Şimdi Ara

...Naruto'yu Nereden İzleyebilirim?...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
13.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Naruto'yu indirmeden tüm bölümlerini Türkçe altyazılı olarak nereden izleyebilirim? İndirmeye kalkışınca çok yavaş indiriyor.Yardım ederseniz sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Naruto'yu Nereden İzleyebilirsin?

Naruto, tüm dünyada sevilen popüler bir anime serisidir. Eğer Naruto'yu izlemek istiyorsanız, aşağıdaki platformlarda bulabilirsiniz:

• Crunchyroll: Naruto, Naruto Shippuden ve Naruto: Boruto serilerine abonelikle erişim sunar.
    • Netflix: Naruto ve Naruto Shippuden'in sınırlı sayıda bölümü Netflix'te mevcuttur.
    • Hulu: Naruto ve Naruto Shippuden'in ilk sezonları Hulu'da izlenebilir.
    • Amazon Prime Video: Naruto ve Naruto Shippuden serilerinin bazı sezonları Amazon Prime Video'da kiralanabilir veya satın alınabilir.
    • Funimation: Naruto, Naruto Shippuden ve Naruto: Boruto serilerine abonelikle erişim sağlar.

Naruto'nun 5. sezonunu izlemek istiyorsanız, Crunchyroll veya Funimation'da bulabilirsiniz. Bu platformlar, Naruto'yu yasal olarak çevrimiçi izlemenin en iyi yollarını sunar.

İster yeni bir izleyici olun ister Naruto'yu yeniden deneyimlemek isteyin, bu platformlar Naruto'nun heyecan verici dünyasına girmen için gereken her şeye sahiptir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arkadaşlar bilen lütfen söylesin..
  • Söylemem
  • Sağol...

3. bölümü izledim gerisini bulamıyorum, yardım ederseniz sevinirim
  • http://www.animea.net/download/335/Naruto.html
  • Buradan indirmeden izleyebilirmiyim?
  • Başka alternatifi olan varsa yardım edebilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu müziği nerden indirebilirim ?
    11 yıl önce açıldı
    Hangi Nintendo'yu Almalıyım?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • youtube da yok mu?
  • Tamam buldum bir yerde teşekkürler hepinize
  • www.izledik.biz
  • www.animefreak.tv kimseye söyleme ama
  • http://www.dattebayo.com/t/
    forumdan bi arkadaş vermişti.
    bu torrentler çok hızlı.
    ama türkçe yok.ingliş alt yazılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaitachi -- 28 Eylül 2008; 16:55:59 >
  • Arkadaşlar gerçekten çok teşekkür ederim.O kadar aramıştım ama bulamamıştım.Çok sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :blaCk: -- 10 Ekim 2008; 16:57:26 >
  • izledik.biz'de 56. bölümde zamanlama hatası var yalnız.Mesela Iruka Hokageler'i sıralarken söyledikleri o olaydan 2 dk. önce altta yazıyor falan.Oralara gelipte üzülme
  • Yok yok.Uyarın için sağol.Ben bir çaresini buldum zaten.O bölümün altyazısını idiririm.İzlerken altyazı sayfasını yanına koyarım bir yandan okurum bir yandan izlerim
  • www.animefreak.tv de narutonun tüm bölümleri izleyebilirsin türkçe altyazılı hemde
  • indirmeden izlenen sitelerde,videolar kota yiyior dimi?
  • Evet yiyiyor.Fazlaca sanırsam
  • bölüm başı 60 mb gibi bişi yiyor.
  • Arkadaşlar, izleyenlere birşey soracağım.

Naruto'yu başta izledik.biz den izliyordum, konuşmalar falan hep japoncaydı (korecede olabilir bilmiyorum tam ) ne söylediklerini anlamadığım için çevirilere fazla takılmıyordum.Ama şuan anime freak ten izliyorum, konuşmalar ingilizce.Çevirilerde bir hata var mı, çünkü bazı yerlerinde atlıyor, yanlış çeviri falan yok değil mi? Yani bunun yüzünden olayları yanlış anlamayalım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :blaCk: -- 10 Ekim 2008; 16:59:14 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.