Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (17565. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
37 Misafir - 37 Masaüstü
5 sn
354.000
Cevap
2.750
Favori
21.851.919
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
580 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • imjohnnystark kullanıcısına yanıt
    Bunu hiç duymamıştım. Öyle yapılırsa maliyeti ne olur bilemem ama muhtemelen gerçek ses kullanımından daha az maliyetli olur. Keşke yapılsa.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kaladin. kullanıcısına yanıt

    O tarz yorumlar şu twit'in altında. Eurogamer'i topa tutmuşlar. Ama haketmiş Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 


    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]x (formerly twitter)
    Shinobi602 (@shinobi602) on X
    https://x.com/shinobi602/status/1803069851952349566

    Oyun çok zormuş. Eurogamer öyle diyor ilk defa fromsoftware oyunu oynamış galiba incelemeyi yapan;


    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]




  • Elden Ring'te ben bir bölgede onlarca saat grind dönmek, bir boss'ta onlarca kez ölmek istemiyorum mesela.
    Easy zorluk seviyesi yapsınlar. Hikayeyi deneyimlemek istiyorum sadece diyeceğim ama o da nesi? Hikaye yok. 😅

    İşin eğlencesi bir yana Elden'i ben açık dünya Monster Hunter World olarak görüyorum. Girip boss yenmeli bir oyun temelinde.

    Fromsoftware ileride güzel hikaye anlatımlı bir oyun da yapar diye umut ediyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • David Attenborough kullanıcısına yanıt

    rdr2 nin görev tasarımı rezalet, karakter kontrolü çok kötü ve oyun genel olarak sıkıcı , oyunu bitirene kadar afakanlar bastı. hesapta açık dünya oyunu ama sunduğu özgürlük o yerin dibine sokulan ubisoft oyunlarıyla bile karşılaştırılınca komik kalıyor.

  • fbyram kullanıcısına yanıt
    "Hikaye anlatımı biraz daha açık olsaydı, daha memnun kalırdım" diyorum, evet, ama bu, puan kırmamı gerektirmiyor. Siz sırf bu yüzden puan kırarsanız, o da sizin tercihiniz.
    Kişi için mühim olan olan sonuçsa, Lost'u da, Game of Thrones'u da çok eleştirmesi normal olur ama mühim olan serüven/yokculuk/süreçse, bu iki dizi de müthiş olarak değerlendirilir bence. Elden Ring bana neyi ne için yaptığımı sonunda bile çok net anlatamasa da (hatrı sayılır seviyede İngilizcem olmasına rağmen, herifler anlamı iyice kapatmak için, resmen çok ağır bi İngilizce basmışlar), bana yaşattığı yolculuğun kusursuzluğu, canımı sıkan kısımları, resmen yok etti.

    Uzun uzun RPG öğleriyle uğraşmaya vaktim de, sabrım da olmadığından, bu kısmı zaten aramıyorum.
    Şu konuda da yanıldığınızı düşünüyorum: Eleştirmenler, kaliteli bi ürünü eleştirmemeyi değil, tam tersine kötülemeyi, daha ilgi çekici olunduğunu düşünerek, çokça kullanırlar. Şu devirde kimsenin, "Aman eleştirilirim" korkusuyla, kötüye kötü demekten imtina edeceğini düşünmüyorum.
    Neyse, sonuçta zevkti, subjektiftir.
    Sadece oyunun nerelerini beğenemediğinizi bilmek istemiştim. Sağolun😊👍

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Elden ring yüksek bütçeli metin2 dir aksini iddia eden oyundan anlamıyordur. olmayan hikayeleri bir yerlerinden efsaneymiş gibi uyduruyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayTuruncu -- 20 Haziran 2024; 11:41:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasaz N kullanıcısına yanıt

    Siz o tarz görev mekaniklerini sevmediğinizden sizi afakanlar basmıştır. Kişisel tercihler bunlar. Siz "rezalet" yazmışsınız ben de muazzam bir başyapıt diyorum. 3 defa bitirdim. Kendinize uygun olmayan bir oyunu oynama ısrarınız size afakanlar bastırmış aslında. Oyunun bir günahı yok. Görev yapısı, oynanış mekanikleri, harita dizaynı, müzikleri vs ilk saatlerinde ne ise son saatlerinde de aynı idi.


