Şimdi Ara

JOKER FAN CLUB // 216 KİŞİYİZ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
648
Cevap
2
Favori
124.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Jokerin batmanden alıpğ veremediği ne ? yani meraktan soruyorum niye bu kadar konuşuluyo dikkat çekiyo... hadi batman olsa anlarım silahları var araçları var .. özel kostümü falan var ama joker ??

Joker mafya üyesi gibi birşey.Kendi çetesi var.Çetesindeki herkes palyaco . Kendisi lideri. Batman de kötüleri yakaladığına göre Jokerin işi batmanı yok etmek.

Joker neden bu kadar çok seviliyor? Aslında eskiden sevilmiyordu Ama Heath ledger harika makyaj ve hareketlerle tekrar canlandırdığı için çok ilgi görüyor

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

quote:

Jokerin batmanden alıpğ veremediği ne ? yani meraktan soruyorum niye bu kadar konuşuluyo dikkat çekiyo... hadi batman olsa anlarım silahları var araçları var .. özel kostümü falan var ama joker ??

Joker mafya üyesi gibi birşey.Kendi çetesi var.Çetesindeki herkes palyaco . Kendisi lideri. Batman de kötüleri yakaladığına göre Jokerin işi batmanı yok etmek.

Joker neden bu kadar çok seviliyor? Aslında eskiden sevilmiyordu Ama Heath ledger harika makyaj ve hareketlerle tekrar canlandırdığı için çok ilgi görüyor

Bence tam olarak bu değil. Kör öldü badem gözlü oldu da değil -böyle düşünenler de vardır. Joker her zaman Batman'den daha ön planda olmuştur. Bunu Ledger yaptı diyemeyiz, Jack Nicholson Joker'i oynadığında da aynı durum söz konusuydu. Joker zaten popüler bir karakterdi, Ledger da bu yükü hakkıyla taşımış bir oyuncu.
    Pek Joker neden seviliyor. Joker bu düzenli, sistemli görünen çevremizde tek bir kuralı dahi olmadan yaşayan aklına eseni müthiş planlarla hayata geçiren bir karakter. Karakterin planlarını izlerken mest oluyorsunuz. Tabi bir de şu vardır, kötü karakterler genelde daha çok sevilir.

Samsung Galaxy Z Fold4 (12/256) | M20 Action Cam | Chevrolet Cruze LS AT | NSD Powerball | iPad Pro 11" | LG 49SJ800V | Intel I7 13700k, Noctua NH-D15, MSI MPG Z690 FORCE Wi-Fi, GSkill DDR5 6000MHz CL36 32GB, NZXT H510 Elite (w/ mesh front panel), MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G, ASUS ROG THOR 1200W 80+ Platinum

• quote:

Orijinalden alıntı: Barlas

quote:

quote:

Bence tam olarak bu değil. Kör öldü badem gözlü oldu da değil -böyle düşünenler de vardır. Joker her zaman Batman'den daha ön planda olmuştur. Bunu Ledger yaptı diyemeyiz, Jack Nicholson Joker'i oynadığında da aynı durum söz konusuydu. Joker zaten popüler bir karakterdi, Ledger da bu yükü hakkıyla taşımış bir oyuncu.
    Pek Joker neden seviliyor. Joker bu düzenli, sistemli görünen çevremizde tek bir kuralı dahi olmadan yaşayan aklına eseni müthiş planlarla hayata geçiren bir karakter. Karakterin planlarını izlerken mest oluyorsunuz. Tabi bir de şu vardır, kötü karakterler genelde daha çok sevilir.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Köktürk

Daha filmi izlemedim ama Batman'dan çok Joker vurgulanıyormuş. Acaba doğru mudur arkadaşlar

Alıntıları Göster
    Eqle Benide

Gitarım:Ibanez RG09LTD Limited Edition White
    Nutkumun tutulmasını sağlayan adam Kobe Bryant ~ 24 MVP
    Delios
    Ailedail
    Nemesis
  • quote:

Orijinalden alıntı: King Nothing

Eqle Benide

Alıntıları Göster
    Benide ekle.

Daha filmi izlemedim ama Batman'dan çok Joker vurgulanıyormuş. Acaba doğru mudur arkadaşlar

Alıntıları Göster
    ben eski jokerciyim
    yeni filmi izlememedim daha
    jack nickolson ı aratmış mı?

Orijinalden alıntı: King Nothing

Eqle Benide

Alıntıları Göster

quote:

Orjinalden alıntı: d.L.L

Eqle Benide

Alıntıları Göster
    doğru joker rolünü çok iyi oynamış

Alıntıları Göster
    Benide yaz

Orijinalden alıntı: The Jolly Joker

Benide yaz

Alıntıları Göster
    jack nicholson'un oynadığı joker'e de bitmiştim.
    buda harika.

Orijinalden alıntı: mavizaman

ben eski jokerciyim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mavizaman

ben eski jokerciyim

2 ye hatta 3 e katlamış bence.

