Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (11118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: darth hede , Venomstr , orcunbayrak , orcunbayrak Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 20 Misafir (2 Mobil) - 20 Masaüstü4 Mobil
5 sn
355.153
Cevap
2.753
Favori
22.056.433
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
581 oy
Öne Çıkar
Giriş

Orijinalden alıntı: afacanlouiee

mafia 3e update gelmiştir herhalde bir bakayım sağol. aldıktan 30 dk sonra iade etmiştim. adamlara çarpınca ölüyordu grafikler blurluydu.

Alıntıları Göster
    Blur ayni.
  • Watch Dogs 2 çok kötü çalışıyor . Hiç denemeyin derim .
  • Var mı böyle sorun yaşayan? Steam açık, mağazaya falan girebiliyorum ama sohbet kısmı yok.

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
  • Insurgency bedava iken oyunu alınca sonsuza dek sahip mi oluyoruz oyuna?
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyavlayankirpi

Var mı böyle sorun yaşayan? Steam açık, mağazaya falan girebiliyorum ama sohbet kısmı yok.

Salı geceleri Steam'in rutin bakım çalışması oluyor 5-10 dakika. Bu sürede Steam Mağaza, Topluluk ve arkadaş ağına bağlantıda sorunlar yaşanabiliyor.

Her hafta en az 1 kişi soruyor bu soruyu.

• quote:

Orijinalden alıntı: göbek deliği pamukçuğu

Insurgency bedava iken oyunu alınca sonsuza dek sahip mi oluyoruz oyuna?
    Kütüphanenize eklenen her oyun sonsuza dek sizin oluyor. Insurgency'de buna dahil.
  • Steam arkadaşlarımın çoğu yabancı ve çoğu Monster Hunter:World'ü satın almış. Alanlarda Fanatical linkini paylaşıyor 60 dolar vermeyin bu oyuna diye. Adamların keyfe gel. Onlara göre resmen fakirim.

https://www.fanatical.com/en/game/monster-hunter-world

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0MG90 -- 15 Ağustos 2018; 8:48:57 >
  • Özge Gürel kullanıcısına yanıt
    BUrası yine iyi. Ekşi’de 10 mesaj geliyor bununla ilgili.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-809FC2E19

Watch Dogs 2 çok kötü çalışıyor . Hiç denemeyin derim .
    Çok kötü çalışıyor derken?

Ben 2 defa bitirdim hatta en son geçen hafta bitirdim oyunun çalışmasında bir sıkıntı yok. Araba sürüş dinamikleri sıkıntılı demek istiyorsanız ona lafım yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Çok kötü çalışıyor derken?

Ben 2 defa bitirdim hatta en son geçen hafta bitirdim oyunun çalışmasında bir sıkıntı yok. Araba sürüş dinamikleri sıkıntılı demek istiyorsanız ona lafım yok.

Alıntıları Göster
    Optimizasyonu kötü .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sertandikici

İnternet hızında problem olmamasına rağmen steam çok yavaş resimlerin yüklenmesi bile neredeyse gerçekleşmiyor sizde de böyle bir problem var mı ?
    Evet çok yavaş. Steam akamaihd midir nedir o domain çok bekletiyor, sayfanın yüklenmesini uzatıyor. Bir iğrençlik var ama nedir anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özge Gürel

Salı geceleri Steam'in rutin bakım çalışması oluyor 5-10 dakika. Bu sürede Steam Mağaza, Topluluk ve arkadaş ağına bağlantıda sorunlar yaşanabiliyor.

Her hafta en az 1 kişi soruyor bu soruyu.

Alıntıları Göster
    2 saatten uzun süredir çökük la steam. Hala çökük.
  • En son ne zaman oynadınız bilmiyorum ama ben optimasyon konusunda hiçbir sıkıntısını göremedim ve o konuda şikayetçi olan çok fazla kimse olduğunu da görmedim. 2-3 kişinin bilgisayarında bir oyunun sorunlu çalışması bir oyunu optimasyon konusunda kötü yapmaz.

