Şimdi Ara

-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem_hs -- 9 Ocak 2022; 16:48:19 >

• arkadaslar hic yardimci olacak birisi yok mu en azindan su itunes u nasil 7.5 yapabilirim onu bilen varsa yardimci olsun :(
  • "ibrickr" recovery moddan cıkmana yardımcı olacak programın adı calıstırdıgında siyah kısımlar kırmızı olur biraz daha bekle normal ekran acılacaktır işletim sistemi göçmemisse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aggressor19 -- 1 Ağustos 2008; 1:42:53 >
  • yaptim arklar iTunes a baglanip(7.5) orjinal 1.14e downgrade ettim sonrada ziphone 3.0 la hayata dondurdum ,telefonum goctu die Uzulenler mutlaka iTunes 7.5e donup restore yapin..safari ile download yapmayi bilen biri VAR mi? Ben 1.14de bi kac program m indirdim download file site yesil renkte bi yazi cikio fakat indirmek istedigimde program Salak bi hata verio..tskrler
  • Edit: Şu anda daha fazla —tam olarak— o fikirde olmadığım ya da yanlış yönleri/anlamları olabilecek bir yorum yapmışım. Kusura bakmayın; o yüzden editledim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    baglama böyle çalınır
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.