Alıntıları Göster
    bende daha filmi izlemedim ama batman den çok joker ilgi kaynağı olmuş
    Intel Core 2 Duo E4600 2.40 GHz | Gigabyte GA945GCM-SL2 | Kingston 2GB DDR2 667MHz (5-5-5-15) | Palit GF8600GTS 256 Mb(DDR3) | Thermaltake TR2-420w | writemaster DVD-RW | AOPEN ES55 Kasa |Segate 160GB SATA2
  • quote:

Alıntıları Göster
    JOKER FANLARI İÇİN HARİKA DETAY VE BOYUTTA BİR FİGÜR BEN 2 HAFTA İÇİNDE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BENCE SİZ DE BİR BAKIN
    http://www.amazon.co.uk/Dark-Knight-Movie-Joker-Collector/dp/B0015QR6DW/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=kids&qid=1218360628&sr=1-2
    İÇİNDE
    -3 farklı bıçak
    -şarjörü çıkabilen tabanca
    -gerçek giysiyeler
    -çıkabilen eller
    -joker banka maskesi
    -10 tane filmden joker kartı (jokerin ebatına uygun)
    BİR DE BİR BATMAN FİGÜRÜ VAR BOYUTLARI JOKER E EŞİT
    KEMERİNE BASINCA KANATLARI FİLMDEKİ GİBİ AÇIYOR
    http://www.amazon.co.uk/Dark-Knight-Action-Batman-Figure/dp/B0012J7H1S/ref=sr_1_5?ie=UTF8&s=kids&qid=1218439511&sr=1-5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamacık -- 11 Ağustos 2008; 10:29:30 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Kesinlikle yaz beni de. Harika bir film, müthiş bir oyunculuk.

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Kesinlikle yaz beni de. Harika bir film, müthiş bir oyunculuk.

Alıntıları Göster
    Hocam bizleri ne zaman eklicen?

Alıntıları Göster
    filmi anlatıyım izlemeyenler merak eder diye
    joker mafya üyeleriyle anlaşıyo batmanı oldurcek işte bir sürü hödö hödö oluyo joker etrafı patlatıyo karakol hastane falan psikopat bişey sonra en son 2 gemiyi patlatcakken batman bunu yakalıyo falan işte
    ama bizim avukat çoccuk jokerleşiyo amcamızın ailesini falan kaçırıyo itşe sonra batman geliyo ölyüo avukat eleman ...
    sonra batman kötü olaraak kaçıyo polislerden böyle incikli cıncıklı konusma yapıyor
    işet beni böyle bilin
    falan

sonuç

film iğrenç
    mumya gibi bişi oyle soylıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Bankamatik

filmi anlatıyım izlemeyenler merak eder diye
    joker mafya üyeleriyle anlaşıyo batmanı oldurcek işte bir sürü hödö hödö oluyo joker etrafı patlatıyo karakol hastane falan psikopat bişey sonra en son 2 gemiyi patlatcakken batman bunu yakalıyo falan işte
    ama bizim avukat çoccuk jokerleşiyo amcamızın ailesini falan kaçırıyo itşe sonra batman geliyo ölyüo avukat eleman ...
    sonra batman kötü olaraak kaçıyo polislerden böyle incikli cıncıklı konusma yapıyor
    işet beni böyle bilin
    falan

sonuç

film iğrenç
    mumya gibi bişi oyle soylıyım

Alıntıları Göster
    Fillmi geçen gün seyrettim. Heath Ledger gerçekten mükemmel oynamış. Adamın ölmesine kahrolmamak elde değil. Filmi bile göremeden hayattan göçüp gitti! Akademinin ona Oskar vermesi şart.

• quote:

Ocak 2008 de film çekildikten biraz sonra öldü.The dark knightı izleyenler bilir.MÜKEMMEL bir oyunculuk sergilemiş anca milyarlarca alkış yeter []o oyunculuğa.Joker karakteri eski batman filmlerinde dandirik,bebe karakteriydi.Ama bu filmde fenomenimiz olmayı başardı.Tabikide Heath Ledger sayesinde.Bir çoğumuzun avatarında yaşıyor.Bir çoğumuzun filmden aklımızda kalan sahnelerde.Bu klübe filmi izleyenler-filmi izlememiş ama oyunculuğunu beğenenler-izleyecek olanlar girebilir.Klübe katılacak herkese şimdiden teşekkürler.Lütfen kötü yorumlar yapmayın.İmzayı bugun yarın yapıcam.

jack nicholson a dandirik bebe demen zekanı gösteriyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Espâda

Ekle benide.Avatarda pmden yollarsan çok makbule geçer.
    Benide yappp

Orijinalden alıntı: Eren

Benide yappp

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Bunu DVD'si çıktı mı??

Filmini sinemada İzleyemedim fakat dvd kiralayıp izlemek isityorum

başka bir sitede bulduğum joker temasını rapide yükledim

tema nokia Symbian OS 9.1/9.2 telefonlarda çalışır
    Nokia 3250, Nokia 5500, Nokia 5700, Nokia 6110 Navigator, Nokia 6120, Nokia 6121, Nokia 6290, Nokia E50, Nokia E51, Nokia E60, Nokia E61, Nokia E62, Nokia E61i, Nokia E65, Nokia E70, Nokia E90, Nokia N71, Nokia N73, Nokia N75, Nokia N76, Nokia N77, Nokia N80, Nokia N81, Nokia N81 8GB, Nokia N82, Nokia N91, N91 8GB, Nokia N92, Nokia N93, Nokia N93i, Nokia N95, Nokia N95 8GB,

benim telefonum 5700 bende çalıştı

JOKER FAN CLUB // 216 KİŞİYİZ

http://rapid_share.com/files/136718919/Joker_WhySoSerious_yI.sis.html

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.