Gecen sene ciddi indirimlerin olduğu zaman da çok fazla kişi serinin 2 oyununu aldı. Forumda baya alan arkadaşlar oldu ve kimsenin o dönemden sonra oyunun optimizasyonu konusunda şikayet yazdığın görmedim. Oyun ilk çıktığında belki optimasyon sorunu olmuş ve siz o dönemde denemiş olabilirsiniz. Şuan oyunda optimizasyon sorunu olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. 1 yıldır oynuyorum ve ben öyle bir sorun hiç yaşamadım. Yaşayan da duymadım bu süre içerisin de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

En son ne zaman oynadınız bilmiyorum ama ben optimasyon konusunda hiçbir sıkıntısını göremedim ve o konuda şikayetçi olan çok fazla kimse olduğunu da görmedim. 2-3 kişinin bilgisayarında bir oyunun sorunlu çalışması bir oyunu optimasyon konusunda kötü yapmaz.

Gecen sene ciddi indirimlerin olduğu zaman da çok fazla kişi serinin 2 oyununu aldı. Forumda baya alan arkadaşlar oldu ve kimsenin o dönemden sonra oyunun optimizasyonu konusunda şikayet yazdığın görmedim. Oyun ilk çıktığında belki optimasyon sorunu olmuş ve siz o dönemde denemiş olabilirsiniz. Şuan oyunda optimizasyon sorunu olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. 1 yıldır oynuyorum ve ben öyle bir sorun hiç yaşamadım. Yaşayan da duymadım bu süre içerisin de.
    Sisteminizin özellikleri neler acaba eski laptop varken almıştım yüklemek şimdi nasip olacak bende sıkıntı yaşar mıyım acaba diye size sorayım dedim

• steam mağazası bakımdan çıktı, TL fiyatlar güncel kurdan hesaplanmış. Hepimizie geçmiş olsun.

şaka şaka, birşey yok henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwordBreaker -- 15 Ağustos 2018; 15:22:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SwordBreaker

steam mağazası bakımdan çıktı, TL fiyatlar güncel kurdan hesaplanmış. Hepimizie geçmiş olsun.

şaka şaka, birşey yok henüz.
    Korkutma lan terbiyesiz.
  • SwordBreaker kullanıcısına yanıt
    Başımdan aşşağı kaynar sular döküldü.
  • Sertandikici kullanıcısına yanıt
    Benim laptop gecen sene alınma. i7 işlemci ve 1050 ekran kartı var. Oyunu en yüksek ayarda oynamıyorum. Tüm ayarları en yüksek yapınca fps 20 filan düşüyor ama bazı ayarları yüksek bazı ayarları bir tık altı yapınca fps 50-60 çıkıyor. Gerçi 20ps de de sorunsuz oynayıp bitirmişliğim var. Bazı oyunlarda 20fps sıkıntı olmuyor bu oyunda sıkıntı değil.

Nvidia son sürücülerin de Optimum diye bir seçenek var onla ayarlayıp açınca oyunları yüksek fps açabilecek ama aynı zamanda kaliteden çok ödün vermeden açmanızı sağlayacak şekilde oyunlar açılıyor. Ha şu var nvidia o yazılımı 1-2 oyununu normal de açması gereken ayarların altında açıyor o ayrı. Onları da oyun içerisinden hal ediyorum.

Mesela ben de Wolfenstein.II.The.New.Colossus var bilgisayarım oyunu Ultra ayarlar da 100 fps ile çalıştırıyor Nvidia GeForce Experience ile optima etmek istersen ayarları düşürmek istiyor nedense onu çözemedim. O sebeple o oyunu GeForce Experience ile optima etmedim.

Optime ettiği ve 60 fps almamı sağlayan kimi oyunda da oyun içerisinden bazı düşürdüğü ayarları kendim yüksek yaptım. Fps düşürmedi.

• antik mısır temalı güzel bir oyun var mı AC origins dışında ?
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.