Şimdi Ara

PVP SEVENLER !!! BAKMADAN GECME LUTFEN!! L2Dragonlance!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
0
Favori
13.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MORFEUS

quote:

Orjinalden alıntı: silence_shoot

quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

Beyler bende takilmalik geliyorum Goruyomki Dagger birligi var 4/*5 tane dagger cok fenadir
    Beraber gezilirse abyys lvl kas kas baydi azcik yarin indirmeye basliyom

morfe naber kardeşim nasılsn görüşmeyeli foruma uzun bi süreden sonra geri döndüm

Vallahi iyidir Abyss 7x te ugrasiyoruz lvl item arkadaslarin itemi zor is Kotu durum yok Allah'a Şükür
    Sizin takima 1tane Tank lazim guzek dayanikli
    Dun eve giderken resime baktim dusundum dedim ha tank lazim ha dominator onlar varmis
    Tank acmak lazim Tabi abyys 7x ten firsat bulup hellboundu indirebilirsem

Alıntıları Göster
    hocam hele bı gelınde hepsı kolay hallederıs bıde su serverdakı restore muhebbetını bıran once bıtırseler ıyı olcak buı aralar cok dc yıyorz ama emın olun duzelecek server ıyı cunku oyuncusu da cok.

bu aralar charı secıoruz starta basıoruz o resımlı ekranda takılıo duzeltıyolar ama sora yıne oluyo sanırım servera eklentı falan yapıolar cunku eskıden bole sey yoktu bunlar basladı servera yenı seyler eklendıgını gordum onegın lıttle angel & devıl rahat olun azcık zamana ıhtıyac var sora dagıtacaz ortalıgı sımdıde az cok dagıtıoruz ama az kısıyız ıste 4 5 kısı falanız sızlerıde beklıoruz dostlar iliginiz için tesekkurler up oldugu surece lagsız bı server

• quote:

Orijinalden alıntı: cumcumx

hocam hele bı gelınde hepsı kolay hallederıs bıde su serverdakı restore muhebbetını bıran once bıtırseler ıyı olcak buı aralar cok dc yıyorz ama emın olun duzelecek server ıyı cunku oyuncusu da cok.

bu aralar charı secıoruz starta basıoruz o resımlı ekranda takılıo duzeltıyolar ama sora yıne oluyo sanırım servera eklentı falan yapıolar cunku eskıden bole sey yoktu bunlar basladı servera yenı seyler eklendıgını gordum onegın lıttle angel & devıl rahat olun azcık zamana ıhtıyac var sora dagıtacaz ortalıgı sımdıde az cok dagıtıoruz ama az kısıyız ıste 4 5 kısı falanız sızlerıde beklıoruz dostlar iliginiz için tesekkurler up oldugu surece lagsız bı server

Alıntıları Göster
    bi goz atiim servere.

L2 Efsane ..

By B13 ( Hero ) Ghost Hunter.

• quote:

Orijinalden alıntı: L2-Efsane

bi goz atiim servere.

Alıntıları Göster
    bu aralar problem var serverda duzeltecekler kesınlıkle

Problem falan kalmadı eskıden vardı tarıh oldu gonul rahatlıgıyla oynıyabılırsınız.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumcumx -- 14 Aralık 2008; 0:55:14 >

bu aralar problem var serverda duzeltecekler kesınlıkle

Problem falan kalmadı eskıden vardı tarıh oldu gonul rahatlıgıyla oynıyabılırsınız.....

Alıntıları Göster
    Aksam bende geliom bakiim sorcererlar nasi iyise bi tane acarim arada takilirz server duzelince soleyin

Orijinalden alıntı: Bi1ReD

Aksam bende geliom bakiim sorcererlar nasi iyise bi tane acarim arada takilirz server duzelince soleyin

Alıntıları Göster
    Ben Overlord oldum şimdilik 18 lwlim sizin lwller kaç?

Orijinalden alıntı: Kemal*

Ben Overlord oldum şimdilik 18 lwlim sizin lwller kaç?

Alıntıları Göster
    geldınmı server a bız 80 ustuyuz merak etme kasarız senıde yeterkı 52 ol kendı basına gerısını bıze bırak ZiGZagueR nick im pm at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumcumx -- 13 Aralık 2008; 11:46:44 >

geldınmı server a bız 80 ustuyuz merak etme kasarız senıde yeterkı 52 ol kendı basına gerısını bıze bırak ZiGZagueR nick im pm at

Alıntıları Göster
    Serverin online player sayısı nerelerde ? Ona göre clienti yükleyeceğim.

Orijinalden alıntı: Tsuntsunemori

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: eray.gns

hocam rahat 200 300 oynayanı var ama server suan bıras problemlı sanırsam ekleme yapıolar dedıgım gıbı bu problemler basladıktan sora eklene bı kac sey oldugu gozume carptı sanırım ekleme duzelecektır bır kac gun ıcınde yına oynama fırsatımız oluyo ama oyundan dusuo sabredersek eger ıyıbır pvp serverda bılıkte oynama sansımız olcak sadece azcık sabır ne serverlara sabretmedıkkı oyle degılmı

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Bi1ReD

walla her char iyidir kullanmasını bıldıgın takdırde sen hangı chardan haz alıosann onla oyna sonucta berabeer kescez mılletı ve sorcerorda en ıyı atak magelerden bırı ama necro transfer pain sayesınde 1 adım onde sonuc olarak sevdıgın charla oyna bız her turlu yardım ederız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumcumx -- 16 Temmuz 2008; 14:06:02 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Bi1ReD

walla her char iyidir kullanmasını bıldıgın takdırde sen hangı chardan haz alıosann onla oyna sonucta berabeer kescez mılletı ve sorcerorda en ıyı atak magelerden bırı ama necro transfer pain sayesınde 1 adım onde sonuc olarak sevdıgın charla oyna bız her turlu yardım ederız

Alıntıları Göster
    Yerim necroyu baba artik necrolar yalan oldu neden dersen vortex arkasina sorcerda ve shde vortez power geldi bunu sumona atinca direk gg oluo zten sorada adami kesmesi kolay ^^

Aksam sadce hostu desitirip gircem olmassa sytem dosyasini bozmam yeni update ttim zaten kotali net ^^

• quote:

Yerim necroyu baba artik necrolar yalan oldu neden dersen vortex arkasina sorcerda ve shde vortez power geldi bunu sumona atinca direk gg oluo zten sorada adami kesmesi kolay ^^

Aksam sadce hostu desitirip gircem olmassa sytem dosyasini bozmam yeni update ttim zaten kotali net ^^

Alıntıları Göster
    İşte nasıl tat alıosan oyudan sorceror ile iyiyim diosa onla oyna zaten her klasıın baska klasa gore bı yerden ezıklıgı var kafana gore takıl

• Beyler Anliyorum grup gezilecek herkes kafasina gore char acmasin
    Ne gerekiyorsa o olsun overlod 2tane oldu su an tank lazim 1de bishop acan olursa tamamdir
    Eger ben firsat bulup gelirsem buyuk ihtimal tank acarim milleti oyalamayi severim
    Refarans Kodum : TAC54VI24DWF
    Faturalarım otomatik ödeme kesinlikle sıkıntı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

Beyler Anliyorum grup gezilecek herkes kafasina gore char acmasin
    Ne gerekiyorsa o olsun overlod 2tane oldu su an tank lazim 1de bishop acan olursa tamamdir
    Eger ben firsat bulup gelirsem buyuk ihtimal tank acarim milleti oyalamayi severim
    inşallah morfeus su serverdakı sorunları halletselerde rahat rahat oynasak hep beraber dagıtıcaz ortalıgı kendı klanımızı da yaparıs
    ondan sora degmeyın keyfımıze

inşallah morfeus su serverdakı sorunları halletselerde rahat rahat oynasak hep beraber dagıtıcaz ortalıgı kendı klanımızı da yaparıs
    ondan sora degmeyın keyfımıze

Alıntıları Göster
    Server Güzele Benziyor... HellBoundu Belki Bu Gece İndircem Yarın Gelirim Bende Tryant Olurum Buyuk İhtimalle

By нυηηу...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tansubjk

Server Güzele Benziyor... HellBoundu Belki Bu Gece İndircem Yarın Gelirim Bende Tryant Olurum Buyuk İhtimalle

Alıntıları Göster
    server guzel hocam bu aralar aksak sadece gırınce farkedıceksınız ama duzelecegını umuyorum hatta ınanıyorumsureklı bıseyler eklıo admınler buyuk ıhtımalle ondandır sımdıde buff sayısını arttırmıslar problem admınlerın serverda ekleme yapması sanırım

gel ne ıstersen onla gel ne olursan ol yıne gel

• quote:

server guzel hocam bu aralar aksak sadece gırınce farkedıceksınız ama duzelecegını umuyorum hatta ınanıyorumsureklı bıseyler eklıo admınler buyuk ıhtımalle ondandır sımdıde buff sayısını arttırmıslar problem admınlerın serverda ekleme yapması sanırım

gel ne ıstersen onla gel ne olursan ol yıne gel

Alıntıları Göster
    valla hellboundu cok uzun zaman once indirdim ama pek firsatim olmadi pvp icin takilirim burda
    giricem az sonra oyuna nick rskyboy

• quote:

Orijinalden alıntı: aydeeli

valla hellboundu cok uzun zaman once indirdim ama pek firsatim olmadi pvp icin takilirim burda

Alıntıları Göster
    Ben de Hellbound baştan indirmeye başladım bakalım.105 ile indiriyor.Maşallah ^^

Orijinalden alıntı: Rasqutin

Ben de Hellbound baştan indirmeye başladım bakalım.105 ile indiriyor.Maşallah ^^

Alıntıları Göster
    Eger yavas indirdigini dusunenler varsa
    Lineage 2: The 1st Throne - Hellbound Client
    http://computergames.ro/ro/downloads/viewitem/id/10726/name/lineage-2-the-1st-throne-hellbound-client.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 16 Temmuz 2008; 19:12:54 >
    Refarans Kodum : TAC54VI24DWF
    Faturalarım otomatik ödeme kesinlikle sıkıntı olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: aydeeli

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: aydeeli

suan oyundayız sen ne zaman ıstersen yardım ederiz ZiGZagueR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumcumx -- 13 Aralık 2008; 11:47:14 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: aydeeli

suan oyundayız sen ne zaman ıstersen yardım ederiz ZiGZagueR

Alıntıları Göster
    Hellbound mu yaw?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.