Şimdi Ara

Florensia Online(Open Beta BAŞLADI) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
0
Favori
14.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öle bi kaide oldugunu da nereden cıkardın sadece birlik acısından tek bi guildde toplanmamız daha iyi olur diye dedim istiyen gelsin .
  • quote:

Orjinalden alıntı: SmaLLviLLe

öle bi kaide oldugunu da nereden cıkardın sadece birlik acısından tek bi guildde toplanmamız daha iyi olur diye dedim istiyen gelsin .

bolluktan kalite ortaya çıkar.isteyen istediği yere gidebilir
  • bende cyb deyim burda muhabet ii gelin istiyosanız typhoon a msja ttın
  • bende cyb ye geldim muhabbet iyi 18 lwl oldum
  • elluin tek basına Türk guildi kurulmuyor sanırım sende CYB ye gel bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: SmaLLviLLe

elluin tek basına Türk guildi kurulmuyor sanırım sende CYB ye gel bence

yok kalsın saolun türk guildi kurmuyorum zaten (international)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elluin -- 25 Temmuz 2008; 20:59:58 >
  • Kardeş Rehber Çok Güzel olmuş güzel anlatmışsın.Bana Göre Oyun Cok Saçma Geldi.Yanlış Anlamayın Sadece Kendi Düşüncem.Bana Göre Cok Saçma Geldi.Arkadaşda indrelim Dedi Ama Hiç Beğenmedim.Bu Oyunda Canawarmı Kesion,Denizdemi Savasion,Birbirinemi Dalıon Belli deil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 26 Temmuz 2008; 0:14:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MysticaLAndreamS

Kardeş Rehber Çok Güzel olmuş güzel anlatmışsın.Bana Göre Oyun Cok Saçma Geldi.Yanlış Anlamayın Sadece Kendi Düşüncem.Bana Göre Cok Saçma Geldi.Arkadaşda indrelim Dedi Ama Hiç Beğenmedim.Bu Oyunda Canawarmı Kesion,Denizdemi Savasion,Birbirinemi Dalıon Belli deil

kendin soluyon bisi anlamadıgını oyundan.anlamadan gusel yada cirkin oldugunu anlayamassınki oyunun.oyun bide turkce.eng olsa napcaktın acaba :D nse herkesin fikri kendine tabiki...
  • boyutu çok byük ya 1.6 gb az değilki:S
  • Arkadasa göre kötüymüs olabilir ama serverdaki player sayısından her gun lag yasıyoruz..
  • bende lag 0.çünkü bi ayar attım makineye .bu arada guildimiz Fellowship kuruldu.Genel chat ingilizce,amacımız dünyanın dört bir yanından oyuncuları toplayarak sıcak bir ortam yaratmak ve ilerde pvpde adımızı duyurmaktır.Sevgilerle...
  • %78 de bekleyin beni geliyorum
  • gel gel iyi takiliyoz ben 20 olcam az bise kaldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elluin

bende lag 0.çünkü bi ayar attım makineye .bu arada guildimiz Fellowship kuruldu.Genel chat ingilizce,amacımız dünyanın dört bir yanından oyuncuları toplayarak sıcak bir ortam yaratmak ve ilerde pvpde adımızı duyurmaktır.Sevgilerle...

o zmn en manyak guild oluruz
  • su anda Turklerin2 guildi var 1.CYB(Ben ve smallville fln ordayiz) 2.yeni acilan Fellowship guildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blezzing -- 28 Temmuz 2008; 14:07:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blezzing

su anda Turklerin2 guildi var 1.CYB(Ben ve smallvilla fln ordayiz) 2.yeni acilan Fellowship guildi

tabi guildimizde türkde var biraz ama türk guildi olarak tanımlamak doğru olmaz.Genel bir topluluğuz.Gelecek türk arkadaşlar varsa bekleriz ama guild chatimiz ingilizcedir.Saygılarla
  • Bide atlantis var türk guildi. Neden böyle çoğaldı ki 1 guild yeterde artar bile :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: tiwaly

Bide atlantis var türk guildi. Neden böyle çoğaldı ki 1 guild yeterde artar bile :S

20 kişi alabiliyor bir guild en fazla
  • yoo guild lwl line gore degisiyo mesela bizim guild 30 kisi alabiliyo su an 21 kisiyiz
  • Kafama takılan sorunlar var cevaplarsanız sevinirim.
    1-) Hem karada hemde denizde level kasıyoruz farklı farklı atlatıyor fakat sadice denizde level kassam benim için ne faydası olabilir.
    2-) Balıkçılık yaparken balıkçılık seviyemi geliştirmek için daha iyi yemmi lazım yoksa skilimi geliştirmem lazım?
    Bide bu balıklar hiç para etmiyor.Saten çıkan balıklardan
    Renkli balıklar-Yengeç-Goby ve Prawn balıklarını satmamam gerektiği söylendi.Bunlar ne işe yarıyor bi açıklarmısınız?Bu balıkları değerlendirmek için ne yapmam gerek npc de satılınca hiç para etmiyor.
    3-)Oyunda bi kıtadan başka bi kıtaya gitmek veya karada dolaşmak çok uzun suruyor.Oyunda binek pet falan gelicekmi?
    4-)Oyuna kasa nezaman gelicek inventory de 2 alanda doldu sadice 3 tane boş alan bulabılıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.