Şimdi Ara

Gittigidiyor( yok böle bir olay) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
7.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Graindor

Çeteleşme oradada var.Ürün çeteyi rahatsız etmiştir.
    Artık GG eskisi gibi değil.Gerçek ikinci el, kar amacı gütmeyen satıcılarını küstürüyorlar. Benim ürünüme de bir kere asılsız teklifler vererek fiyatı anormal şişirdiler.

Alıntıları Göster
    gg da satmak zırunda deilsin hacı baska mekanmı yok salla gıtsın,ama bı tele 2000 kusur ytl vermek bana mantıksız geliyor 2 ay bilfiil calişip hıcbısı yemessem anca alırım :) neyse kolay gelsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kız ismet

gg da satmak zırunda deilsin hacı baska mekanmı yok salla gıtsın,ama bı tele 2000 kusur ytl vermek bana mantıksız geliyor 2 ay bilfiil calişip hıcbısı yemessem anca alırım :) neyse kolay gelsın

Alıntıları Göster
    Biraz araştırılırsa, bunların da ergenekoncularla bir bağlantısı kurulabilirmi . Maliye bakanlığı bunların neden üstlerine gitmiyor ? (altivi.com kapatıldı mesela gerçi onlar farklı mesele yüzünden kapandı)

• quote:

Orijinalden alıntı: kerim026

Biraz araştırılırsa, bunların da ergenekoncularla bir bağlantısı kurulabilirmi . Maliye bakanlığı bunların neden üstlerine gitmiyor ? (altivi.com kapatıldı mesela gerçi onlar farklı mesele yüzünden kapandı)

Alıntıları Göster
    Yav git baska yerde sat abicim sen de, bu manyaklarla niye ugrasiyorsun.

Adam kendini futbol kluplerine satiyordu bi ara, ondan da istemisler mi fatura, orjinallik kaniti felan.

Ki bu site; kolpaligin b.kunu çikarmis bi sitedir. Satilan ayakkabilarin %90' i sahte. Gelip de senin orjinal, faturali urunune takmislar.

Neyse dedigim gibi, baska biyerde satabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: xtremetawsan

Yav git baska yerde sat abicim sen de, bu manyaklarla niye ugrasiyorsun.

Adam kendini futbol kluplerine satiyordu bi ara, ondan da istemisler mi fatura, orjinallik kaniti felan.

Ki bu site; kolpaligin b.kunu çikarmis bi sitedir. Satilan ayakkabilarin %90' i sahte. Gelip de senin orjinal, faturali urunune takmislar.

Neyse dedigim gibi, baska biyerde satabilirsin.

Alıntıları Göster
    Allah belalarını versin takmıyorum artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: disstortion-EP

sn çubukçu bence ege çubukçu dikkat et gangsta

Alıntıları Göster
    gg de zaman zaman böyle uygulamalar oluyor da esas saça olan fatura faxlanmasına rağmen hatada ısrar edilmesi
  • quote:

Alıntıları Göster
    kafayı yemiş bunlar ne cihazlar satılıyor.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: disstortion-EP

• quote:

Orijinalden alıntı: Barış.

quote:

Alıntıları Göster
    ebay e durumu anlatabilirsin aslında, tahminimce ebay olayı ciddiye alırsa vay gitti gidiyorum haline

• quote:

Orijinalden alıntı: Barış.

quote:

Alıntıları Göster
    Aynı olay benimde başıma gelmişti.Telefonun arkasındaki IMEI nosunu görünür şekilde fotosunu istediler.Gönderdim ve hatalarını kabul ettiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

Aynı olay benimde başıma gelmişti.Telefonun arkasındaki IMEI nosunu görünür şekilde fotosunu istediler.Gönderdim ve hatalarını kabul ettiler.

Alıntıları Göster
    Arkadaşım ben senin yerinde olsam madem GG ye bu kadar taktın sıfırdan bir üyelik açar ürünü tekrar listelerim. Açık arttırma falanda yapmam. Hemen al seçeneğiyle satışa açarım. Ha sildiler mi yeni bir kullanıcı adı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: voicemaster

Arkadaşım ben senin yerinde olsam madem GG ye bu kadar taktın sıfırdan bir üyelik açar ürünü tekrar listelerim. Açık arttırma falanda yapmam. Hemen al seçeneğiyle satışa açarım. Ha sildiler mi yeni bir kullanıcı adı.

