bu muhtesem programin bir kitabi var pisayada alfa yayin evinden cikmis herkes icin diye ... kitab 35 000 000 kitabin ilk 85 sayfasi hikaye...reklam... ve iste bu kitabi okursan sunlari yaparsin sen mukemmel bir insansin, yeterki bu kitabi oku, iyi ki bu kitabi almis sin diyor..
ben bu kitaptan birsey anlamadim anlayan varsa buyursun...
walla bu mx ailesinin bazı psikolojik problemleri olabilir
bence bible'larını bul. Ben kazaa ile dreamwaver ve flash için bible (kutsal kitap) indirdim :)
ayrıca photoshop 6, 3d studio max 4, autocad 2002 indirmiştim ama daha hiçbirini okumadım..
Haaa dikkatli ol; bible incil anlamına da gelir (holy bible) ve satanic bible falan da var, onları indirme
su indirdiklerini bana bi maille gondersen tr ing farketmez... bu isi ogrenecem ne pahasina olursa olsun... durmus@softhome.net
alfa yayınevinin kitaplarını artık almıyorum çok iyi gibi görünüyor ama içi tamamen boş almanızı da tavsiye etmem
:) ok ama bir cdye çekip eve götürdüm, eğer ankaradaysan cdnin bir kopyasını verebilirim.. değilsen 15-20mb'lık bibleları gönderemem :(
anladim, ben eskisehir deyim, okul malum.ama ankaraya gelecem. Ama bir sekilde senden o o cd yi almak isterim, kargo yada elden ankaraya geldigimde bu da 2 hafta sonra gibi olur..
acelesi yoksa buraya geldiğinde bir haftasonu (her haftasonu kızılaya inerim) kızılaya getiririm...
ok anlastik ,bende ankaraya gelmeden once mail atarim sana...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme