Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (18089. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Umut Aşkın , sefihbey , cingozbursa , Vommel Daha Az
4 Kayıtlı Üye ve 31 Misafir (6 Mobil) - 29 Masaüstü6 Mobil
5 sn
361.777
Cevap
2.800
Favori
22.866.690
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
598 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1808518086180871808818089
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Humble'da yeni ay her zaman ki gibi harika, zam kötü oldu ama hala kesinlikle değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paister -- 1 Temmuz 2025; 20:10:34 >
  • Choice'tan Daemon x machina ve death's door satmak isteyen varsa talibim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • returnity R kullanıcısına yanıt

Ben razer gold alacağım, onu da epic yaz indirimlerinde last of us için kullanacağım. İade para vs. derken iki oyunu 5 civarına kapatırım sanırım. Playstore üzerinden sadece Mount and Blade mantıklı, diğerleri maalesef pahalı.

• ultralisan kullanıcısına yanıt

Epic yakında verir belki. Zam yapıp şu oyunlarla paket yapması tam komedi. İçinde 3a oyun da olmuyor artık. Atomic heart ve banishers gibi 2 oyun daha pakette olmalıydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fbyram kullanıcısına yanıt

Epic pek bu tarz oyun vermiyor gibi. Gerçekten 15 dolara şunları vermesi komedi, zaten vitrin oyunun Steamde daha ucuz ben neden alayım bu paketi Cat Quest için mi ?

Humble da klasik artık bir indie strateji oyunu ve stardew valley çakması oyun veriyorlar. Bunlardan zaten tonla var.

• Bence de buyuk hayalkirikligi. Rogue trader harika oyun belki ama zaten almayan kalmadi ki... Bi de ustune game pass'te.

Geriye kalan oyunlardan bir iki tanesi fena degil ama zam saplanan bir ayda o zammi hakli hale getirecek cok gorkemli bir lineup beklerdim acikcasi (AAA degil belki ama en azindan birkac esasli AA olmaliydi)

Direkt skip ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi returnity -- 1 Temmuz 2025; 20:44:14 >

Sıra tabanlı olarak Marvel's Midnight Suns vermişti galiba belki bunu da verir. Vermese de sırf onun için bu paket alınmaz. Steamden direkt daha ucuza alınıyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fbyram kullanıcısına yanıt

Dediğim gibi gri marketlere bakılır onun dışında alınmaz, Reddit'e baktım genelde onlar ne verilirse iyidir kafasında olurdu, ama hem fiyat artışı hem bu oyunlar orada da baya hayal kırıklığı yaratmış.

• Amazon Prime Gaming Temmuz-2025 ücretsiz oyunları (şimdilik? 7 adet):

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

https://primegaming.blog/prime-gaming-july-content-update-boxes-lost-fragments-paquerette-down-the-bunburrows-and-more-8d359820a1b9?gi=6414fa0fb9dc

01.Temmuz.2025:

* Boxes: Lost Fragments [Epic Games]

* Paquerette Down the Bunburrows [Epic Games]

*** (08-11 Temmuz Prime Day Bonus Oyunları ???)

17.Temmuz.2025:

* ENDLESS Space 2 Definitive Edition [Amazon Games]

* Besiege: The Splintered Sea DLC [Amazon Games]

24.Temmuz.2025:

* Venba [GOG Kodu]

* I Love Finding Wild Friends Collector’s Edition [Legacy Games Kodu]

31.Temmuz.2025:

* Heroes of Loot [GOG Kodu]

https://gaming.amazon.com/home

• Killing Floor 3 epic gameste 559 TL'den ön siparişe açılmış arkadaşlar, ilgilenenler varsa bilgisi olsun. Türkçe maalesef yok. Steamde de 18.99 dolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJKBLADE -- 1 Temmuz 2025; 21:14:27 >
  • Jupiter Hell (GOG)

3E7BB5C8BCD8A597DF

• Spoit kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle ve şiddetle cyberpunk 2077 almanızı tavsiye ederim. Oyun 2.0 ve dlc ile küllerinden doğdu. Dlcsi ana oyun kadar uzundur finallerinde gözlerinizin dolacağının garantisini verebilirim. Hele o müzikleri bambaşka seviye anlatılmaz yaşanır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HB Choice Temmuz ayı için Warhammer 40,000: Rogue Trader satan varsa PM

• 6 Temmuz, saat 20.00'ye kadar hesabınıza eklerseniz ücretsiz olarak sizin oluyor:

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]store.steampowered.com
    Save 100% on Ampersat on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1356040/Ampersat
  • Rogue trader satmak isteyen varsa ben de alabilirim

5 dolara nerede var hocam göremedim?

İnanılmaz..Aylardır Rogue Trader'i bekliyordum en sonunda geldi.Bende sanırım sadece Rogue Trader ve Wizard with a Gun alacağım ve bu ayı pass geçeceğim hocam.Bilgi ve bu güzel haber için teşekkürler...

• 
Sayfa: önceki 1808518086180871808818089
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.