Şimdi Ara

[RPG]San Andreas Multi Player VendettaRPG™ [Aktif!] (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.677
Cevap
3
Favori
230.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheDarkDefender

@questofemarson

Güzel ekran görüntüleri. Özellikle son üç ss çok hoş. Aramızda bir yönetici daha görmek ayrıca güzel tabii.

Bu arada arkadaşlar eğer birisi SA:MP msn grubunu eklerse buradan eklediğini belirtsin, ekleme - onay yöntemine geçelim dedik (trollük vs olmaması için).

Alıntıları Göster
    Bende Yao Qiang

• quote:

Orijinalden alıntı: Urahara Kisuke.

Bende Yao Qiang

Alıntıları Göster
    Benim karakterim de Rei Mizuno. Birkaçınız biliyor beni zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juice' -- 11 Eylül 2011; 19:17:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revoltant

Departmanda paso Stefano'dan fırça yiyoruz..Birini yakalıyoruz,cinayeti önlüyoruz.Çavuş Pascucci geliyor niye iki stajyer müdahale ettiniz diyor,bırakalım da öldürse miydi adamı

Patrick Costello ismim bu arada

Alıntıları Göster
    Gerçekten ilgimi çekti RP sever olarak... Ama siteye giriyorum ve ne forumu açıyor ne de kullanıcı panelini açıyor kayıt olmam için? Acaba yine alımlar mı kapandı yoksa sorun bende mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: High Dragon

Gerçekten ilgimi çekti RP sever olarak... Ama siteye giriyorum ve ne forumu açıyor ne de kullanıcı panelini açıyor kayıt olmam için? Acaba yine alımlar mı kapandı yoksa sorun bende mi?

Şuan foruma kayıtlar malesef kapalı. Ayrıca test dönemi resmen sona erdi. Bu yüzden bakım ve güncelleme çalışmaları devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

quote:

Şuan foruma kayıtlar malesef kapalı. Ayrıca test dönemi resmen sona erdi. Bu yüzden bakım ve güncelleme çalışmaları devam ediyor.

Biraz daha açabilir misin? Gece 3-4 saate yakın bu başlık altındakileri okumaya çalıştım ama yine de yazdığını tam anlayamadım... Test dönemi sona erdi derken yine server resetlenecek mi? Herkes 0'dan mı başlayacak? Şu anda kayıt olanlar oynayabiliyor mu? Anladığım kadarı ile arkadaşım sen bu Vandetta grubunun içindesin. Sitede güncellemeler 2 sine kadar biteceğini söylüyordu ama bugün 5'i. Bu konuda bilgi verirsen çok sevinirim. Bir de bunlara ek olarak eğer seni fazla sıkmadıysam bir kaç sorum daha olacak

- Vendetta'nın forumuna üye olmayan giremiyor mu? Mesela ben oynamak istiyorum baya da beğendim bu oyunu ama daha detalı bilgi almak için foruma göz atmak istiyorum?
    - Mound&Blade oyunu da vardı sunucular arasında. O da RP olarak mı oynanıyor? Ki büyük ihtimal öyle ama onun hakkında bilgi nereden alabiliriz?
    - Daha önceleri alıştırma için serverda ayrı bir oyun açabiliyordun! Şu an?

Teşekkür ederim...

• quote:

Biraz daha açabilir misin? Gece 3-4 saate yakın bu başlık altındakileri okumaya çalıştım ama yine de yazdığını tam anlayamadım... Test dönemi sona erdi derken yine server resetlenecek mi? Herkes 0'dan mı başlayacak? Şu anda kayıt olanlar oynayabiliyor mu? Anladığım kadarı ile arkadaşım sen bu Vandetta grubunun içindesin. Sitede güncellemeler 2 sine kadar biteceğini söylüyordu ama bugün 5'i. Bu konuda bilgi verirsen çok sevinirim. Bir de bunlara ek olarak eğer seni fazla sıkmadıysam bir kaç sorum daha olacak

- Vendetta'nın forumuna üye olmayan giremiyor mu? Mesela ben oynamak istiyorum baya da beğendim bu oyunu ama daha detalı bilgi almak için foruma göz atmak istiyorum?
    - Mound&Blade oyunu da vardı sunucular arasında. O da RP olarak mı oynanıyor? Ki büyük ihtimal öyle ama onun hakkında bilgi nereden alabiliriz?

