Şimdi Ara

d200-d90-40d-k20d kararsiz kaldim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: sarpuli

quote:

Orjinalden alıntı: mboyaci

Dostum istersen elimde 3 tane sıfır canon 40d ,17-85 lens kit var. ikisini beraber 1500$ verebilirim. Sadece body istersen 1100$ ,lens istersen 450$
    referans :http://www.gittigidiyor.com/php/kimlik.php?nick=mahmutboyaci

Ben göremedim D40 ürünlerinizde?

Nikon D40 elimizde yok.Canon 40D var.Henuz gittigidiyora ilanini koymadik.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sarpuli

quote:

Dostum istersen elimde 3 tane sıfır canon 40d ,17-85 lens kit var. ikisini beraber 1500$ verebilirim. Sadece body istersen 1100$ ,lens istersen 450$
    referans :http://www.gittigidiyor.com/php/kimlik.php?nick=mahmutboyaci

Ben göremedim D40 ürünlerinizde?

Nikon D40 elimizde yok.Canon 40D var.Henuz gittigidiyora ilanini koymadik.

40D demek istemiştim artık karışmaya başladı bu Canon Nikon muhabbeti:)
    Onun için fiyat nedir?

• forumu kirletmemek için pm atmak istedim fakat galiba kutunuz dolu ,imzamdaki linkten bakabilirsiniz fiyatlara.17-85 lens ile 1399$a verebiliriz.

40d icin body+tamron 17-50+canon 70-300 is USM icin toplam 1700 dolar fiyar aldim fakat satici magza pek guvenilir gelmedi hafta sonu olmasi sebebiyle nakit cekemedim kredi karti olunca 2000 dolar fiyat cekti 300 dolar farkida vergiye bagladi pesin versem vergiyi vermeyecekmiydi yada 1700 dolarin %8 i nasil 300 dolar oldu gibi garip ikilemler icinde magazayi terk ettim ama o anda elimde 1700 dolar nakit olsa sorgulamaz alirdim heralde.

fotograf olayina gelince su ana kadar neredeyse hic foto cekmedim diyebilirim ramazan dolayisiyla birde saat farki dolayisiyla kendime gelemedim iftara dogru uyaniyorum sonrada hava karariyo gece oluyor zaten ama kismetse yarin erken kalkip ufak bir fotograf turuna cikmayi dusunuyorum.
  • 40 D baskısı görmüş biri olarak, (arkadaşımdan-ki D300 nikonu var) önümüzdeki hafta amerikadan d90 nikonum gelecek EVET !!! D90 NİKON'u seçtim. Çünkü; yeni sürüm ürünlerin iyi olduğunu; markaların bunu - özellikle de photokina öncesi riske atmayacağını biliyorum!!!

Orjinalden alıntı: i have a dream

Ben tercimi d90 dan yana kullandim.Magazaya girdim makineleri inceledim o anda icime sineni alip ciktim cokda fazla arastirmamak lazim yoksa hep bide suna bakiyim bunda su eksik oburunde bu eksik diye gidiyor.inceledigim makinalara ve o anlik kanilarim su sekilde oldu
    1)Nikon d300 : d200 goremedigim icin onun yerine inceledim fazla buyuk ve karmasik geldi sanki ben profesyonel kamerayim sana gelmem dedi :D

....

son olarak d90 ve a700 arasinda karar verme durumunda kaldim ve tamamen duygusal olarak d90 i sectim.

Öncelikle hayırlı olsun, güzel bir seçim

Benim ise almayı düşündüğüm model d300 (aslında çok çok güzel ve gelişmiş bir makine ve alışılmasının çok zor olacağını sanmıyorum), hatta yeteri bütçem olsaydı d3 (inşallah bir gün olur)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boldshark -- 21 Eylül 2008; 3:21:38 >

Mekanın, Cennet'in en Mavi'si olsun büyük üstad

• quote:

Orjinalden alıntı: webelectronics

quote:

Orjinalden alıntı: i have a dream

alacagim makinayi uzun yillar kullanmak zorunda kalacagim icin xxxd yada d40 tarzi makinalari dusumuyorum.

bu deyim bu yüzyılda ne yazik ki öldü... Cümlene katılmıyorum

İster saklayıp turşunu kur , gene o makine bozulacak , ister kullanıp 2 sene sonra segment atla... Sana kalmış

evet yaa.. uzun yıllar kullanmak diye birşey kalmadı artık.. en fazla 2 sene sonra yeni modellere kayıyor gözlerimiz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.