Alıntıları Göster
    Offff okurken bile fitil oldum abi allah sabır versin yaaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: Darsh

Offff okurken bile fitil oldum abi allah sabır versin yaaaa

Alıntıları Göster
    Merhabalar.Ben de bir Gittigidiyorzede olarak arkadaşımı çok iyi anlıyorum.Bende o siteden 10 ayrı ürün siparişi verdim 8 ürün geldi.Durumu bildirdim.Uzun yazışma sonunda ürün elime geçemedi.Gitgit paramı karşı tarafa ödedi.Hakkımı aramaya kalktığımda üyeliğime son vermişler.Adamlar yazmışlar zaten Gitti gidiyor diye.Benim de para boş yere gitti.Gitti gidiyor denildimi hep kandırıldığım aklıma geliyor.Hakkım haram olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Cesuryurek33

Merhabalar.Ben de bir Gittigidiyorzede olarak arkadaşımı çok iyi anlıyorum.Bende o siteden 10 ayrı ürün siparişi verdim 8 ürün geldi.Durumu bildirdim.Uzun yazışma sonunda ürün elime geçemedi.Gitgit paramı karşı tarafa ödedi.Hakkımı aramaya kalktığımda üyeliğime son vermişler.Adamlar yazmışlar zaten Gitti gidiyor diye.Benim de para boş yere gitti.Gitti gidiyor denildimi hep kandırıldığım aklıma geliyor.Hakkım haram olsun

Alıntıları Göster
    Sadece okumak bile yetti.

Düzenleme: Konunun üzerinden çok zaman geçmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSH -- 22 Kasım 2009; 22:54:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SSH

Sadece okumak bile yetti.

Düzenleme: Konunun üzerinden çok zaman geçmiş.

Alıntıları Göster
    Sonuç ne oldu ki acaba ya fena merak ettim şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Sonuç ne oldu ki acaba ya fena merak ettim şimdi.

Alıntıları Göster
    Arkadaş en son 28 Eylül 2009'da mesaj atmış.

http://resim.donanimhaber.com/searchpro.asp?phrase=&criteria=AND&sortMethod=d&timeframe=%3E&timefilter=0&author=kerim026++&forumid=ALL&topicreply=topic&message=subject&language=single&top=1000&minRank=0&submitbutton=+Tamam+

Edit : 28 Eylül 2008 aynı zamanda bu konuya da son mesaj atış tarihi.

Lan ? Previously on 28 Eylül.

Olaylar

1538 - Preveze Deniz Savaşı kazanıldı
    1730 - Patrona Halil İsyanı başladı
    1920 - Kâzım Karabekir komutasındaki Türk ordusu, doğuda Ermenileri yendi.
    1937 - Benito Mussolini ve Adolf Hitler, Berlin'de düzenlenen kitlesel bir gösteride barışa inandıklarını söylediler
    1950 - BM emrine verilen Kore birliği, Türkiye'den yola çıktı.
    1955 - Türk Migros İstanbul'da hizmete başladı.
    1965 - İstanbul Kız Kulesi Türkiye Cumhuriyeti Millî Savunma Bakanlığı'na devredildi.
    1982 - Halk arasında Banker Kastelli olarak anılan Abidin Cevher Özden, Tunus'ta yakalandıktan sonra Türkiye'ye getirilerek tutuklandı.
    1994 - Estonya feribotu Baltık Denizi'nde battı; 912 kişi öldü.
    1995 - Filistin Kurtuluş Örgütü lideri Yaser Arafat ile İsrail başbakanı İzak Rabin, Batı Şeria'nın Filistin yönetimine devri konusunda anlaştılar.

