Şimdi Ara

Florensia Online(Open Beta BAŞLADI) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
0
Favori
14.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tiwaly

Ok elluin sen kur. Buarada oyun içi nicklerinizi topluca yazında haberleşelim benimki ThunderTR whisper atın oyundayım.

Alıntıları Göster
    ALoneWalker

ailenizin noble si geldi bi şeyi anlıyamadım ben nobleyim ama bende kılıçta var ne ayaksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alone D. Walker

ALoneWalker

ailenizin noble si geldi bi şeyi anlıyamadım ben nobleyim ama bende kılıçta var ne ayaksa

Alıntıları Göster
    benim nicki cogu kisi biliyodur FatalitY
  • quote:

Orijinalden alıntı: --FatalitY--

benim nicki cogu kisi biliyodur FatalitY

Alıntıları Göster
    Elluinle görüstük biz zaten benim yakamoz .. 13 lwl saintim

Bu arada ben tek bir adaya haps oldum, weedge ye donemiyorm GM lerle konustum onlarda bir sey yapamadı su anda weedge acıklarındaki adadayım clan icin bi zahmet gelirsiniz

Bu arada deniz lwl eriniz kac ? Benim 7 ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 23 Temmuz 2008; 16:49:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

Bu arada ben tek bir adaya haps oldum, weedge ye donemiyorm GM lerle konustum onlarda bir sey yapamadı su anda weedge acıklarındaki adadayım clan icin bi zahmet gelirsiniz

Alıntıları Göster
    7

• quote:

7

Alıntıları Göster
    clan ne oldu şimdi ben kurayımmı yoksa kurcak mısınız bu arada friende ekleyin ThunderTR 8k paracığım var deniz 5 te ama clan için kasiorum şu an.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SmaLLviLLe

gecmis olsun hocamda lost adası olmasın sakın kordinatları falan yok bak bakalım adada senden başka birileri varmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alone D. Walker -- 23 Temmuz 2008; 19:06:19 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SmaLLviLLe

gecmis olsun hocamda lost adası olmasın sakın kordinatları falan yok bak bakalım adada senden başka birileri varmi

Alıntıları Göster
    acele etmeyin guild konusunda kurulacak çok acele etmek istiyorsanız buyurun önden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elluin

acele etmeyin guild konusunda kurulacak çok acele etmek istiyorsanız buyurun önden.

Alıntıları Göster
    bencede çoğu kişi daha tam ne kascanı seçemedi onlar seçsin şöle adam akıllı olalım 20-25 dorusu daha erkende kurula bilirde ekonomiyi düzeltmek lazım oyunda bilgi sahibi olmak lazımki yeni gelenlere yardım edelim bu arada afedersiniz .ük kadar bi yer kaldı patch te hala dolmadı ne gıcık bişi ya yüklüyoda yüklüyo

• quote:

bencede çoğu kişi daha tam ne kascanı seçemedi onlar seçsin şöle adam akıllı olalım 20-25 dorusu daha erkende kurula bilirde ekonomiyi düzeltmek lazım oyunda bilgi sahibi olmak lazımki yeni gelenlere yardım edelim bu arada afedersiniz .ük kadar bi yer kaldı patch te hala dolmadı ne gıcık bişi ya yüklüyoda yüklüyo

Alıntıları Göster
    sabir sabir....

bu arada oyunu mantigi fln tamamen cozdum su an dungeonlarda kasiyorum kara lwlim 14 deniz lwl lim 8 bugun pvp sistemi nasil dedim bayagi hosuma gitti oldugunde ana sehre donmuyon orasi iyi bide manyak guzel kesiyom herifleri 16 lwl mage yi kestim o bana bi kere bile vuramadan explorerin adami kilitleme skili var onu kullaniyom herifler bana vuramadan oluyo

• quote:

sabir sabir....

bu arada oyunu mantigi fln tamamen cozdum su an dungeonlarda kasiyorum kara lwlim 14 deniz lwl lim 8 bugun pvp sistemi nasil dedim bayagi hosuma gitti oldugunde ana sehre donmuyon orasi iyi bide manyak guzel kesiyom herifleri 16 lwl mage yi kestim o bana bi kere bile vuramadan explorerin adami kilitleme skili var onu kullaniyom herifler bana vuramadan oluyo

Alıntıları Göster
    Explorer magelere acımıyor diyebilirim

Ama mercler zorluyo baya

• quote:

