Şimdi Ara

Florensia Online(Open Beta BAŞLADI) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
0
Favori
14.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: akinsapmaz

Bu oyun voyage century onlinenin kopyası sanırım.O oyunda da burada anlattığınız sistem mevcut.Hem gemiyi kasıyorsun hem charı kasıyorsun.Değişik görevler var.Voyage cok ayrıntılı bir oyundu bu oyun nasıl acaba çok merak ettim.Bi down edip deneyeyim.

kopyası falan değil çok daha iyisi olarak değiştirelim
    bu arada guildi bugün açıyoruz.yalnız 2 tane kara ve deniz lvl ı 10 olan adam lazım bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elluin -- 24 Temmuz 2008; 16:26:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elluin

quote:

Bu oyun voyage century onlinenin kopyası sanırım.O oyunda da burada anlattığınız sistem mevcut.Hem gemiyi kasıyorsun hem charı kasıyorsun.Değişik görevler var.Voyage cok ayrıntılı bir oyundu bu oyun nasıl acaba çok merak ettim.Bi down edip deneyeyim.

bu arada guildi bugün açıyoruz.yalnız 2 tane kara ve deniz lvl ı 10 olan adam lazım bana.

benim sorumada cvp versen

kimse bilmiyomu violent wild boar ın yerini acaba tough wild bear lar olabilirmi bu görev 6 lvl görevi o moblarda lvl 6 şimdi bilmedende oyuna girmek istemiyom bboş boş kesmek zevkli degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alone D. Walker -- 24 Temmuz 2008; 16:37:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: guvengs

quote:

Orjinalden alıntı: Elluin

quote:

benim sorumada cvp versen

kimse bilmiyomu violent wild boar ın yerini acaba tough wild bear lar olabilirmi bu görev 6 lvl görevi o moblarda lvl 6 şimdi bilmedende oyuna girmek istemiyom bboş boş kesmek zevkli degil

olabilir.violent bilmemne yazıyodu geçen strong öldürünce saydı

• benim kara lwl li 17 olcak deniz lwl 8
  • silah oalyini bilen var mi?? lvl 5 silah gordum sadece..upgrade gordum ama onda da silahi kabul etmiyodu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: keremonder

silah oalyini bilen var mi?? lvl 5 silah gordum sadece..upgrade gordum ama onda da silahi kabul etmiyodu.

silah olayı derken?
  • explorer icin silahları nerden bulacaz mesela??? ben sadece lvl 5 bulabildim de...
  • arkadaslar depo olarak kullanabilcegimiz bi npc yok mu acaba o kadar aradım bulamadım arkadasla.acaba bilen varsa soliyebilir mi?
  • arkadaslar npclerde sadece 5 lwl lik silah ve setler bulunuyo eger daha yuksek lwlerde item veya silah almak isterseniz pazardan almaniz gerek
  • hadi ya bu kötü oldu nese diger adalarda yokmudur ki dorusu daha gemiyle hic acilmadım gemiyi yaptım yatıyo kerata bu arada bu oyunun max lvl kac
  • valla oyun 3 gun acildigi icin o kadarda cok bilgim yok ama playerler arasindaki en fazla lwl 25 civarindadir
  • oyunda bi hata buldum ışınlanma kapılarından 5-6 kere geçince bi anda şarkılar ses efektlerii bitiyor ve artık o magaralara girince ışınlanmıyosunuz oyundan çıkıp tekrar girmek zorunda kalıyosunuz sıkıldım artık 4-5 görev yapıp oyuna reset atmaktan
  • Ben baymaya basladım..
  • valla hocam ben yeni yeni ısınıyom zaten seni zorla oynatan yok dimi bak keyfine kimse sana neden oyunoyn bu oyunu demiyo
  • valla ben 17 lwl olcam hala bayılıyorum oyuna oyunu oynayanlar FatalitY friend listesine eklesin hem konusuruz hem party fln yaparariz bana 1 tane saint lazim
  • beyler 10 oldum ben denizdede 2 kişi lazım hadi dh guildi kuralım artık euheuh ama 10kları da hazırlayın
  • yok mu 10/10 olan adam yahu.yoksa international kurucam
  • türk guildi kurulalı 2 gun oluyo haberiniz yok galiba shouttan msj atın yaa typhoon arkadasımıza pm atarsanız ilgilenir ..
  • benim deniz lvli 7 evde olsam gelir 10 yaparım ama evde değilim giremiyorum
  • tek türk guildi olacak diye bi kaide mi var
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.