Şimdi Ara

Bİ DE BU ÇIKTI...........

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR ID SİFREYİ YAZIOM KARAKTER GELİOR TAM GİRERKEN OYUNA DC VERIOR AMA YAN CANLAR GİRİOR OYUNA ANLAMADIM GİTTİM ACİL YARDİM BEKLİORUM

• kimse yardım edemiycekmiii
  • FİKRİ OLAN ARKADAŞİMDA Mİ YOK
  • çarı ardreamde bıraktıysan 2. servera girmez veya çarı ardreamde veya czde bıraktıysan ve savaş varsa gene girmez
  • arkadasım car pazardaydıı gece sabah boyle olduu hanı baska ne sorun olabılır dıom ban olsa yan carlarda gırmez co sacma gelıor bana
  • nedeni maalesef ban olabilir.
    bence yan charlarda ve kasada ne varsa boşalt.
    2 gün içinde giriş yapamayabilirsin.
    veya kısa süreli ban da olabilir.
  • diğer charlara giriyorsa ve sadece ona girmiyrsa büyük ihtimal dır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ama bu kadar sacma ban olmazkı dırek banlar ıd sıfrede hata verırı
  • banlanmıştın itemlerini boşalt
  • banlandıysam ıtemlerı nıe bosaltım allah belası verısn bu oyununu lwl 78 prestım daha ıtemlerı alıp napım daha oynanamam bu oyunu
  • Banada olmuştu bugda kalıo sanırım 3-4 saat sonra girmiştim çara..Hemen deneme biraz bekle düzelir..
  • ban yedin dostum...
    sanırım
  • demın gırdı karakter sımıd server degıstırım deıdm yıne yanı hata
  • benim arkadaşda da oldu aynısı ban yedi dedik bi baktık giriyor..
    arada bi yine oluyo
  • ban felan değil ban olunca id şifre yazınca senin karşına yazı çıkar banlandım oradan biliyorum.gökhanda banlandığında bu yazı ne diğe konu açmıştı.
  • Aynı id'deki diger charlara giriş yapabiliyorsan fakat dedigin gibi login olduktan sonra start a bastiginda dc yazısı karşina gelirse bil ki o bandir diger charlarina gir ve kasadan kurtarabildigin herşeyi kurtar derim ben :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: lev@

ban felan değil ban olunca id şifre yazınca senin karşına yazı çıkar banlandım oradan biliyorum.gökhanda banlandığında bu yazı ne diğe konu açmıştı.

malesef ban bu türlü banda olabiliyor..
  • bugda olabiliyo banda fakat ne oldugu belli degil bana da 1-2gun surelik oldu hemde msn koxptayken ama sonra düzeldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.