Şimdi Ara

Türkiyede Bilgisayar Programcıları kaç para maaş alıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
16.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben lise son meslek lisesi öğrencisiyim 2 yıllık bilgisayar programcılığı'na gidicem ve 2 yıl bittikten sonra Netron gibi bir firmada Yazılım geliştirme sertifikası alıcam.Aşina olduğum diller C/C++/C# acaba 2-3 Bin ytl arası maaş bulabilirmiyim üniversite şansım yok2 yıllıktan belki 4 yıllığa geçebilirim.Aranızda bilgisayar programcısı var bakın wep programcıları demiyorum
    şimdiden teşekkürler geleceğime yön vericen söylediklerinizle

• yazılımcı değil ama network'çüyüm. 4 yıllık mezunu olmadığın için sana yüksek maaş vermemek isteyebilirler yahut bunu bahane olarak kullanabilirler ama kendini ispatlarsan kopararak alırsın.
  • 1.5 milyar al dua et sen
  • quote:

Orjinalden alıntı: niko_jr

yazılımcı değil ama network'çüyüm. 4 yıllık mezunu olmadığın için sana yüksek maaş vermemek isteyebilirler yahut bunu bahane olarak kullanabilirler ama kendini ispatlarsan kopararak alırsın.

inşkeşke zamanında Düz liseye yada biraz kasıp anadolu lisesine gitseydim
  • aşina olduğum demişsin dostum ondan ziyade herşeyiyle hakim olman lazım. üni. önemli tabi ama sen işi iyi yapabiliyorsan lise mezunu bile olman yeter (böyle tanıdıklarım var.)
    sabit maaş alan bir tanıdığım en son 3 milyar alıyordu orta halli bi üni mezunu
  • Bizim burda bir programcı sucu açtı. o derece..
    Türkiye'de torpil olmadan para kazancan he ?
    bir yerimle gülerim ben buna
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne iş yapıyorsunuz maaş kaç
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ctrlaltdelete

quote:

yazılımcı değil ama network'çüyüm. 4 yıllık mezunu olmadığın için sana yüksek maaş vermemek isteyebilirler yahut bunu bahane olarak kullanabilirler ama kendini ispatlarsan kopararak alırsın.

Ne gereği var ki bilgisayar ve kontrol teknolojileri öğertmenliği veya bilgisayar ve bilgisayar sistemleri öğretmenliği 4 yıllık okursan birde teknik üniversite okursan tamamdır. bu bölümlerne normal lisedekilerden daha avantajlısın

• quote:

Orjinalden alıntı: THR

quote:

quote:

Ne gereği var ki bilgisayar ve kontrol teknolojileri öğertmenliği veya bilgisayar ve bilgisayar sistemleri öğretmenliği 4 yıllık okursan birde teknik üniversite okursan tamamdır. bu bölümlerne normal lisedekilerden daha avantajlısın

hocam iyi hoş diyorsunuzda ben öğretmenlikten nefret ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

Bizim burda bir programcı sucu açtı. o derece..
    Türkiye'de torpil olmadan para kazancan he ?
    bir yerimle gülerim ben buna

katılıyorum çoğu mühendisler bile artık 600 e talim
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: THR

quote:

quote:

hocam iyi hoş diyorsunuzda ben öğretmenlikten nefret ederim

sana öğretmen ol demiyorum ki. Teknik üniversite mezunu ol mühendislik başvuruları alan yerlere bile başvurabilirsin. Ben öyle yapicam. 4 yıl öğretmenlik okuyup. Bu 4 yıl içinde kendimi geliştiricem. Şimdiden başladım c# i ve java yi hatmedicem. Zaten türkiye de çok büyük programcı olmana gerek yok. Bizim ülkedeki programların çoğu veritabanı programı.

• THR

ewt haklısın
  • Tek sermaye kafan.Olumsuz düşünme.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pcbuilder

Tek sermaye kafan.Olumsuz düşünme.

Ama şimdi 4 yıllığa gitmedim diye daha dorusu gidemedim diye beni ucuza çalıştırmalarından korkuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.