    Ben fromsoftware oyunlarını ve elden ringi hiç sevmiyorum. O oyunlar da bana hitap etmiyor mesela. Her denediğimde beni de afakanlar basıyordu. Ama bana göre değil diyerek hiçbirine ısrar etmedim ve zamanımı harcamadım. Zerre beğenmememe rağmen asla rezalet olarak tanımlamadım. Çünkü bu kadar insanın keyifle oynadığı, çevremde bile oyun oynayan çoğu arkadaşımın ayılıp bayıldığı puanları böylesine yüksek oyunlara kötü şeyler söylemem çamur atmaktan öteye gitmez. Beğenen oynasın saygı duyarım. İyi oyunlardır kabulüm ama bana hitap etmezler derim susarım.


    Yanlış anlamayın amacım sizi yermek değil. Sadece rdr2 gibi değerli bir yapıma çok yanlış bakış açısıyla yaklaştığınızı görünce iki kelam etmek istedim.


    İyi forumlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu kadar genel kitleye hitap etmeyen oyunu şişire şişire piyasa son 4 yıldır souls like oyunlarla doldu. Genel olarak bakıyorum herkes google açık oyun oynuyor; nerde grind yapılır, nerden eşyayı bulurum , hangi build iyidir. Miyazaki böyle oynamamızı istese oyuna rehberi koyardı herkes miyazaki övüyor ama sadece %10luk diyebileceğimiz kesim miyazakinin istediği şekilde oynuyor oyunu. Oyunda hikaye yok diyorum 2 saatlik lore videosu atıyorlar 100 saat sürecek oyunda neden 2 saat video izleyerek hikayeyi anlayayım neden oyunda vermiyor Hikayeyi Youtubedan öğreneyim Buildi, Grindı youtubedan öğreneyim bana ne kaldı 100 saatten sadece bossa gitmek ve kesmek geri kalan her şeyi youtube yaptı zaten


    Souls kitlesi piyasada bulaşılmayacak tek kitle gerçekten adamlar kendi içlerinde bile ego savaşı veriyor "Sen 100 ölüşte kestin ben 40 ölüşte kestim senden daha iyiyim diye" oyunda en ufak bir şeyi eleştirsek hemen Git Gud spamlaya başlıyorlar.


    Puanlar konusunda ise sadece Elden Ringin değil tüm japon oyunlarının abartıldığını düşünüyorum nedense bir japon oyunu piyasaya sürüleceği zaman 80le açıyorlar puanlamayı seslendirmesi tam olmayan koridor bazlı oyunlar 90 alıyor medyadan denildiği gibi bir oyun 10/10 olması için her yanıyla kusursuz olmalı.





  • nasaz N kullanıcısına yanıt

    Rdr de elden rıng gibi herkese hitap eden oyunlar değil.Ama bu sizin dediğiniz gibi rezalet çöp yapmaz oyunu.613 saat oynadım 1 dk sıkılmadım.Sonda ki yorumla zaten saçmalamışsınız.

  • BayTuruncu kullanıcısına yanıt
    Oyun Herkese Hitap Etmiyor Zaten,Zor Ilerlemesi Sikintili
    Saatlerce Gunlerce Ugrasirsin Ya Ilerlersin Yada Yerinde
    Sayarsin Herkese Gelmez,100 Kere Vur,2 Tane Sana Vursunlar Oldun Oyunun Ozeti Bu Zaten Bunu Seviyorlar Saygi Duyarim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Millet indirimsiz fırsatsız bol dolarlı dönemden birbirine sarmış burada.

