları boşa harcadılar.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.