Şimdi Ara

TR de ilk ATİ HD 4870 kullanıcı testleri Crysis, Vantage, COD4 , TDU, GRİD, DevilMayCry4, COD4 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
490
Cevap
0
Favori
29.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: selambaba

quote:

Orjinalden alıntı: gainward6600gt

1800xt,1950xtx,2900xt,3800,4800 bu serilerin neden hepsinde 16 rop var

yeni seriler gelince hep birşeyleri arttırıyorlar ama atide hep 16 rop var.rop ne işe yarar ve neden ati bunu bu seride bile yükseltmemiş anlatabilirmisiniz

evet rop nedir?

Alıntıları Göster
    konu için sağolun gerçekten güzel paylaşım olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Spirit_of_sLy

hocam crysisten şöle bi çatışmalı sahneden ss koymadn ya alacağın olsun

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy

ewt bi çatışma sahnesinden ss koyabilirsen çok güsel olur.

bide elinde cmr dirt warmı yada bulabilrsen onunlada bi test edebilirmisin ?
    grid çok iyi optimize edilmiş, dirt baya kasıodu grid i rahat oynatan benim makinamda. bide dirt test yaparsan sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy

ewt bi çatışma sahnesinden ss koyabilirsen çok güsel olur.

bide elinde cmr dirt warmı yada bulabilrsen onunlada bi test edebilirmisin ?
    grid çok iyi optimize edilmiş, dirt baya kasıodu grid i rahat oynatan benim makinamda. bide dirt test yaparsan sevinirim

Alıntıları Göster
    Vantage'de yüksek çözünürlük ve AA açılınca rakipleriyle arayı açıyordu bu kart.Bu testlerde gelirse güzel olur.Elinize sağlık güzel bir inceleme olmuş.

• quote:

quote:

yeni seriler gelince hep birşeyleri arttırıyorlar ama atide hep 16 rop var.rop ne işe yarar ve neden ati bunu bu seride bile yükseltmemiş anlatabilirmisiniz

evet rop nedir?

Alıntıları Göster
    eline sağlık baya bir faydalı olacakdır almayı düşünenlere ben 8800gtimle mutluyum hala deişitrmem kolay kolay.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eths

eline sağlık baya bir faydalı olacakdır almayı düşünenlere ben 8800gtimle mutluyum hala deişitrmem kolay kolay.

Alıntıları Göster
    süpersin
    şimdi kaldı gtx280 ile kıyas diğer arkadaş incelemeyi çabuk yapsa bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C9BF64E75

süpersin
    şimdi kaldı gtx280 ile kıyas diğer arkadaş incelemeyi çabuk yapsa bari

Alıntıları Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuist -- 1 Temmuz 2008; 0:16:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

Alıntıları Göster
    yarın esas filim kopacak COD4 sonuçları ve oyun ss leri geliyor.

şu an inmekte oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 865pe -- 1 Temmuz 2008; 0:24:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 865pe

yarın esas filim kopacak COD4 sonuçları ve oyun ss leri geliyor.

şu an inmekte oyun

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Fettah34

quote:

Orjinalden alıntı: Soultrap

quote:

Orjinalden alıntı: hastrombol

isteyen onuda alsın ama özellikle 9600gt oldukça ucuzlar aradaki farka göre değerlendirme yapmak lazım
    bence 40$-50$ lık fark sonucunda 4850 kaybeder

Hastrombol ordan!

Bi insanın duygularına bu kadar da iyi tercüman olunmazki.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhdmr

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Soultrap

quote:

Orjinalden alıntı: hastrombol

isteyen onuda alsın ama özellikle 9600gt oldukça ucuzlar aradaki farka göre değerlendirme yapmak lazım
    bence 40$-50$ lık fark sonucunda 4850 kaybeder

Hastrombol ordan!

Bi insanın duygularına bu kadar da iyi tercüman olunmazki.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yarın bu ekran kartını alıyordum ama şimdide POWERCOLOR ATI RADEON HD4870 çıkıyor hangisini alayım sizce Powercolor yoksa SAPPHIRE ATI HD 4870 mi. ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Balthier

Arkadaşlar yarın bu ekran kartını alıyordum ama şimdide POWERCOLOR ATI RADEON HD4870 çıkıyor hangisini alayım sizce Powercolor yoksa SAPPHIRE ATI HD 4870 mi. ?