  • Yanfo kullanıcısına yanıt

    Hocam siz türü sevmiyorsunuz ama. Türün olayı zaten zor boss savaşları. Ben de soulslike sevmiyorum bu yüzden. Easy zorluk seviyesi yapamaz çünkü türü ile ters düşmüş olur. Bana mesela bir oyunda en son keyif verecek şeylerden biri defalarca aynı boss'u kesmeye çalışmak. O yüzden tür bana hitap etmiyor yani. Elden Ring'i oynadım ama severek. Nasıl derseniz, seamless coop modu sayesinde. Arkadaşla oynayınca yine keyif alınıyor. Ama tek başıma hiçbir souls oyunundan keyif almıyorum. Hikaye kısmına gelince evet bir tık fazla kapalı bir anlatımı var. Çok dikkatli olmak ve oyun içi her şeyi okumak etmek gerekiyor. Ama yine bu türü seven insanlar da bunu seviyor.


    Sizden bağımsız genel yazıyorum bunu. İnsanlar türü sevmemek ile oyunu sevmemeyi, oyunu kötü bulmayı karıştırıyor. Türünü sevmediğiniz oyunu kötülemek doğru değil. Ben RDR2 sevmiyorum mesela. Çünkü western sevmiyorum. Ama gidip iyi veya kötü diye yorum yapmam çünkü sorunum türü ile. Türünü sevmediğiniz oyunu oynamayacaksınız, haliyle iyi ya da kötü yorum yapmayacaksınız çünkü mantıklı olan bu. Soulslike seven adam gelir yorumunu yapar eksisi şu artısı şu diye. Ama boss kesmeli oyun sevmeyen biri gömünce bir ciddiye alırlığı kalmıyor. Aksiyon oyununa neden aksiyon var bu oyunda demek gibi oluyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 20 Haziran 2024; 13:57:12 >




  • Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]www.bolumsonucanavari.com
    Arcade Klasiği Marvel vs. Capcom Fighting Koleksiyonu Duyuruldu
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Arcade_Klasigi_Marvel_vs_Capcom_Fighting_Koleksiyonu_Duyuruldu-121319.htm
  • BayTuruncu kullanıcısına yanıt

    Elden ringi platinleyen ve çok seven biri olarak metin 2ye benziyor dediğimde bayağı aşağılamışlardı burda beni :D


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • etail'de bu indirim döneminde genel bir indirim kodu var mı, daha önce oluyordu, alış veriş yapan oldu mu bugünlerde?

  • Hell-Riegel kullanıcısına yanıt

    Sen bildiğin cami duvarına işemişsin hatta beteri : )

  • Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]BANDAI NAMCO Europeyoutube
    Witness the birth of a God. The coming of a Lord. And follies better left forgotten. In that forsaken place, blood must spill. #ELDENRING Shadow of the Erdtree launches June 21, 2024. Pre-order ELDEN RING Shadow of the Erdtree: https://bnent.eu/EldenRing-SOTE Join the official discord: https://fcld.ly/eldenring_discord Follow ELDEN RING: X: https://x.com/ELDENRING Instagram: https://www.instagram.com/ELDENRING Facebook: https://www.facebook.com/ELDENRINGOFFICIAL Follow us on: Web: https://www.bandainamcoent.eu Instagram: https://www.instagram.com/bandainamcoeu X: https://x.com/Bandainamcoeu Facebook: https://www.facebook.com/bandainamcoeu TikTok: https://www.tiktok.com/@bandainamcoeu
    https://www.youtube.com/watch?v=M-Xh4vbs6go
  • EaGLe Power kullanıcısına yanıt

