Şimdi Ara

Bateri'ye Başlıyorum?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
4.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bateriye başlıyorum arkadaşlar. kursa gitmek istemiyorum forumlardan ve çeiştili videolardan kendm öğrenmek istiyorum evde alıştırma yapmak için sizce ne yapmalıyım stick kontrolümü geliştirmek istiyorum. sizce ''yamaha dd-65'' elektro bateri alsam evde kullanmak için yararlı olurmu cunku sizinde tahmin edebilcegiiz gibi apartmanda oturuyorum akustik bateri alamam eve. bende elektro baterinin iyi ocalgini dusunmustum bir çok acıdan. kulaklık takılması. uygun bir şarkının üzerine bateri calmak. vs... :( bahsettgim elektro bater nin linki aşagıda. herturlu yardimlarinizi ve onerilerini bekliyorum

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=400010&productid=musicsetun29

• elektro bateri alma öğrenemezsin
  • Eğer işi ciddiye alıp daha sonrasında da çalacağım diyorsan lektronik bateri alma. İnternetten dersler var, videolar yardımıyla 4'lü 8'li ve daha nice bir sürü ritm çeşitleri anlatılıyor. El-ayak koordinasyonu, tomlara geçiş olayını halledersin. Sonra da bunları gerçekleştirmek için stüdyoya gider davulda uygularsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KayTheRock

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=400010&productid=musiczhl22#tablnk

bununla bateri öğrenirsin

• bence o ocağa benzeyen şeyi alma, almışken biraz iyi bir şey al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • peki bi akustik davul alsam bide ona susturucu alsam işe yararmı yani ne derece susturur? benim sole 500ytl gibi bi butcem var suan

Orjinalden alıntı: thefurious67

peki bi akustik davul alsam bide ona susturucu alsam işe yararmı yani ne derece susturur? benim sole 500ytl gibi bi butcem var suan

500 ytl'y susturucu + davul alırsın ama elinde kalır , ayrıca kick illa ki titreşim yapacaktır , komşuların huysuz insanlarsa o titreşim rahatsız edebilir...

500 ytl'yi stokla ve biriktir bence , ilerde daha adam gibi birşeyler alırsın...
  • Bence de paranı biriktir ve şöyle 1.5 milyarın falan olunca adam gibi roland ya da yamaha'nın elektro davullarından al. Evde çalışmak ve öğrenmek için çok uygun. Grupla da çalabilirsin. Şimdilik yastıklara vurmaya devam

Örneğin 900 euro'ya yamaha dt explorer var. En azından mutfak ocağına değil davula benziyor.

Bateri'ye Başlıyorum?
  • akustik davulun tadını elektronikle alamazsın ama evde öğrenmek için de eve akustik davul alamazsın.
    1000 ytl civarı iyi bi elektronik bateri alabilirsin.ikinci ellere de bakmanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 17 Eylül 2008; 3:23:35 >

peki bi akustik davul alsam bide ona susturucu alsam işe yararmı yani ne derece susturur? benim sole 500ytl gibi bi butcem var suan

ne kadar susturucu taksanda dışarıya ses gider rahat çalışamazsın.en mantıklısı stüdyoya git saati 10 ytl falan.hem bir kaç kere başına otur belki sarmaz falan

ancak ogrenilmesi cok zor diye biliyorum

onun için kolay gelsin umarım çalarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: BilgeKağan

baterry cok karizma ve dinlemesi güzel bir müzik aleti

Hiçbirşeyi öğrenmesi zor değil , önemli olan , çalan kişinin enstrümanı sevmesi ve kişiliğine uygun olmasıdır...

@srcn35 ; pahalı diye o müthiş zevkten vazgeçilmesi mantıksız...Sizin için önemli olan bir enstrüman çalmaksa zaten hiç çalmayın , önemli olan sevdiğin birşeyi yapabilmek..iş olsun , hava olsun diye enstrüman çalınacaksa gidin misket oynayın veya en basitinden blok flüt çalın...

• valla en önemli şey pratikmiş onu anladım..

bateriye başlıyorum arkadaşlar. kursa gitmek istemiyorum forumlardan ve çeiştili videolardan kendm öğrenmek istiyorum evde alıştırma yapmak için sizce ne yapmalıyım stick kontrolümü geliştirmek istiyorum. sizce ''yamaha dd-65'' elektro bateri alsam evde kullanmak için yararlı olurmu cunku sizinde tahmin edebilcegiiz gibi apartmanda oturuyorum akustik bateri alamam eve. bende elektro baterinin iyi ocalgini dusunmustum bir çok acıdan. kulaklık takılması. uygun bir şarkının üzerine bateri calmak. vs... :( bahsettgim elektro bater nin linki aşagıda. herturlu yardimlarinizi ve onerilerini bekliyorum

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=400010&productid=musicsetun29

doktor bu ne?? bütçeni geliştir iyi bişey al kolay gele

• quote:

Orjinalden alıntı: PuRE HaTReD

quote:

Arkadas drum diyecekti herhalde...

• quote:

Orjinalden alıntı: __RayAllen20__

quote:

Orjinalden alıntı: PuRE HaTReD

quote:

Arkadas drum diyecekti herhalde...

Bu Metallica'nın şarkısındaki

Nam-ı Diğer Chuck Schuldiner

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.