Teşekkür ederim...

Sunucu yeniden açıldığında beta dönemindeydi ve bazı sistemleri test ediyorduk, tam anlamıyla role play yapılmıyordu. Beta dönemi bitti ve test dönemi başladı. Bu dönemde daha sağlıklı roller(kalıcı) yapabildik. Sistemlerden daha çok, meslekleri ve sunucu içerisindeki genel düzen gözlemlendi. Çeşitli meslekler eklendi, eksikler belirlendi vs. Bu dönem sonuna geldik ve şuan tam anlamıyla test dönemi bitmiş sayılıyor. Hayır, server resetlenmeyecek, rollere kaldığımız yerden devam edeceğiz. Verilen tarih geçti bu konuda henüz bir açıklama yapılmadı. İlerleyen zamanda bu konuda bir açıklama yapılacaktır. Şuan siteye üye olanlarda dahil foruma, kullanıcı paneline veya oyuna giriş yapamıyoruz.

Evet, foruma üye olman gerekiyor.. Şuan kayıtlar kapalı. Çünkü forumda ve oyunda 60 a yakın kişi bug abuse, hile gibi sebeplerden dolayı banlandı. Bu banlanan kişilerden bir kaçı forumda pronografik konular açmaya ve iyice saçmalamaya başladı. Bu sebeple forum ve oyun karakter başvuruları kapatıldı. Ne zaman açılır bilemiyorum. Mound&Blade bildiğim kadarıyla steam üzerinden oynanıyor. Tam bilmiyorum Rp mi yoksa DM mi. Bu konuda iki şekilde yardım alabilirsin. Birincisi steamdeki Vendetta Online grubuna katılabilir veya Vendetta RPG Facebook sayfasından destek alabilirsin.

Vendetta Gaming:http://www.facebook.com/vendettagaming?ref=ts

• quote:

quote:

Teşekkür ederim...

Sunucu yeniden açıldığında beta dönemindeydi ve bazı sistemleri test ediyorduk, tam anlamıyla role play yapılmıyordu. Beta dönemi bitti ve test dönemi başladı. Bu dönemde daha sağlıklı roller(kalıcı) yapabildik. Sistemlerden daha çok, meslekleri ve sunucu içerisindeki genel düzen gözlemlendi. Çeşitli meslekler eklendi, eksikler belirlendi vs. Bu dönem sonuna geldik ve şuan tam anlamıyla test dönemi bitmiş sayılıyor. Hayır, server resetlenmeyecek, rollere kaldığımız yerden devam edeceğiz. Verilen tarih geçti bu konuda henüz bir açıklama yapılmadı. İlerleyen zamanda bu konuda bir açıklama yapılacaktır. Şuan siteye üye olanlarda dahil foruma, kullanıcı paneline veya oyuna giriş yapamıyoruz.

Evet, foruma üye olman gerekiyor.. Şuan kayıtlar kapalı. Çünkü forumda ve oyunda 60 a yakın kişi bug abuse, hile gibi sebeplerden dolayı banlandı. Bu banlanan kişilerden bir kaçı forumda pronografik konular açmaya ve iyice saçmalamaya başladı. Bu sebeple forum ve oyun karakter başvuruları kapatıldı. Ne zaman açılır bilemiyorum. Mound&Blade bildiğim kadarıyla steam üzerinden oynanıyor. Tam bilmiyorum Rp mi yoksa DM mi. Bu konuda iki şekilde yardım alabilirsin. Birincisi steamdeki Vendetta Online grubuna katılabilir veya Vendetta RPG Facebook sayfasından destek alabilirsin.

Vendetta Gaming:http://www.facebook.com/vendettagaming?ref=ts

Alıntıları Göster
    Sunucunun açılmasını bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Sahibkıran

Sunucunun açılmasını bekliyorum

Alıntıları Göster
    Site üzerinden duyuru yapıldı. Biraz daha bekleyeceğiz malesef.

