Yaklaşık 2 sene önce aldığım Altus marka klimanın yerini değiştirmek istiyorum. Bunun için illa teknik servis mi çağırmalıyım yoksa kendim de halledebilir miyim? Klimam şuan yatak odasında duruyor. Zamanında balkona koydurmuştum o dışarı bağlanan aparatını balkondan da yatak odasına bağlanmıştı ama şimdi klimayı oturma odasına almak istiyorum fakat balkona çok uzak bu yüzden o dışarıya bağlanan aparatın da yerinin değişmesi gerekecek sanırsam bunu göz önünde bulundurarak yardımcı olur musunuz ?
kendin yaparsın tabiki ama bir sorun olursa garanti kapsamı dışına çıkar.
peki teknik servis çağırsam kaça patlar bana acaba?
kendin yapacağınız zannetmiyorum ama illa servisine yapıtrmak zorunda değilsin işciliğine güvendiğin kişiyede yaptırabilirsin.
Peki kaça patlar sonuç olarak bana ?
100 ytl patlar servis sana vereceği fiyat budur.ekstra ilave boru felan kullanırsa onları fiyatın üstüne ekler.ama 50 ytl bile yapan var .ama 50 ytl yaptırman içinde adamın işciliğine güvenmen gerkir.
servis fiyatları yerine göredeğişri ama en aşağı 50 ytl alırlar.
Bence montaj işini servisine bırak çünkü bu iş biraz zahmetli bilgi gerektiriyor ve vakit alıyor. Şu sıralar 100 ytl+malzeme fiyatına yapılıyor. Borunun metresi yaklaşık 10-12 ytl kablo yaklaşık 2 ytl civarından. Artık hesabı sana kalıyor.
merhaba, biz de Arçelik klimamızın(25000 btu) dış ünitesinin yerini değiştirtmek istedik iç ve dış ünite değişirse 135 ytl sadece iç ya da dış ünite ise 80 ytl ye değişiyormuş.Ücreti ise klimanın kapasitesine göre değişiklik gösteriyormuş.Servis bize öyle dedi.
quote:
Orjinalden alıntı: BARON
Peki kaça patlar sonuç olarak bana ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme