Bildirim
yeni iphone aldım yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Cydia veya installer kuramazsın. Garantin gider.
Sim'i de menü de General'in altında biryerde kopyalamak için biryer var. -
teşekkürler kopyaladım sagol bide bu e harfini nasıl yok edicez -
E harfi gitmez. Installer ve Cydia olmadan da nasıl kaldıralacağını bilmiyorum malesef..
quote:
Orjinalden alıntı: Dyslexia
teşekkürler kopyaladım sagol bide bu e harfini nasıl yok edicez
-
bi sorum daha olucaktı bu system dosyalarını hangi programla görücez turkcell logosunu falan yapmak istiyorumda -
aman hocam naptn sen aldın garantili cihazı bak keyfine işte ne işin var logoyla felan.onları yapabilmen için jailbreak yapman lazım ozamanda gidiyo garantisi.bende deminhden beri edge kapatma derdindeyim makara konusu olduk elaleme yaa sorma
quote:
bi sorum daha olucaktı bu system dosyalarını hangi programla görücez turkcell logosunu falan yapmak istiyorumda
-
bu tür konuları daha çok görürüz artık -
cydia var ama yinede kaldıramıyorum nasıl acaba bosstoldan edgeyi kapatıyorum ama orada duruyor sırf sarj için kapatıyorum etkisi oluyordur degilmi? şarja
ayrıca unlock yapmazsa garanti dısı olurmu emın degilim tamam unlock data base ile ugrasıyormus ama Jailbreak sadece cydia yukluyor gibime geliyor ben olsam yapardım ama sen yapma ileride bu konu hakkında varsa birseyler cıkar piyasaya. arka kasası catlasa mahkemeye gitsen nasıl bu yükledikleri programdan kırılmıs denir bilmiyrum ama imzaladıgınız sozlesmede varsa Jailbreak yapmakla alakalı bir madde bilmem. -
beyler itunes 8.0 var bende nasıl account alcam bu applestoredan -
quote:
beyler itunes 8.0 var bende nasıl account alcam bu applestoredan
arkadaşım arama butonunu kullan istersen -
bulamadım verirsen memnun olurum -
quote:
Orjinalden alıntı: SiNaN33
bu tür konuları daha çok görürüz artık
+1 -
Arkadaşlar
iTunes yahoo, gmail, outlook contact list ile sync destekliyor
gmail hesabıma girdim, contacts (kişiler) kısmına eski telefonumdaki numaraları tek tek güzelcene yazdım, itunes üzerinden sync yaptım ve kontak listem iPhone'a yüklendi. İşin güzel tarafı bir kopyasıda gmailde durduğu için bozulma / çalınma / kaybolma durumunda bile kontak listem orda duruyor olacak. Eğer listenizde 500 kişi yoksa yapın derim -
ne bu havalar ya.. -
Ne yazık ki Iphone hakkında detaylı bilgiye sahip değilim, hayırlı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidesen -- 27 Eylül 2008; 0:41:02 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X