Alıntıları Göster
    Valla gayet açıklayıcı sve doyurucu bir inceleme olmuş..
    Ellerine sağlık....
    Rekabetin sürmesi açısından böyle bir kartın gelmesi gerekiyordu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark matter

quote:

Orjinalden alıntı: 865pe

4870 de kartın arka tarafında 2 adet 6 pin güç girişi yanında 4 adet kırmızı Led var. sistemi ilk açtığınızda Boot ederken 4 adet Led yanıp sönüyor. sonra devam

Led ler mutlak bi işe yarıyordur. araştırmak lazım

http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=115579

burda yeterli bilgi mevcut..

Alıntıları Göster
    865pe,
    arkadaşım cmr dirt oyununuda test edebilme şansın varmı?
    1280*1024 ultra detay 4*aa olarak
    bilgisayarımı crysisten daha çok zorluyor bu oyun anlayamadım gitti.
    ekran kartım 256mb 1950gt

• quote:

quote:

evet rop nedir?

Alıntıları Göster
    Elinize sağlık muhterem, kart hakikaten çok iyi iş yapmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tuz ruhu

Elinize sağlık muhterem, kart hakikaten çok iyi iş yapmış.

Alıntıları Göster
    Beklediğimden kat kat iyi çıktı bu kart, hayırlı olsun arkadaşım. Testler için de ayrıca teşekürler. Sizce 512 MB'lık modelini alsam 1920x1080 çözünürlükte yüksek ayarlarda (genel olarak tüm oyunlarda) bellekle ilgili problem yaşar mıyım? Bir de yeni çıkacak sürücüler performans artışı sağlar mı, yoksa şu anda kulladığın oturmuş sürücüler mi? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhantasli

Beklediğimden kat kat iyi çıktı bu kart, hayırlı olsun arkadaşım. Testler için de ayrıca teşekürler. Sizce 512 MB'lık modelini alsam 1920x1080 çözünürlükte yüksek ayarlarda (genel olarak tüm oyunlarda) bellekle ilgili problem yaşar mıyım? Bir de yeni çıkacak sürücüler performans artışı sağlar mı, yoksa şu anda kulladığın oturmuş sürücüler mi? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Alıntıları Göster
    @Digitalworld

Yuh be kardeşim. X1950XTX ile 8800GTX i karşılaştırmışsın. Ayıp denen bişey var. İkisi aynı sıklet güreşçisi mi? Kaldıki onlar arasında bile iki kat fark kesinlikle yok. Ortalama fark %40-45 civarı.

Dördüncü darbe meselesine gelince, gecenin geç saatlerinde gelen uyukusuzluk nedeni ile yaşanmış bir talihsizlik diyeyim geçeyim.

Ayrıca Atinin eski başarısının en klasik kanıtıda bu forumda halen mevcut... Şöyle kullanıcıların imzalarını biraz göz gezdirirsen, hala çoğu kişide X1950Pro, X1950GT, X1950XT ve X1950XTX gibi kartlardan bol miktarda görebilirsin. Ama çok zor 7900GS veya 7900GT, GTX görebilirsin...

Ama şu da bir gerçek. G80 harbi sağlam bir darbe indirdi atiye. Eğer ati bu 1 sene içinde batmadı ise bunu X1950Pro (özellikle bu) ve HD3850 ye borçludur...

• quote:

Orijinalden alıntı: Fettah34

@Digitalworld

Yuh be kardeşim. X1950XTX ile 8800GTX i karşılaştırmışsın. Ayıp denen bişey var. İkisi aynı sıklet güreşçisi mi? Kaldıki onlar arasında bile iki kat fark kesinlikle yok. Ortalama fark %40-45 civarı.

Dördüncü darbe meselesine gelince, gecenin geç saatlerinde gelen uyukusuzluk nedeni ile yaşanmış bir talihsizlik diyeyim geçeyim.