Doğumlar
    * 1681 - Johann Mattheson, Alman besteci (ö. 1764)
    * 1887 - Avery Brundage, ABD'li atlet (ö. 1975)
    * 1923 - Marcello Mastroianni, İtalyan oyuncu (ö. 1996)
    * 1930 - Immanuel Wallerstein, ABD'li sosyolog
    * 1934 - Brigitte Bardot, Fransız oyuncu
    * 1952 - Seyyal Taner, Türk şarkıcı ve oyuncu
    * 1972 - Gwyneth Paltrow, ABD'li oyuncu
    * 1972 - Dita Von Teese, ABD'li model
    * 1981 - Gül Gölge, Türk TV sunucusu, manken ve oyuncu
    * 1987 - Hilary Duff, ABD'li şarkıcı ve oyuncu
    * 1975 - Cenk Durmazel, Komedyen, Malt ve Badluck grubunun solisti

Ölümler
    * M.Ö. 48 - Gnaeus Pompeius Magnus, Romalı general ve politik lider (d. M.Ö. 106)
    * 1891 - Herman Melville, ABD'li şair ve yazar (d. 1819)
    * 1895 - Louis Pasteur, Fransız kimya ve biyoloji bilgini (d. 1822)
    * 1953 - Edwin Hubble, ABD'li astronom (d. 1889)
    * 1964 - Harpo Marx, (Marx Kardeşler'in ikincisi) ABD'li aktör, komedyen (d. 1888)
    * 1966 - Andre Breton , Fransız yazar ve şair (d. 1896)
    * 1970 - Cemal Abdülnasır, Mısırlı siyasetçi (d. 1918)
    * 1970 - John dos Passos, ABD'li yazar (d. 1896)
    * 1984 - Cihat Baban, eski bakanlardan, gazeteci yazar (d. 1911)
    * 1991 - Miles Davis, ABD'li müzisyen (d. 1926)
    * 2000 - Pierre Trudeau, Kanada'nın 15. başbakanı (b. 1919)
    * 2003 - Elia Kazan, Kayseri doğumlu, Rum asıllı ABD'li yönetmen ve yazar (d. 1909)

Vikipedi sayfalarına bakarsanız hepsi efsane insanlarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnold3528 -- 22 Kasım 2009; 23:07:08 >

• Bu Harbiden Gittiiiii Gidiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: computeron

Bu Harbiden Gittiiiii Gidiyor..
    Gittigidiyora ulaşabileceğiniz bir tek tlf yok.Mesaj çekip nedenini sorduğumda size daha iyi hizmet verebilmek için gibi zırva bir cevap yazmışlar.Demekki 365 gün 24 saat telefonla hizmet veren diğer firmalar hizmet veremiyor bunlar hizmet veriyor.Sanki çocuk kandırıyorlar.Sakın bu siteye bulaşıp benim gibi sinir hastası olmayın.Hakkım bir kez daha haram olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rob Trujillo

quote:

Orjinalden alıntı: kont_andre

quote:

Orjinalden alıntı: MISTERENKO

quote:

Orjinalden alıntı: celalcaner2

misterenko imzanla çelişiyorsun. hem sen pda ları alırken kimse ses çıkarmıyor adamın parası çoksa harcıcak tabiki

mustang bir efsanedir dostum 15 milyarada 1960 mustang alırsın bunun onla alakası yok;) bu 1

ikincisi ise benim aldığım pda 2.eldi ve 300ytlye aldım sanırım ikisi arasında 1700 fark var yanlış hesaplamadım dimi;)

he bide 3. ben yazın çalıştım kendi paramla aldım hani yok baba parasıyla alıyosun konuşuyosun olmasın;)

Peki arkadaşın çalışıp almadığını nerden biliyorsun ZEKİ dostum?
    Ekmek yok para yok diyorsun 15 milyarı arabaya verebiliyrsun.Üstünede 300 ytl telefona veriyorsun.
    Umarım nekadar boş ve akılsızca konuştuğunun farkındasındır.

