Şimdi Ara

SüperTeklif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • www.süperteklif.com adresinden para kazanmak güvenli midir sizce ? Banka hesap numarası filan istiyor , vereyim mi vermeyeyim mi kararsız kaldım . Süperteklif hakkında yorum yaparsanız bekliyorum

Bir ihtimal daha var.
  • merak etm bk
    Türkçe'de cümleler büyük harfle başlar, nokta ile biter.Bi, diil, ii, gelio, gelcem, ole Türkçe değildir; Bir, değil, iyi, geliyor, geleceğim, öyle denir. Türkçede q, w, x harfleri yoktur dolayısıyla we denmez ve denir. Soru ekleri kelimeden ayrı yazılır: Oldumu denmez oldu mu? denir. Dahi anlamındaki de ayrı yazılır. Bende denmez ben de denir. Yani "de" ekini cümleden attığınızda anlam bozulmuyorsa o zaman ayrı yazmanız gerekir. Ayrıca mesajlarınızdaki vurgular da ifadelerinizle hayat bulur, parmağınızın bir tuşa basılı kalmasıyla değil. Seviyoooommmmm yaaaaaaaaaaa denilmez, gerçekten çok seviyorum denir. Klavyeniz İnglizce ayarlı değilse i, o, s, g, u, c harfleri ı, ö, ş, ğ, ü, ç yerine kullanılmaz. pasha tarzındaki yazımlar Türkçe'yi yozlaştırmaktan başka bir şeye yaramaz.
  • bendece verme

Ben de Ceyhun'a katılıyorum
    Shbux PTC sitesi ÖDEME KANITLI
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • orada 100 ytl kazanmak oldukca zor senin baya davetli arkadaşın var galiba..

Orjinalden alıntı: SanSaR Salvo

orada 100 ytl kazanmak oldukca zor senin baya davetli arkadaşın var galiba..

Puanınız

Toplam 4.350,00 Puan'ınız var.

4,35 Ytl oldu 5 Ytl'ye tamamlayacağım
  • gayet güvenli orası tanıdıgım ordan kazanıp para alan birsürü insan var
  • Tamamen güvenli ben üye oldum ve kazanmaya başlıyorum 1 ayda 75 milyon para topladım topladığın paralar 100 milyona ulaşınca çekebiliyorsun ödemedede bir problem olmuyor 25 milyon para yaparsanda onu bilyoner hesabınıza transfer edebiliyorsunuz..

http://www.s(ü)perteklif.com/SuperUye/SuperUyeFormu.aspx?bid=205fc24a-4355-4519-80fa-154802ed91a8

Not:Hadi sizde üstteki linke tıklayarak üye olun sizde kazanmaya başlayn parantez içindekini (u) yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CENKKK -- 4 Kasım 2008; 12:15:36 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.