Ayrıca Atinin eski başarısının en klasik kanıtıda bu forumda halen mevcut... Şöyle kullanıcıların imzalarını biraz göz gezdirirsen, hala çoğu kişide X1950Pro, X1950GT, X1950XT ve X1950XTX gibi kartlardan bol miktarda görebilirsin. Ama çok zor 7900GS veya 7900GT, GTX görebilirsin...

Ama şu da bir gerçek. G80 harbi sağlam bir darbe indirdi atiye. Eğer ati bu 1 sene içinde batmadı ise bunu X1950Pro (özellikle bu) ve HD3850 ye borçludur...

Alıntıları Göster
    quote:

@Digitalworld

yahu forumda 1000 kişinin 10 tanesi 1950xt-1950xtx alda 40 taneside x1950gt-1950pro aldı diyelim geriye kalan 900 küsür kişi x1600 almadı herhalde gitti 7600gt aldı voliyi vuran nvidia oldu yine nvidia bi taraftan 7600gt bi tarafan 6600gt satarken ati hiçbirşey yapamadı orta segment doygunluğa ulaşınca x1650xt çıkardı yazık etti kendine neyse 3850 alan tayfada oldukça az daha pahalı olmasına rağmen 8800gt çok daha fazla satış yaptı

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark matter

quote:

Orjinalden alıntı: 865pe

4870 de kartın arka tarafında 2 adet 6 pin güç girişi yanında 4 adet kırmızı Led var. sistemi ilk açtığınızda Boot ederken 4 adet Led yanıp sönüyor. sonra devam

Led ler mutlak bi işe yarıyordur. araştırmak lazım

http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=115579

burda yeterli bilgi mevcut..

Alıntıları Göster
    4870 in uzunlugu nedir.?
    8800Gt den uzunmu acaba sitelerde açıklama göremedim ama uzunluğuna dair. Bunu bilmeden alırsam kasayıda değiştirmek zorunda kalıcam bu gidişle.
    8800gt tam kılı kılına sıgıyor benim kasaya power kablosunu zor takıyorum biraz uzun olursa 4870 kasada almam gerekicek..

• quote:

Orijinalden alıntı: izmitcarsi

4870 in uzunlugu nedir.?
    8800Gt den uzunmu acaba sitelerde açıklama göremedim ama uzunluğuna dair. Bunu bilmeden alırsam kasayıda değiştirmek zorunda kalıcam bu gidişle.
    8800gt tam kılı kılına sıgıyor benim kasaya power kablosunu zor takıyorum biraz uzun olursa 4870 kasada almam gerekicek..

Alıntıları Göster
    hocam cod4 ne alemde indimi ?
    bide cmr dirt test i istemiştim ama oyunun elinde olmaması yüksek ihtimal diye düşünüyorum.
    yinede diğer testler için çok teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: FRAPS

865pe,

Alıntıları Göster
    quote:

865pe,

Dirt Demo yu indiriyorum akşam büyük ihtimal COD4 ve DİRT ss leri gelecek. şu an işteyim

• quote:

quote:

evet rop nedir?

Alıntıları Göster
    Crysis 1680*1050 Very High DX10 No_AA testini verebilir misin? Ayrıca 8Q ne demek oluyor? Kaç AA?

• quote:

Orijinalden alıntı: berkerden

Crysis 1680*1050 Very High DX10 No_AA testini verebilir misin? Ayrıca 8Q ne demek oluyor? Kaç AA?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: berkerden

8x
    This mode uses a normal 4x Multisampling component and 8 additional Coverage Samples.
    The image quality is almost as good as 8x Multisampling (in most games) while being almost as fast as 4x Multisampling.

8xQ
    Each pixel along polygon edges in samples 8 times, giving them a smoother look. This mode provides near perfect image quality and is compatible with almost all games.

TR de ilk ATİ HD 4870 kullanıcı testleri Crysis, Vantage, COD4 , TDU, GRİD, DevilMayCry4, COD4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 865pe -- 1 Temmuz 2008; 12:55:50 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.