aman yarabbi bana saçmalıyosun diyene de bak

telefnların piyasasını biliyomusun sen bence 300ytl bi telefon için ideal ama 2000ytl telefon piyasasının çok üstünde bi rakam + sen araba piyasasını biliyomusun bugun 2000model arabalar bile en aşşağa 5000ytl ediyor mustang kaç cc mustang ne tarz bi araba klasik amerikanmı bence 15000ytl bi araba için ideal ZEKİ dostum + bende ekmek yok demiyorum çok şükür allah ki halimiz yerinde ne çok zenginiz ne çok fakir benim demek istediğim şu elbet çevrende biçok insan gormuşsundur abi para yok iş yok diyip tatil koylerinden çıkmayan ben onları kastediyorum + şu devirde parayı iyi kullanmak gerek ne kadar da zengin olsam 2000ytlyi verip hiç bi ozelliği olmayan sadece goruntuden ve karizmadan ibaret olan bi telefona vermem umarım sende konuşmadan once olcup biçip konuşuyosundur arkadaşım burda muhalefet oldum diye saçma sapan savunmalar yapmana gerek yok işin ozunu eminim sende çok iyi biliyosunda ayağa yatıyosun

Alıntıları Göster
    Buldum

Bu gitti gidiyorda çalışan destek amelesi telefonu kendisi için alacak onun için araştırma yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Rob Trujillo

quote:

Orjinalden alıntı: kont_andre

quote:

Orjinalden alıntı: MISTERENKO

quote:

Orjinalden alıntı: celalcaner2

misterenko imzanla çelişiyorsun. hem sen pda ları alırken kimse ses çıkarmıyor adamın parası çoksa harcıcak tabiki

mustang bir efsanedir dostum 15 milyarada 1960 mustang alırsın bunun onla alakası yok;) bu 1

ikincisi ise benim aldığım pda 2.eldi ve 300ytlye aldım sanırım ikisi arasında 1700 fark var yanlış hesaplamadım dimi;)

he bide 3. ben yazın çalıştım kendi paramla aldım hani yok baba parasıyla alıyosun konuşuyosun olmasın;)

Peki arkadaşın çalışıp almadığını nerden biliyorsun ZEKİ dostum?
    Ekmek yok para yok diyorsun 15 milyarı arabaya verebiliyrsun.Üstünede 300 ytl telefona veriyorsun.
    Umarım nekadar boş ve akılsızca konuştuğunun farkındasındır.

aman yarabbi bana saçmalıyosun diyene de bak

telefnların piyasasını biliyomusun sen bence 300ytl bi telefon için ideal ama 2000ytl telefon piyasasının çok üstünde bi rakam + sen araba piyasasını biliyomusun bugun 2000model arabalar bile en aşşağa 5000ytl ediyor mustang kaç cc mustang ne tarz bi araba klasik amerikanmı bence 15000ytl bi araba için ideal ZEKİ dostum + bende ekmek yok demiyorum çok şükür allah ki halimiz yerinde ne çok zenginiz ne çok fakir benim demek istediğim şu elbet çevrende biçok insan gormuşsundur abi para yok iş yok diyip tatil koylerinden çıkmayan ben onları kastediyorum + şu devirde parayı iyi kullanmak gerek ne kadar da zengin olsam 2000ytlyi verip hiç bi ozelliği olmayan sadece goruntuden ve karizmadan ibaret olan bi telefona vermem umarım sende konuşmadan once olcup biçip konuşuyosundur arkadaşım burda muhalefet oldum diye saçma sapan savunmalar yapmana gerek yok işin ozunu eminim sende çok iyi biliyosunda ayağa yatıyosun

Alıntıları Göster
    Bunlar hakkaten gerizekalı Ban gittigidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: SwizeS

Bunlar hakkaten gerizekalı Ban gittigidiyor

Alıntıları Göster
    selam yenı okudum yazıyı .ama gg de heps aynı durum.dıyorum kı adamın butun urunlerı sahte .gereklı ıncelemeler yapılcaktır dıye ceva gelıyr.1 hafta gecıyor yıne hala satıyor dıye ıncelemeler yapılıyor dıye aynı cevap
    4 defa aynı cevabı verdıler onlar ınceleyene kadar adam elındekılerı bıtırdı 30 40 tane parfumu.

bu durumdan su anlasılıyor kı sahte replıka vss hıkaye..herkes herkeyı satıyo alan akıllı olcak fıyattan durumu cakcak.bır joop 60 70 tl olabılır de 10 20 tl olmaz..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.