Şimdi Ara

bi sorun var belk sizdede olmuştur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar evdeki pc de 2.0 indirdim 2 parça sıkıştırılmış şekilde ama zip dosyasını açtığımda lego şeklinde gözükmüyor dosya şeklinde gözüküyor acaba bende eksik olab bir jawa falanmı var işyerinde lego şeklinde gözüküyordu burda dosya gözüküyor bana yardımcı olursanız sevinirim.

• yokmu bir yanıtı bunun.
    ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: birumut

yokmu bir yanıtı bunun.
    ?
    itunes kurulumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

itunes kurulumu?

Alıntıları Göster
    evet kurulu
  • quote:

evet kurulu

Alıntıları Göster
    dosyanın uzantısı .ipsw olması lazım. kaynağına güvenmiyorsan forumda çeşitli linkler mevcut, tekrar indir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

dosyanın uzantısı .ipsw olması lazım. kaynağına güvenmiyorsan forumda çeşitli linkler mevcut, tekrar indir bence.

Alıntıları Göster
    Eğer download manager tarzı bir programla indirdiysen onu rar veya zip dosyası gibi indirir o tarz programlarla indirme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akid

Eğer download manager tarzı bir programla indirdiysen onu rar veya zip dosyası gibi indirir o tarz programlarla indirme.

Alıntıları Göster
    neyle indireyim peki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OLMAZ BÖYLE Bİ PROBLEM
    19 yıl önce açıldı
    Değişik bi sorun. Sinyal yok
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

neyle indireyim peki.

Alıntıları Göster
    Direk farklı kaydet de öyle indir veya indirme programını kapat buyur sana tek link:
    http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone/061-4956.20080710.V50OI/iPhone1,1_2.0_5A347_Restore.ipsw

• quote:

Direk farklı kaydet de öyle indir veya indirme programını kapat buyur sana tek link:
    http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone/061-4956.20080710.V50OI/iPhone1,1_2.0_5A347_Restore.ipsw

Alıntıları Göster
    bu verdiğin link kırık olan dimi yükleyince sorun olmasın.

• quote:

bu verdiğin link kırık olan dimi yükleyince sorun olmasın.

Alıntıları Göster
    Hayır kırık değil bunu winpwn ile kıracaksın winpwn senin teline göre custum firmware yapıcak bununla.Hazır olanları tavsiye etmem sana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 26 Temmuz 2008; 21:07:39 >
  • quote:

Hayır kırık değil bunu winpwn ile kıracaksın winpwn senin teline göre custum firmware yapıcak bununla.Hazır olanları tavsiye etmem sana.

Alıntıları Göster
    anladım baba valla 5 kere oldu yapıyorum hafta sonunda perişan oldu en son evde yapıyım dedim böyle bir sorun çıktı işallah becerebilicem şuan önümde hem laptop açık hem normal pc biyerden indiriyorum biyerden okuyorum valla şunu bi yapabilsem sorunsuz, geçtiğimiz 3 gündür uraşıyorum yapıyorum kuruyorum 1 gün bişey yok 2.gün wifi gidiyor yok bilmem başka sorunlar anlamadım gitti valla işallah olur yardımcı olucak biri olsa benmi yanlış yapıyorum anlamadım .

• quote:

anladım baba valla 5 kere oldu yapıyorum hafta sonunda perişan oldu en son evde yapıyım dedim böyle bir sorun çıktı işallah becerebilicem şuan önümde hem laptop açık hem normal pc biyerden indiriyorum biyerden okuyorum valla şunu bi yapabilsem sorunsuz, geçtiğimiz 3 gündür uraşıyorum yapıyorum kuruyorum 1 gün bişey yok 2.gün wifi gidiyor yok bilmem başka sorunlar anlamadım gitti valla işallah olur yardımcı olucak biri olsa benmi yanlış yapıyorum anlamadım .

Alıntıları Göster
    Winpwn 2.0.3 çıktı onu indir onunla yap olur büyük ihtimal birde bende de sorunlar çıktı itunes ve winpwn'ı silip yeniden yükledim şuan sorunsuz kullanıyorum.

• quote:

Winpwn 2.0.3 çıktı onu indir onunla yap olur büyük ihtimal birde bende de sorunlar çıktı itunes ve winpwn'ı silip yeniden yükledim şuan sorunsuz kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    wimpwn programına öylesine seçiyoruz ya ben 2.0 seçiyorum olmuyor başka versiyon mu olması lazım seçerken
  • quote:

wimpwn programına öylesine seçiyoruz ya ben 2.0 seçiyorum olmuyor başka versiyon mu olması lazım seçerken

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: birumut

Nasıl yani????
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: birumut

Nasıl yani????