    oyun rezalet demedim görev tasarımı rezalet dedim oyun rezalet değil tabii ki ama bence aldığı puanları hak etmiyor. son yorumumu biraz daha açayım rdr2 den sonra kimsenin sallamadığı çıkışından kısa süre sonra bedavaya dağıtılan watch dogs 2 yi oynadım bir oyun bu kadar mı güzel olur cidden çok şaşırttı beni, akıp gitti resmen. görevlerin çeşitliliği ve farklı oynanışı destekleyen yapısı, karakter kontrolü(rdr2 de çok kalastı), polisi ve çeteleri birbirlerine düşürebilme bu sayede şehirde kaos çıkarma filan olsun aşırı eğlenceli bir oyundu. o gün bugündür oyun inceleme olayını gram ciddiye almıyorum, kendim beğenilerime göre oyun oynuyorum artık.

  • luigi006 L kullanıcısına yanıt

    Alkışlıyorum, yorumunuzun altına imza atarım.

    Like attım kesmedi, birde alıntılayım dedim. Ağzınıza sağlık ..

    Oyun mu eziyet mi olduğu belli olmayan bir seri..

    Aferim bir bossta 35 kere ölüp sonunda öldürdünüz he. En iyi oyuncu sizsiniz tebrikler :D

    Valla benim vaktim biraz değerli. Oyun oynamayı seviyoruz tamam ama; oyun kelimesinin anlamını fazla aşmazsa.. :D


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkan hemen her SoulsLike oyununu oynama çalışsamda dah ilk bossta geçemeyince bıraktım. Sekiro , Bloodborn , Dark solus , Demon Souls , Elden Ring vs vs. En son Gamepass'e gelen Lords of fallen'ı denemek için indirdim ve o da ne!!! 1 2 3 derken çatır çatır zorlanmadan boss kesebildim. Bu gazla Dark Souls 1 remasterd'a giriştim onda da 2. bossa kadar rahatça geldim...


    Şimdi neden bunu anlattım. Neredeyse 10-15 senedir piyasada olan bu oyun türünü beceremiyorum diye hiç bir zaman b*k atmadım , rezil demedim , oynayanlara da bir şey demedim. Türü seveni olduğu gibi sevmeyeni de vardır ve saygı göstermek gerek. Bakıyorum yukardaki yorumlara cins cins konuşanlar daha öncede farklı konularda aynı cinslikte konuşan üyeler.


    Oyunun aldığı puanlar abartı da , oynayanların yorumları da mı abartı? Daha önce hiç Soulslike oynamamış adam bile ağzının suyu aka aka bu oyunu (elden ring) anlatıyor ve diğer oyunlara da başladığını söylüyor. RDR2 ve GTA V'in bir yerlere giderken vır vır konuşmalarına ayar olurum. At - Araba sürerken altyazı okumak ayrı dert , oyuna konsantre olamamak ayrı derk. Laaa bi susun, manzaranın tadını çıkara çıkara at süreyim. Bi susun da radyoda sevdiğim şarkı çalıyor onu dinleye dinleye araba kullanayım ... Amaaaaa yok konuşulacak , göreve gidene kadar. Bunun yüzünden Rezil diyor muyum 2 oyuna? Hayır çünkü bu oyunların yapısı bu "Gülü seven dikene katlanır" misali göz yumuyoruz. Oyuna b*k atmıyoruz.


    Eğlenmek için oyun oynarım diyen var. Biz de zaten eğlenmek için oynuyoruz. Kimisi Cod gibi "Follow" yazan adamı takip eder zevk alır , kimisi en ufak "Hud" ekranı olmayan oyundan keyif alır. Oynamaman oyuna "herkes güzel diyor , değil bu oyun , leş" vs demeni gerektirmez. Burda arama sorarlar. Toton yemedi oynamaya salla oyuna derler. Benim tarzım değil der başka türdeki oyunlara bakarsın...


    Ama burası DH Forum'u ve burada iyi olan her şey taşlanır. Neyse imla hataları ya da anlamsız cümle kurduysam kusura bakmayın maç izlerken odaklanamadım fazla...





  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.