Şimdi Ara

Arama Listesinden Bir Kişiyi Silme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son aradığım kişilerden sadece bir kişiyi silmek için ne yapmam lazim sadece tümünü slebiliyorum bunun bir yolu varmi acaba???

• iLog programini kur. çok daha detayli ve basit bir prg. olmazsa olmaz diyebilirim.
    aramaları tek tek listeliyor. (ayni kişi olsun olmasın her arama bir satırda
    ve görüşme süresini de gösteriyor.
  • Ah ah garantili olmasa galiba Jailbreak yapacagiz bu gidisle yoksa hatun bizi bırakacak
  • bu sorunun cevabını ben de hevesle bekliyorum
    (jailbreaksiz olarak)
  • jailbreaksiz iPhone düşünemiyorum

appstore dan çok cydia dan prg yüklüyorum. daha kullanışlı ve gereklileri !!!
    -dTunes (müzik video torrent indir limewire gibi.)
    -BossPref (servisleri aç kapa, özellikle EDGE yi kapa !)
    -cycorder (en iyi video kayıt diyebilirim)
    -five icon dock (gerçekten springboard da sayfalar arası geçerken anlık ulaşmanız gereken ikonları görün)
    -iLog detayli arama listesi. bende olmazsa olmazdır.
    -insomnia / backgrounder (wifi açık kalsın diyorsan başka alternatiflerin yok)
    -openSSh (al işte buna fazlalık diyen var mı ?)
    -searcher (iphone içinde sms, contacts, prg, ne bulmak istiyorsan onu ara)
    -tunewiki (müzik dinlerken illaki sözlerini de görecem özellikle yabancı şarkılarda olmazsa olmazdır.)
    -quickgold (olamzsa olmaz arama prg si)

en azından bunların karşılığını verecek prgler appstore de varsa hemen jailbreak den vaz geçerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuhayer -- 3 Ekim 2008; 14:04:50 >

• bende garantisiz bi iphone düşünemiyorum ne olcak ozaman...
  • bu programların tamamı sistem kayıtlarına erişen programlar... bu programların kullanılmasına Apple asla izin vermez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar bu eski "ILog" programı tarzında ,arayan ,aranan ,cevapsız cagrıları ayrıntılarıyla bırlıkte gosteren bildiginiz bi program var mı acaba ...

su an 2.1 kullanıyorum iphone eskısı 1.1.3 tu ve onda ilog programında ayarlardan bu ayrıntılı ekranı dırek telefonun normal ekranına tasıyabılıyodunuz ... bu tarz bı program bılen varsa super olur ...2.1 e uyumlu ilog 'da bu ekrana tasıma ozellıgı yok sanırım ...
  • jb yapmadıktan sonra ıphone nun hiçbir ayrıcalığı yok.formlardan garanti kapsamını bozmadan jb yapma yöntemini öğrenip yapın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.