Orijinalden alıntı: Demosty

Explorer magelere acımıyor diyebilirim

Ama mercler zorluyo baya

Alıntıları Göster
    ben fatality...

valla dedigin gibi merc disinda tum karakterlere acimiyom merc de biraz zorlaniyom ama yinede onuda aliyom
    bu arada 15 lwl oldum

• quote:

Orijinalden alıntı: Blezzing

ben fatality...

valla dedigin gibi merc disinda tum karakterlere acimiyom merc de biraz zorlaniyom ama yinede onuda aliyom
    bu arada 15 lwl oldum

Alıntıları Göster
    Merci bırakıp exp kasmaya başladım full str gidiyorum ve dmg süper şu an.
  • quote:

Merci bırakıp exp kasmaya başladım full str gidiyorum ve dmg süper şu an.

Alıntıları Göster
    Allah razı olsun adamın biri geçerken trade attı. BAna lvl 17 rifle ile 15 lvl elbisesi verdi :D
  • quote:

Allah razı olsun adamın biri geçerken trade attı. BAna lvl 17 rifle ile 15 lvl elbisesi verdi :D

Alıntıları Göster
    ben 17 oldum ..
  • quote:

ben 17 oldum ..

Alıntıları Göster
    Ben lvl 2 oldum gemi savaşlarından hiç bişi anlamadım daha görev yapmya çalışıyom ayrıca simdi bana bi kılıc verdi oyunun basinda möagic knight olmak icin onumu kullancam yoksa

• quote:

Ben lvl 2 oldum gemi savaşlarından hiç bişi anlamadım daha görev yapmya çalışıyom ayrıca simdi bana bi kılıc verdi oyunun basinda möagic knight olmak icin onumu kullancam yoksa

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: guvengs

ooo magic knight o kılıcı kullanıyomus o zaman ben 2int bi str gidem

edit:yabancı forumlarda 2str 1dex yada 2 str bi lvl dex bi lvl int gidin dio bende öle yapcam bu arada magic knight skilleeri tam debuff ya spr oyunda pm atın AloneWalker ben dün yakamoz la konuştum forumdan kim bilmiyom onuda yanlışlıkla kurcalarken sildim digerleri de pm atsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alone D. Walker -- 24 Temmuz 2008; 12:21:00 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: guvengs

ooo magic knight o kılıcı kullanıyomus o zaman ben 2int bi str gidem

edit:yabancı forumlarda 2str 1dex yada 2 str bi lvl dex bi lvl int gidin dio bende öle yapcam bu arada magic knight skilleeri tam debuff ya spr oyunda pm atın AloneWalker ben dün yakamoz la konuştum forumdan kim bilmiyom onuda yanlışlıkla kurcalarken sildim digerleri de pm atsın

Alıntıları Göster
    ya yarım saattir arıyom violet wild boar lar nerde ya görev de dio ama bulamadım bi türlü

• quote:

ya yarım saattir arıyom violet wild boar lar nerde ya görev de dio ama bulamadım bi türlü

Alıntıları Göster
    selam arkadaşlar ...ben bir şey soracağım. bu balık tutma işinde tuttuğumuz balık türlerini ne yapmamız gerek. satmak için mi yoksa bir işe yarayacaklar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolbey

selam arkadaşlar ...ben bir şey soracağım. bu balık tutma işinde tuttuğumuz balık türlerini ne yapmamız gerek. satmak için mi yoksa bir işe yarayacaklar mı?

Alıntıları Göster
    Bu oyun voyage century onlinenin kopyası sanırım.O oyunda da burada anlattığınız sistem mevcut.Hem gemiyi kasıyorsun hem charı kasıyorsun.Değişik görevler var.Voyage cok ayrıntılı bir oyundu bu oyun nasıl acaba çok merak ettim.Bi down edip deneyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aknspmz

Bu oyun voyage century onlinenin kopyası sanırım.O oyunda da burada anlattığınız sistem mevcut.Hem gemiyi kasıyorsun hem charı kasıyorsun.Değişik görevler var.Voyage cok ayrıntılı bir oyundu bu oyun nasıl acaba çok merak ettim.Bi down edip deneyeyim.

Alıntıları Göster
    Oyunu denemek için heycanla ay başını bekliyorum malum kota Okuduklarıma göre çok güzel bir oyun explorer açmayı düşünüyorum....

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.