üsteki halen geçerli.Birde silme butonu olsa daha rahat edecektim ama:)
bu kodlar ne şimdi?
Sevgili Doomsday, bunlar birer HTML kodudur. Yani yazdığın kodların ASP ile birer alakası yoktur. "openWindow5('pop_printer_friendly.asp?TOPIC_ID=30247')" cinsinden bir kod HTML olarak ASP sayfasına link olduğunu gösterir. Oke??
ya bende richy gibi düşüdüm ama asp yi html yi biliyordur ama tam anlatamamış diye düşündüm.
ASP sunucudan çalışıp client'e sadece HTML çıktısı göndermez mi??
dostlar beni bugünlerde insanlar çok yanlış anlıyor rica ederim bu mesajın silinmesini istiyorum. Teşekkürler
eheh yeni gördüm bunu arkadaşlarında dediği gibi bunun için asp kodu yok ki sadece js ve html kodu var arkadaşım...
hehee biliyoms yaw:) yanlış anlamanın yanlış anlaşılması..
<!--#INCLUDE FILE="config.asp"--> <%
if (Request.QueryString("TOPIC_ID") = "" or IsNumeric(Request.QueryString("TOPIC_ID")) = False) and Request.Form("Method_Type") <> "login" and Request.Form("Method_Type") <> "logout" then Response.Redirect "default.asp" Response.End else Topic_ID = cLng(Request.QueryString("TOPIC_ID")) end if Dim ArchiveView, ArchiveLink, CColor if request("ARCHIVE") = "true" then strActivePrefix = strTablePrefix & "A_" ArchiveView = "true" ArchiveLink = "ARCHIVE=true&" else strActivePrefix = strTablePrefix ArchiveView = "" ArchiveLink = "" end if
tarzında mı okunmaz tamam okunur demiyorum bende ya (bunu ciddi söylüyorum sadece yanlış anlamışım.) pardon özür dilerim ok. Buda snitz forum olduğu için orada ki topic.asp den kopyaladım:)Buda yanlış anlaşılmasın.
oki kitliyelim o zaman...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme