Şimdi Ara

Half-Life: Source nasıl?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Teşekkürler şimdiden.

Ama duyduğum kadarıyla HL1'e azıcık mekan kaplamaları falan eklenmiş, bir de karakter yüzleriyle oynanmış o kadar.

Orjinalden alıntı: Faux Carnival

Değil... HL: Source farklı bir şey. Half-Life 1'in Source motoruyla tekrar yapılmış hali.

Ama duyduğum kadarıyla HL1'e azıcık mekan kaplamaları falan eklenmiş, bir de karakter yüzleriyle oynanmış o kadar.

Grafiklerdeki fakları uzun incelemelerden sonra farkedebilirsin, en önemli özelliği hl2 fizik motorunu kullanması ama bu da yüklemeye değer hale getirmiyor oyunu...

Orjinalden alıntı: Faux Carnival

Değil... HL: Source farklı bir şey. Half-Life 1'in Source motoruyla tekrar yapılmış hali.

saolun bende örenmiş oldum bu durumda
  • Half Life 2 her yerde senenin en iyi oyunu seçildi. Hiç bir oyun rakibi olamaz. Source motoru Doom kadar kasmıyor sistemleri her şey etkileşimli. Sıkılmadan sonuna kadar oynanıyor. Yanlız çok iyi bir sistemim olmasına rağmen bazı yerlerde takılıyor. Muhtemelen kopya olmasından dolayı. Orijinalini de internetten yükledim ama Steam olayı çekilmezbir dert. Counter Strike Source'da güzel ama galiba Türk serverı yok hiç. Bilen var mı?
    INTEL Core i7 7700K-MSI Z270 Gaming M7-Asus GTX 1080 OC-GSKILL 16GB(2x8GB) RipjawsV 3200MHz-OCZ 240GB Vertex 3 Serisi Sata 3.0 SSD-2XSamsung SSD 840 EVO 250GB-2X1TB Seagate SATAII-Samsung S27A950DS-Cooler Master HAF X 942-Silverstone Olympia 800Watt-CORSAIR Hydro Serisi H80i-Logitech Z5500 THX 5+1-Logitech G710+-A4 Tech Bloody V7 Multi Core Gun3-Logitech G35-Logitech G25
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Half Life 2 Çıldıracam
    19 yıl önce açıldı
    Half-Life'a Benzer Oyunlar
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oynamakta yarar var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Galactus

Half Life 2 her yerde senenin en iyi oyunu seçildi. Hiç bir oyun rakibi olamaz. Source motoru Doom kadar kasmıyor sistemleri her şey etkileşimli. Sıkılmadan sonuna kadar oynanıyor. Yanlız çok iyi bir sistemim olmasına rağmen bazı yerlerde takılıyor. Muhtemelen kopya olmasından dolayı. Orijinalini de internetten yükledim ama Steam olayı çekilmezbir dert. Counter Strike Source'da güzel ama galiba Türk serverı yok hiç. Bilen var mı?

irctr.com --------------------------> 212.45.91.186:27015
    Nitrogamer CS Source 1 -------> 195.214.189.200:28055
    Nitrogamer CS Source 2 -------> 195.214.189.200:27055
    mix.gen.tr cs1 -------------------> 195.214.189.238:27015
    mix.gen.tr cs2 -------------------> 195.214.191.107:27015
    SAS Clan CS Source (TR) ------> 213.194.93.107:27015
    Avaturk CS:Source 1 -----------> 213.74.22.101:27115

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.