[RPG]San Andreas Multi Player VendettaRPG™ [Aktif!]

• quote:

Site üzerinden duyuru yapıldı. Biraz daha bekleyeceğiz malesef.

[RPG]San Andreas Multi Player VendettaRPG™ [Aktif!]

Alıntıları Göster
    dm serverlarına falan giriyorum da hiç zevk vermiyor

başka rp Türk serverı var mı bildiğiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slyman_b -- 4 Eylül 2011; 19:22:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

Gta Turk sa-mp diye aratirsan Turk sunucularina erisebilirsin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

Gta Turk sa-mp diye aratirsan Turk sunucularina erisebilirsin

Alıntıları Göster
    Sunucu bugün açılacaktı fakat hala daha açılmadı. Bugün açılacaksa ne zaman açılır, eğer açılmayacaksa ne kadar daha sürecek bu süre yardımcı olursanız sevinirim

• quote:

Sunucu bugün açılacaktı fakat hala daha açılmadı. Bugün açılacaksa ne zaman açılır, eğer açılmayacaksa ne kadar daha sürecek bu süre yardımcı olursanız sevinirim

Akşam saatlerini bekleyelim bakalım. Umarım bugün açılır. Reality bakıma girdi, Gtaturk hack yedi. Oynayacak server yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juice'

quote:

Akşam saatlerini bekleyelim bakalım. Umarım bugün açılır. Reality bakıma girdi, Gtaturk hack yedi. Oynayacak server yok.

Alıntıları Göster
    Hala açılmadı off

• quote:

Orijinalden alıntı: Juice'

quote:

Alıntıları Göster
    Güncelleme çalışmaları devam etmektedir. En kısa sürede tekrar döneceğiz. Yazmışlar şuan için kesin bir tarih verebilir misiniz? Çünkü bayağı uzadı da sıkılmaya başladım

• quote:

Güncelleme çalışmaları devam etmektedir. En kısa sürede tekrar döneceğiz. Yazmışlar şuan için kesin bir tarih verebilir misiniz? Çünkü bayağı uzadı da sıkılmaya başladım

Alıntıları Göster
    Joshua Sullivan benim bu arada..
    Sunucu bu gidişle bir hafta daha açılmaz gibi görünüyor,sağlam kaynaktan edindiğim bilgiye göre daha fırtına rolündeki yere konulan çöp tarzı şeyleri kaldırmamışlar.Saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: The Smoothy

Sunucu bu gidişle bir hafta daha açılmaz gibi görünüyor,sağlam kaynaktan edindiğim bilgiye göre daha fırtına rolündeki yere konulan çöp tarzı şeyleri kaldırmamışlar.Saygılar

Umarım açılınca fırtına rolü bitmiş olur çünkü çok uzayınca insanı sıkıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Smoothy

Umarım açılınca fırtına rolü bitmiş olur çünkü çok uzayınca insanı sıkıyor

Alıntıları Göster
    Evet çok sıktı o rol. Hatta sapıtıp zombi rolüne bile girişmiştik.

@The Smoothy Hatırladım o karakteri sanırım. İkiz İrlandalılar vardı. Onlardan biriydi galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beefcake

@The Smoothy Hatırladım o karakteri sanırım. İkiz İrlandalılar vardı. Onlardan biriydi galiba.

Diğer karakteri oynayan da bu forumdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revoltant

quote:

Orijinalden alıntı: Beefcake

Diğer karakteri oynayan da bu forumdan

Alıntıları Göster
    Güncelleştirme dönemi bitinceye kadar forum aktifleştirilecek mi? En azından forumda dolaşalım biraz

• quote:

Güncelleştirme dönemi bitinceye kadar forum aktifleştirilecek mi? En azından forumda dolaşalım biraz

Alıntıları Göster
    Forum açılacak hafta sonu ve İtalyan mafyasının pasif olduğunu düşünüyorsanız işimizi iyi yapıyoruz demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OyuncuBaTu -- 17 Eylül 2011; 12:35:35 >
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.