@ehrimen dostum bu film ve dizilerin diğer izlediğin duyduğun hiçbir film ve diziyle bir bağlantısı alakası yok.ha spoiler gibi olcak ama bazen o'neill alay etmek için bazı durumlarda ben luke filan deyip biraz şaka yollu göndermeler yapıyor ama hiçbir şekilde bir bağlantısı yok.evet internal filmi o verdiğin linkteki film.sana tavsiyem inglizce olarak izle filmi-diziyi izleyebiliyorsan.
Kanada ile ABD arasında 1 saat fark... Aynı boylamlarda yer alan ülkeler arasında saat farkı olması çok enteresan geldi şimdi bana...
BU konuda ilk mesaj 2008 de atılmış ben zamanlar sadece filmini izleyip bırakmıştım dizisinden haberim yoktu ama şuan yıll 2011 ve sg1in 4.sezonundayım ruslar daha yeni keşfetti sg i Ama inanırmısınızbirşey ne zaman çıkacak diye beklemeden en kaliteli alt yazıları olarak izlemek okadar zevkliki..güzel olan bir diziyi 1-2 yıl arkasından gelmek daha zevkli diyebilirim..
NOT:Bu öyle bir seriki allah izlemeyenlere akıl fikir versin
madem hortlamış 1 de benden olsun sg1 ve sgA uyku öncesi dizilerimdendir yatağa girin rastgele bir bölüm açın kat'iyen pişman olmazsınız 4 bölüm sonra gözleriniz zaten yavaş yavaş kapanır :D
Battlestar galactica dan sonra izlerseniz belki beğenmezsiniz çünkü. Olaylar çok çabuk gelişiyor. Ne bileyim böyle 1 konunun 5-6 bölüme bağlanması iyi olurdu. Her bölüm farklı olay. Ama ben yinede severek izliyorum. Stargate Universe bsg ayarındadır. Onu beğeneceğinizden eminim :D.
Sci-Fi dizilerinin ilahı Stargate serisidir. Yok efendim Battlestar Galactica daha iyiymiş, onun üzerine izlenmezmiş falan... SG serisi külttür
quote:
Orijinalden alıntı: kangroo
stargate izlemek isteyenler:
-ilk olarak stargate internal filmi izlenir -sonra stargate sg-1 erisi 1. sezondan başlanıp 8. sezona kadar devam edilir. -8.sezona başlamadan önce from sg-1 to atlantis belgeseli izlenir -sg-1 8. sezonda ilk bölüm izlendikten sonra stargate atlantis e aynı anda başlanır.1 bölüm sg-1 den bir bölüm atlantis ten bu şekilde devam edilir -stargate sg-1 1o. sezon 2o. bölüm sonunda biter ve Stargate: The Ark of Truth ve Stargate: Continuum filmleri izlenir. -stargate sg-1 bittiği için atlantisin geri kalan sezonları izlenir -atlantis bittikten sornada stargate universe e başlanır -birde stargate childeren of the gods diye bir filmi var ama oda sg-1 in ilk iki bölümünün birleşiminden oluşuyor... stargate sg-1: 1o sezon 1o x 2o den 2oo bölüm stargate atlantis : 5 sezon 5 x 2o den 1oo bölüm stargate universe: 2 sezon yayınlandı (3 sezon daha çekilmiş ama yayınlanmamış) 2 x 2o den henüz 4o bölüm toplamda : 17 yayınlanmış sezon 340 yayınlanmış bölüm 3 film+1 1 belgesel 1 bilgisayar oyunu....
değermi diyenler için kendi notum: bilmiyorum kaç aydır izliyorum.en baştan sırayla izledim.ama yazdığım son iki filmi en sona bıraktım.yarında universe e başlarım.hayatımda gördüğüm izlediğim en iyi dizi, en iyi kurgu, en iyi olaylar bütünü.zaten diziye ismini veren aletin özelliği gereği hikayede sınır yok.lostu izleyip bitirmiş biri olarak bu diziden 5 tane lost çıkar diyebilirim.karakterler o kadar iyi ki inanamazsınız.bir bölüm önce sevmediğiniz adama bir ölüm sonra hayran kalabiliyorsunuz.9o lı yıllarda henüz ismini lk duyduğumda ve belkide hikayesinden 1-2 satır öğrendiğim zamandan beri hayranıyım.açıkcası eğer objektif bir şekilde izlemeyi başarabileirseniz size inanılmaz katkıları olur.hatta hayat felefenizi bile eleştirmenize sebep olabilir.ne olursa olsun mutlaka izleyin.anlatarak bitecek bir dizi değil...
edit: imla-film ekledim
ben bunları yapana kadar çoluk çocuk sahibi olurum
mesajımız bulunsun
Ducard
kullanıcısına yanıt
Ben nbu diziye başladığımda bekardım iş çoluk çocuk eş yoktu. Sonrasında hepsi oldu, şuan stargate in tekrarlarını kızımla birlikte izliyorum. konuyu da hortlattım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme