Şimdi Ara

3DMark Database / Tweaking Guide / Bios Flashlama (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.206
Cevap
0
Favori
62.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cmanisali2001

quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

Şimdilik benim 01'de ekle imzamda var

Ziwro işlemcin A64 mü?

ewt

03'deki değerlerde test yaptım
  • Tamam Düzelttim
  • quote:

Tamam Düzelttim

ok
  • Arkadaşlar,bendebir 3dmark2003 yaptım ama tam istediğim gibi çıkmadı...Gerçi hiç iyi bir soğutmam yok.Hatta hiç yok dersem abartmış olmam... Saygılarımla.Kart sapphire 9800pro_xt dir. Muhahaha koyamadım...Yawww bsp oleak kaydetmişim...Jpg olrak nasıl kaydedecem bi sölermisiniz????Hemen söleyinde bi koyim resmi..
  • Farklı kaydet de uzantısını jpg olarak ayarla okadar :)

SAYGILARLA
  • Neyse sıralamaya girdim heralde nvidia 6600gt lerin arasında sonunda bi tanede 9800 pro_xt olacak allah kısmet ederse...
  • eee nasıl?????bişi diyen yokmu????
  • quote:

Orjinalden alıntı: exo1905

Neyse sıralamaya girdim heralde nvidia 6600gt lerin arasında sonunda bi tanede 9800 pro_xt olacak allah kısmet ederse...

Çüş

Bunda kesin bug var

11k alması imkansız gibi

Sen buna yanlışlıkla x800 biosu mu yükledin yoksa
  • quote:

Neyse sıralamaya girdim heralde nvidia 6600gt lerin arasında sonunda bi tanede 9800 pro_xt olacak allah kısmet ederse...

1 DE LİNK KOYDA İNCELİYELİM BAKALIM
  • quote:

eee nasıl?????bişi diyen yokmu????

Arkadaşım o skoru nasıl aldın???

.GİF i .JPG ye dönüştüremiyorsun sonra o skoru aldığını ispat etmen lazım...
    Üstelik saay hızları filanda verebilirsen iyi olur....
  • Bag bu...bag.Bendede bi kaç kere oldu bu atı 9800pro@XT varken...
    Sadece 3dmark03 yapar...05 yapmaz

3DMark Database / Tweaking Guide / Bios Flashlama

sen details-a bak bi FPS kaç senin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nbivol -- 24 Mayıs 2005, 13:59:11 >
  • x800xt olmasın o alet sakın
  • Arkadaşlar resim koydum walla inanmiyan inanma< kartın üzerinde ati silencer 1 rev2 wmevcur..Resimide koydum üste bakarsanız...Bug felan da yok ayrıca....muahahah aslında bende inanamadım nasıl 11511 aldığını aslında...Ben bunu rahat 13k yaparım......kartta da zaten 9800 pro resimde görülüyor...Bazıları görememiş heralde<<<
  • valla ortada görülecek bişe yok link koy o zaman tebrik ederiz
  • quote:

quote:

ne alakaysa anlayamadım..ben daha önce hiç jpg ye çevirmem gerekmemişti...Daha doğru kendiliğinden jpg ye dönüştürdüğünden yapmıyodum..Siz onları bunları karıştırmayın 11511 puan aldım muhahaha...nvidia 6600 gt leri bilen geçtim..Heralde bu kartla dünya rekorunu kırmışımdır...muahaha gaza geldim....

• Üstteki cewabımda koydum zaten...İyi bakarsanız görürsünüz...
  • quote:

quote:

quote:

ne alakaysa anlayamadım..ben daha önce hiç jpg ye çevirmem gerekmemişti...Daha doğru kendiliğinden jpg ye dönüştürdüğünden yapmıyodum..Siz onları bunları karıştırmayın 11511 puan aldım muhahaha...nvidia 6600 gt leri bilen geçtim..Heralde bu kartla dünya rekorunu kırmışımdır...muahaha gaza geldim....

Fazla gaza geliyorsun sen haberin olsun

Sturmovik'in heralde avatarına özendin

adam gibi skorunu koy şuraya

• quote:

şu alaka var;
    aldığın skor sadece o/c ile alınacak bir skor değil... Bilgi birikimi gerekir...
    Benim garabime gitti yani...

Neyse Publish edilmiş linklinizi bekliyorum

• Guzel skorda bide 2005 i alalım onda kac almıssın gorelim bi eger dedigin kadar iyiyse senin karttan alırız

SAYGILARLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rock_Rage -- 24 Mayıs 2005, 15:54:59 >
  • Evet arkadaşlar A64 FX55 3ghz hızındayken x800xt ekran kartım ile 3dmark01 se son durum testini veriyorum. 34.194 puan. Resmi link de burada

http://service.futuremark.com/compare?2k1=8586931

Link düzeltildi

3DMark Database / Tweaking Guide / Bios Flashlama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozan Baseski -- 25 Mayıs 2005, 12:04:08 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.