Şimdi Ara

Şarkının belli bi bölümünü loop'a almak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şarkının kendim belirlediğim bi bölümünü loop'a alabileceğim bi player ya da winamp plugin var mıdır?

• yok mu bilen?
  • yazılım genel bölümüne açsana kardeşim.yoksa daha çok beklersin.ayrıca ingilizce kelimeler yerine türkçe kelimeler kullanalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

yazılım genel bölümüne açsana kardeşim.yoksa daha çok beklersin.ayrıca ingilizce kelimeler yerine türkçe kelimeler kullanalım.

yazılımla ne alakası var müzikle ilgilenen kişinin bilebileceği bi şey bu.tamam dikkat ederm türkçe yazmaya FROST_NOVA
  • quote:

Orjinalden alıntı: matters

quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

yazılım genel bölümüne açsana kardeşim.yoksa daha çok beklersin.ayrıca ingilizce kelimeler yerine türkçe kelimeler kullanalım.

yazılımla ne alakası var müzikle ilgilenen kişinin bilebileceği bi şey bu.tamam dikkat ederm türkçe yazmaya FROST_NOVA

Sevgili Matters,
    Bir aralar virtual dj programını kurmuştum bilgisayara ilgilendiğimden değilde merak etmiştim ozamanlar.Eğer yanlış hatırlamıyorsam o programda loop bölümü vardı şarkının istediğin bir yerini kaydedip loopa ekliyordu.

Ayrıca eş zamanlı olarak yazılım bölümünede açmanda fayda var. Hem burda ki konuda müzikle ilgilenen arkadaşlar yardım etmiş olur, hemde orda ki konuda yazılımla ilgilenen arkadaşlar olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.