Şimdi Ara

[RPG]San Andreas Multi Player VendettaRPG™ [Aktif!] (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.677
Cevap
3
Favori
230.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • group1022782@groupsim.com msn grubu adresi.
  • site açılmış beyler. Anasayfa felan açılmış ama foruma felan giremiyorsunuz. Onu da yarına açarlar...
  • Yaz bitmeden Vendettada Graziani Family deydim ama okul başladı ve herşey bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRaider

Yaz bitmeden Vendettada Graziani Family deydim ama okul başladı ve herşey bitti

Adın ne? Biz yeni nesil garzianiyiz daha heyecanlı ve rolü yüksek...
  • Şimdi lider kim eskiden Tomassoydu Ben kız karakter kullanıyorum Clariss Bergamo
  • Biz de bunun Mount & Blade : Warband versiyonunu oynuyoruz Warband'i olan varsa Persistent World adlı modu araştırsınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: busuzima

son versiyonda lspd'deydim jim vincent ile.tum lspdye selamlar.bir onceki v'de alhambra/croesustaydim edward lewis ile.vendettanin gelenegidir yazin ortasinda baslarlar okullar acilmaya yakin bir kapanir falan.alistik kac yildir boyle ;D

Yoo. Açılmayacak mı şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRBatuHanTR

quote:

son versiyonda lspd'deydim jim vincent ile.tum lspdye selamlar.bir onceki v'de alhambra/croesustaydim edward lewis ile.vendettanin gelenegidir yazin ortasinda baslarlar okullar acilmaya yakin bir kapanir falan.alistik kac yildir boyle ;D

acilsada eski yogunluk olmaz yoneticiler ya calisiyo yada okuyolar ilgililenen olmaz.tat vermez acilsada.
  • quote:

quote:

Yönetim tarafından tekrar açılacağı söylendi.

Edit:
    Az önce facebook sayfasından şu şekilde bir açıklama yapıldı;

quote:

Vendetta RPG SA-MP sunucu ve web sayfası, yeni güncellemeleriyle 17 Ekim Pazartesi günü yeniden hizmetine devam edecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juice' -- 7 Ekim 2011; 15:51:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Beefcake

quote:

quote:

Yönetim tarafından tekrar açılacağı söylendi.

Edit:
    Az önce facebook sayfasından şu şekilde bir açıklama yapıldı;

quote:

Vendetta RPG SA-MP sunucu ve web sayfası, yeni güncellemeleriyle 17 Ekim Pazartesi günü yeniden hizmetine devam edecektir.

gel öpcem seni gel

• Kesin tarih vermeleri çok şaşırttı. Yinede 24ünde açılacakmış gibi şartlandırın siz kendinizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: N. Paganini

Kesin tarih vermeleri çok şaşırttı. Yinede 24ünde açılacakmış gibi şartlandırın siz kendinizi

10 kasıma uzar bence...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: N. Paganini

Kesin tarih vermeleri çok şaşırttı. Yinede 24ünde açılacakmış gibi şartlandırın siz kendinizi

10 kasıma uzar bence...

Belli olmaz Kısaca şartlanmayın derim

• ben yil basi diyorum.
  • ben gelecek milenyum diyor ve noktayı koyuyorum
  • Sunucu açıldı.
  • oh be!!!!
  • üyelikler ne zaman açılacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ricardodiaz

üyelikler ne zaman açılacak?

Daha acilmadi yakinda acilir
  • Sunucu ve forum açıldı arkadaşlar. Yeni üyeler için kayıtlar 17 Ekim tarihinde açılacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.