ama bu kadar sacma ban olmazkı dırek banlar ıd sıfrede hata verırı
banlanmıştın itemlerini boşalt
banlandıysam ıtemlerı nıe bosaltım allah belası verısn bu oyununu lwl 78 prestım daha ıtemlerı alıp napım daha oynanamam bu oyunu
Banada olmuştu bugda kalıo sanırım 3-4 saat sonra girmiştim çara..Hemen deneme biraz bekle düzelir..
ban yedin dostum... sanırım
demın gırdı karakter sımıd server degıstırım deıdm yıne yanı hata
benim arkadaşda da oldu aynısı ban yedi dedik bi baktık giriyor.. arada bi yine oluyo
ban felan değil ban olunca id şifre yazınca senin karşına yazı çıkar banlandım oradan biliyorum.gökhanda banlandığında bu yazı ne diğe konu açmıştı.
Aynı id'deki diger charlara giriş yapabiliyorsan fakat dedigin gibi login olduktan sonra start a bastiginda dc yazısı karşina gelirse bil ki o bandir diger charlarina gir ve kasadan kurtarabildigin herşeyi kurtar derim ben :)
quote:
Orjinalden alıntı: lev@
ban felan değil ban olunca id şifre yazınca senin karşına yazı çıkar banlandım oradan biliyorum.gökhanda banlandığında bu yazı ne diğe konu açmıştı.
malesef ban bu türlü banda olabiliyor..
bugda olabiliyo banda fakat ne oldugu belli degil bana da 1-2gun surelik oldu hemde msn koxptayken ama sonra düzeldi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme