Şimdi Ara

Rapid-Share alternatifi netload (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.249
Cevap
5
Favori
144.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: KingDwa®F

ya 100 mb dan buyuk dosyalar icin dosyalar sayılıyor. Bu resmen manyak işi, hic de işim olamaz
    1 gunde 12 gb uploads yapabilirim Bu arada adamlar zart diye silecekler ve 1 gunum yanacak.
    Ayda 1000 dolarda verseler ugrasamam. 5-50 mb arası olsa belki dusunebilirim ama 100 mb ve ustu
    hakkaten deli i,şi

Dostum eğer türkiye dışında ki siteler paylaşım yapıyorsan

faydası olabilir ödeme oranı çok iyi 2 defa ödeme aldım

http://forum.donanimhaber.com/m_30602638/tm.htm

• bu netload da hdd crash olunca dosyalar ölüyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KingDwa®F

ya 100 mb dan buyuk dosyalar icin dosyalar sayılıyor. Bu resmen manyak işi, hic de işim olamaz
    1 gunde 12 gb uploads yapabilirim Bu arada adamlar zart diye silecekler ve 1 gunum yanacak.
    Ayda 1000 dolarda verseler ugrasamam. 5-50 mb arası olsa belki dusunebilirim ama 100 mb ve ustu
    hakkaten deli i,şi

Aynen öyle ben de 100 mb ve üzeri olduğnu duyunca vazgeçtim netload işinden.
  • hotfile a 10 gb upload ettim,xxx ama 20 gunde 5 tık alabildim sanırım bende bir sorun var.
    Millet hotfile dan cekmek yerien google ile rapid olan kopyasını arıyor
    benimde yaptıgım gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingDwa®F -- 2 Mayıs 2009; 22:43:30 >
  • Deli işi olsaydı şu anda insanlar yüzlerce binlerce dolar kazanıyor olmazdı. ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyurt

bu netload da hdd crash olunca dosyalar ölüyor mu?

genelde düzelmiyor ama nadirde olsa geri geldiği oluyor dosyaların

ölmüyor ama kullanılamıyor.
  • bi aydir gormedim ben hdd crash :)
    ozellikle uplaodur lar cift rar yapmaya basladigindan beri ama malesef malum yerde netload linkleri azaldi ne hikmetse bi haftadir
  • açıkcası 100-200 gb upload yapcam ugrascam 20 gun sonra bi bakcam gitmiş, bu 20 gunde ben 60 gb kitap upload ederim rapidede
    oradan gunluk puan gelişim 2binden 3000 e cıkartırım enazından.

bu arada gecen rapidden cektigim onca kitabı netload da arattıgımde başarı oranı %0.5, bircok yeni film olmasına karşı eski kovboy
    film arşivleri arattım google da ve skor %40 larda kaldı. Upload hızım 400-500 kb olsa belki dusunebilirim. Olayın elektrik masarafında da
    degilim yani gecen hesapladıgımda ayda 6-7 tl lik bir masraf yapcak bana. Ama gunder 24 st ve 30 gun calıscak bir pc'de hardisk ve makinanın
    fiziksel olarak zarar gorme olasılıgı oldukca yuksek. Gecen sene aşırı voltajdan ups patlamıştı , bu yuzden de boyle bir riske cok uzun vadeli
    giremem. Ama kucuk dosyaları kabul etselerdi seve seve kitaplarımı orayada yuklerdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingDwa®F -- 4 Mayıs 2009; 11:26:26 >

• ya ben 1 tb ye yakın dosya tutuyrum zamanım olmadığı için dağıtmadım ama bir aya yakındır b umiktarda dosyayı yavaş yavaş da olsa upload etdim.Ve hiç bir dosyamda hdd crash hatasına rastlamadım.0 kere down edilmesine karşında silinmedi veya bişi olmadı.Şimdi dağıtıma başlıcam belki dağıtımla ilgilidir hdd crash olayı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ejder52200

ya ben 1 tb ye yakın dosya tutuyrum zamanım olmadığı için dağıtmadım ama bir aya yakındır b umiktarda dosyayı yavaş yavaş da olsa upload etdim.Ve hiç bir dosyamda hdd crash hatasına rastlamadım.0 kere down edilmesine karşında silinmedi veya bişi olmadı.Şimdi dağıtıma başlıcam belki dağıtımla ilgilidir hdd crash olayı.

bende öyle düşünüyorum,

millet abandıkça dosyaya crach oluyor galiba
  • Benimde en gıcık olduğum ezik insanların linkleri ihbar etmeleri. Silinen linkleri takip etmek o kadar zor oluyorki.
  • Hani bu netload linkleri silmiyordu normal kullanıcı şikayetlerinde?
  • ya bizim forumlarda dağıtım yaparken linkleri şifreleyeceğim :) yabancı forumlarda yüze yakın moive paylaşımı yaptım.(15 bine yakın puan aldım) hiç biri ihbardan silinmedi.çoğunlukla bizim forumlarda oluyor bu tür olaylar..sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrakurt2012 -- 5 Mayıs 2009; 8:23:31 >
  • ya bu netload para ödeme konularında yavaş yavaş ipi saldılar gibi. 23.04.2009 da talep ettiğim 50$ ödeme hala gelmedi. Çok gecikiyor ya anlamadım gittim. Zamanında elimde olmayan paranında açıkcası bir değeri kalmıyor :). Malum borçlar ve server ödemesi.
    Buna bi çare bulamazmıyız ya ? Mail felan attık ama cevap alamadık. Yakında galba bu olayı kapatacak netload.

Sizde şu anda durum nedir arkadaşlar ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ACND

Hani bu netload linkleri silmiyordu normal kullanıcı şikayetlerinde?

eskiden benim verdiğim rapid linkleri silinirken netload silinmiodu bende normal kullanıcı şikayetlerinin dikkate alınmadığını sanıordum ama geçen gün tüm türk film arşivim şikayet üzerine silinmiş her ikisindende...
  • quote:

Orjinalden alıntı: jediknight

ya bu netload para ödeme konularında yavaş yavaş ipi saldılar gibi. 23.04.2009 da talep ettiğim 50$ ödeme hala gelmedi. Çok gecikiyor ya anlamadım gittim. Zamanında elimde olmayan paranında açıkcası bir değeri kalmıyor :). Malum borçlar ve server ödemesi.
    Buna bi çare bulamazmıyız ya ? Mail felan attık ama cevap alamadık. Yakında galba bu olayı kapatacak netload.

Sizde şu anda durum nedir arkadaşlar ?

12-13 Mayıs'ta gelir dostum paran
  • kota sınırı yok ve hız konusunda rapid i aratmaz diyerek bugün bir netload hesabı alacağım. hata yapmıyorum değil mi arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenjimikee

kota sınırı yok ve hız konusunda rapid i aratmaz diyerek bugün bir netload hesabı alacağım. hata yapmıyorum değil mi arkadaşlar?

Ne hatası dostum

Netlaod HIZ konusunda Rap-id ile AYNI

Kota konusunda Rapi-di havada karada SALLAR SALLAR YERE VURUR, istersen günde 100GB indir.

Tavsiyem benim gibi YILLIK alman.
  • Rica etsem Adult dağıtımı yapabileceğim bir site önerisinde bulunabilir misiniz özel mesajla
  • Arkadaşlar tek bir rap-id premium hesabında maxsimum kaç TB dosya barındırabiliriz ? limit nedir ?
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.