Şimdi Ara

iPhone'da alarm varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar calenderin alarm özelligi varmı yada baska biyerinde yüklenen programlarla illaki vardır ama bana bu sabah lazım app storede ücresiz varsada olur cydia olmaz ama wifi yok şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aggressor19 -- 19 Eylül 2008; 2:09:57 >

Nikon D7000 / Tamron 17-50 f2.8 / Nikkor 50mm f1.8D / Nikkor 55-200 VR
    flickr / Instagram / Steam
  • Cok saol dostum clocku hiç bir işe yaramıyor diye categoriesten atmısım bi dosyanın içine saol valla

Nikon D7000 / Tamron 17-50 f2.8 / Nikkor 50mm f1.8D / Nikkor 55-200 VR
    flickr / Instagram / Steam
  • Merhaba,
    Uyandırma alarmı telefon kapalıyken çalışmıyor sanırım. Bununla ilgili seçim bulamadım. bilen var mıdır?

Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: acaro

Merhaba,
    Uyandırma alarmı telefon kapalıyken çalışmıyor sanırım. Bununla ilgili seçim bulamadım. bilen var mıdır?

Teşekkürler.

hayır yok ne yazıkki. telefonu açık tutmak zorundasın.. (tabi bildiğim kadarıyla)
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.