Alıntıları Göster
    winpwn programını açıyoruz sonra öylsine bir versiyon seçiyoruzya düymeler aktif olsun diye onu diyorum ben 2.0 versiyonu seçiyorum önemli deyil diyor ama olmuyor birde şöyle yapsam olurmu senin verdiğin linkteki 2.0 ındirdim onu direk restore etsem i tunesle zaten 2.o olan cihazım kırık sorun olurmu ?

• quote:

winpwn programını açıyoruz sonra öylsine bir versiyon seçiyoruzya düymeler aktif olsun diye onu diyorum ben 2.0 versiyonu seçiyorum önemli deyil diyor ama olmuyor birde şöyle yapsam olurmu senin verdiğin linkteki 2.0 ındirdim onu direk restore etsem i tunesle zaten 2.o olan cihazım kırık sorun olurmu ?

Alıntıları Göster
    O öylesine seçilen birşey değil tabii ki benim verdiğim linkteki dosyayı seçiceksin daha sonra ipsw builder'dan activate ve cydia seçeneğini seçip altta ki built ipsw'ya basıcaksın nereye kaydetmen gerektiğini sorucak onu göstereceksin bittiğinde ipwner'a basıcaksın az önce kaydettiğin dosyayı sorucak onu göstereceksin ve itunes'u o dosyayı kabul edecek şekilde kıracak ondan son dfu moduna alıp o kaydettiğin dosyayı restore yapıcaksın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 26 Temmuz 2008; 22:20:45 >

• quote:

O öylesine seçilen birşey değil tabii ki benim verdiğim linkteki dosyayı seçiceksin daha sonra ipsw builder'dan activate ve cydia seçeneğini seçip altta ki built ipsw'ya basıcaksın nereye kaydetmen gerektiğini sorucak onu göstereceksin bittiğinde ipwner'a basıcaksın az önce kaydettiğin dosyayı sorucak onu göstereceksin ve itunes'u o dosyayı kabul edecek şekilde kıracak ondan son dfu moduna alıp o kaydettiğin dosyayı restore yapıcaksın...

Alıntıları Göster
    quote:

O öylesine seçilen birşey değil tabii ki benim verdiğim linkteki dosyayı seçiceksin daha sonra ipsw builder'dan activate ve cydia seçeneğini seçip altta ki built ipsw'ya basıcaksın nereye kaydetmen gerektiğini sorucak onu gösterecsin

herhangi bir dosya yarattım seçtim sorun olmaz sanırım sonda tekrar senin verdiğim 2.0 gösterdim bi hata verdi itunesle alakalı

quote:

kaydetmen gerektiğini sorucak onu gösterecsin
    burayı anlamadım işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birumut -- 26 Temmuz 2008; 22:29:57 >

• quote:

quote:

O öylesine seçilen birşey değil tabii ki benim verdiğim linkteki dosyayı seçiceksin daha sonra ipsw builder'dan activate ve cydia seçeneğini seçip altta ki built ipsw'ya basıcaksın nereye kaydetmen gerektiğini sorucak onu gösterecsin

herhangi bir dosya yarattım seçtim sorun olmaz sanırım sonda tekrar senin verdiğim 2.0 gösterdim bi hata verdi itunesle alakalı

quote:

kaydetmen gerektiğini sorucak onu gösterecsin
    burayı anlamadım işte

Alıntıları Göster
    Arkadaşım sonda benim verdiğim dosyayı değil yarattığın dosyayı göstereceksin ki program itunes'u o dosyaya göre kırsın benim verdiğim linkteki dosyayı sadece en başta göstereceksin.

• quote:

Arkadaşım sonda benim verdiğim dosyayı değil yarattığın dosyayı göstereceksin ki program itunes'u o dosyaya göre kırsın benim verdiğim linkteki dosyayı sadece en başta göstereceksin.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: akid

anladımda dosya falan yratmamışki hedef gösterdiğim klasöre

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: akid

anladımda dosya falan yratmamışki hedef gösterdiğim klasöre

Alıntıları Göster
    O zaman sorun orada winpwn 2.0.0.1 kullanıyorsan sorun çıkarabilir bende de olmuyordu yeni versiyonu yükledim oldu.Sen en iyisi bu linkteki yönergeleri takip arkadaş daha açık anlatmış:
    http://forum.donanimhaber.com/m_22328992/tm.htm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.