Şimdi Ara

Super Hero Mod Cs 1.6 Server 212.175.45.2 (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
18.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rothsystem

Sormaya bayağıda reklam yapıorz ama daha 1 hafta olmadı bekleyeceğiz :) ama geliceklerdir bu mod tutulacak gibi ama olsun full olmuor ama hiçte boş kalmıor :D

Alıntıları Göster
    Ewt ben sabahın 8 ınde gırdım 3 kısı vardı :D
    Ins dolar ya guzel bır mod cunku
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr_night

Ewt ben sabahın 8 ınde gırdım 3 kısı vardı :D
    Ins dolar ya guzel bır mod cunku

Alıntıları Göster
    Evet Geçen gün sabah 6 ya kadar 6 kişi fln wardı :) bakalm buay rehabet olmazsa fasla yani full olmazsa kapatabilirm nese olsa okullarda acılacak playerda azalacak ama full olursa kapatmam tabi.. mesela suan 11 kişi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rothsystem -- 12 Ağustos 2008; 12:59:11 >
  • quote:

Evet Geçen gün sabah 6 ya kadar 6 kişi fln wardı :) bakalm buay rehabet olmazsa fasla yani full olmazsa kapatabilirm nese olsa okullarda acılacak playerda azalacak ama full olursa kapatmam tabi.. mesela suan 11 kişi :)

Alıntıları Göster
    Ewt Haklısın okullar acıldımı oynayanlar ıyıce azalacak ama ıns full olurda kapatmassın
  • quote:

Ewt Haklısın okullar acıldımı oynayanlar ıyıce azalacak ama ıns full olurda kapatmassın

Alıntıları Göster
    inş bende onu istiorm ama tabiki öyle sürekli full olması qrekmior tanınması yeterli eger buayda olmazsa diger aya hiç olmaz okulların acılmasıyla tabi o zamanda boşa para ödemeye gerek olmadığını düşünüorm :)
  • quote:

inş bende onu istiorm ama tabiki öyle sürekli full olması qrekmior tanınması yeterli eger buayda olmazsa diger aya hiç olmaz okulların acılmasıyla tabi o zamanda boşa para ödemeye gerek olmadığını düşünüorm :)

Alıntıları Göster
    Bugünkü rekorumuz 22 kişi :D Hadi baklm 32 ye daha cok war
  • quote:

Bugünkü rekorumuz 22 kişi :D Hadi baklm 32 ye daha cok war

Alıntıları Göster
    bence 2 haftaya 32 yi bulur
  • quote:

bence 2 haftaya 32 yi bulur

Alıntıları Göster
    inş bende öyle düşünüorm işte eger iyicene dolarsa hemen sxe aktif edicem sonrada gerisi gelir zaten
  • quote:

inş bende öyle düşünüorm işte eger iyicene dolarsa hemen sxe aktif edicem sonrada gerisi gelir zaten

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yalandan post atmayın yoksa yöneticilere şikayet etmek zorunda kalacaz....Tek reklam yeri dh değil boş yere görüntü kirliliği yapmayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spy28

Arkadaşlar yalandan post atmayın yoksa yöneticilere şikayet etmek zorunda kalacaz....Tek reklam yeri dh değil boş yere görüntü kirliliği yapmayın...

Alıntıları Göster
    Spy dh senin demi ? hahahhah zaten tek reklamı buraya yapmadık tek reklamda yapmadk boş konusup post kasma yada kendi serverını tanıtmaya calışma azıcık insan ol.
  • quote:

Spy dh senin demi ? hahahhah zaten tek reklamı buraya yapmadık tek reklamda yapmadk boş konusup post kasma yada kendi serverını tanıtmaya calışma azıcık insan ol.

Alıntıları Göster
    Serverı kiralamak isteyen warsa : SmyrnaClan@Hotmail.Com
    32 kişilik 80 ytl SuperHero MOD Kacmaz bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rothsystem -- 17 Ağustos 2008; 10:51:19 >
  • quote:

Serverı kiralamak isteyen warsa : SmyrnaClan@Hotmail.Com
    32 kişilik 80 ytl SuperHero MOD Kacmaz bence.

Alıntıları Göster
    Aaa bu modu ilk defa görüyorum bakıyım bi nasıl bişeymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kamon Beybi

Aaa bu modu ilk defa görüyorum bakıyım bi nasıl bişeymiş.

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stahli

hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    Saolun arkadaslar ilginize teşşkrler bakın bakalm memnun kalcaksınız eğlenceli bir mod.:) Yeni yeni gelişiyor türkiyede bu mod yani biraz zor oldugu için millet üşeniyor :)
  • quote:

Saolun arkadaslar ilginize teşşkrler bakın bakalm memnun kalcaksınız eğlenceli bir mod.:) Yeni yeni gelişiyor türkiyede bu mod yani biraz zor oldugu için millet üşeniyor :)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar serverımıza hepinizi bekleriz.Seviyeli adminler, karşısındakinin insan oldugunu bilen ve ona göre davranan oyuncular, 24 saat admin ve cs ile ilgili sorunlarınıza teknik destek...Buyrun sizi de bekleriz serverımıza.Siz de eğlencenin doruğuna cıkmak isterseniz buyrun.. 212.175.42.203 admin ve clan alımı wardır

iletişim için orhun_askprensi@hotmail.com eklemeniz yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: askprensi

Arkadaşlar serverımıza hepinizi bekleriz.Seviyeli adminler, karşısındakinin insan oldugunu bilen ve ona göre davranan oyuncular, 24 saat admin ve cs ile ilgili sorunlarınıza teknik destek...Buyrun sizi de bekleriz serverımıza.Siz de eğlencenin doruğuna cıkmak isterseniz buyrun.. 212.175.42.203 admin ve clan alımı wardır

iletişim için orhun_askprensi@hotmail.com eklemeniz yeterli

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Server coktan kapandı Super hero mod oynamak istiYorum Bi KAc Yere girdİm sarMadı Sizi bildiginiz Kaliteli bi server Warmı??

• Kapalımı şimdi bu server? bende sevinmiştim ya böyle serverlar çok sarıyor olsada girsek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se®can

Kapalımı şimdi bu server? bende sevinmiştim ya böyle serverlar çok sarıyor olsada girsek
    www.Sadece-Oyun.com Kalitesiyle tekrar AKTİF.

MOD : SUPERHERO MOD
    İP : 212.175.45.2

sXe aktiftir..
  • quote:

www.Sadece-Oyun.com Kalitesiyle tekrar AKTİF.

MOD : SUPERHERO MOD
    İP : 212.175.45.2

sXe aktiftir..

Alıntıları Göster
    [Deleted by Admins]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

[Deleted by Admins]

Alıntıları Göster
    Konunun ilk sayfasında yazmaktaydı ancak buyurun;

Gerekli bilgi :www.sadece-oyun.org/superhero.html
  • quote:

Konunun ilk sayfasında yazmaktaydı ancak buyurun;

Gerekli bilgi :www.sadece-oyun.org/superhero.html

Alıntıları Göster
    [Deleted by Admins]
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.