Şimdi Ara

Rapid-Share alternatifi netload (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.249
Cevap
5
Favori
145.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .AnasoN.

Netload'ın 1000 indirmeye verdiği para az ama. Sayaçları iyi olduğundan iyi kazananlar varmış. Bakınız
    Tabi bu kişi aynı paylaşımı filesonic yada fileserve ile yapsa daha çok kazanırdı heralde.

şu patlamayı nasıl yapıyorlar ben onu anlayamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Netload'ın 1000 indirmeye verdiği para az ama. Sayaçları iyi olduğundan iyi kazananlar varmış. Bakınız
    Tabi bu kişi aynı paylaşımı filesonic yada fileserve ile yapsa daha çok kazanırdı heralde.

Patlama derken ? 10-20 dolardan 50-60 a çıkmayı mı diyosun.

• quote:

quote:

quote:

Patlama derken ? 10-20 dolardan 50-60 a çıkmayı mı diyosun.

evet dostum nasıl başarıyorlar bunu anlayamıyorum

bir arkadaşım şöyle yapıyordu, userlara netload hesabı veriyordu bedava premium olarak bedava yüklesinler diye

hem arkadaşım hemde kullanıcılar kazanıyordu. İyi sayı elde ediyordu.

Ben deneme amaçlı buraya 2 gnlük NETLOAD hesabı verdim 10-15 dakika sonra şifreyi değiştirdiler

• sitede sevgili iyi aile cocukları çok sayıda o yuzden normal oyle şeyi yapan olması.
  • Payout yap dediğimde böyle bir uyarı oluyor. Please insert residential address of the beneficiary: We cant do a payout without these information. Company kısmı boş ondan mı?
  • Evet her yeri doldurman lazim. Ugur nerelerdesin lan

Bir de adres yerini de bos birakma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirkumsali -- 19 Mart 2011; 18:19:01 >
  • Netload'dan beklenmeyen hareketler
    22 Nisan'da gözlerinizi açın Premiumu kaçırmayın

quote:

netload is giving away more than 11,000 days of premium membership!

Starting on April 22, the netload Easter bunny will hop in breathtaking netload premium speed via netload.in and blog.netload.in and hide an Easter egg each time on one of the subpages for three minutes. Whoever finds the Easter egg first and clicks it* will receive his or her netload premium voucher at the end of the campaign**. Because this campaign concerns vouchers with a premium period of up to 24 months, the netload Easter bunny will visit almost all subpages except for download pages ? in other words, keep your eyes open.

In addition, our new netload weblog is going online starting today. You can find interesting background information, upcoming campaigns, votes and general news about netload and our team atwww.blog.netload.in. Of course, we would be happy to hear your opinion in the form of comments at any time. A small tip: Our netload Easter bunny of course also subscribed to the netload newsletter and consequently heard about the new weblog; whoever does not want to miss any of the surprise eggs should take a look at the new weblog now and then too.

Happy Easter Egg Hunting from Your Netload Team!

*A user can win a maximum of three eggs or 24 months premium membership. This contest is limited to registered users. You can register here free of charge and without any obligation.

**The vouchers will be sent per e-mail at the end of the campaign.

• quote:

Netload'dan beklenmeyen hareketler
    22 Nisan'da gözlerinizi açın Premiumu kaçırmayın

quote:

netload is giving away more than 11,000 days of premium membership!

Starting on April 22, the netload Easter bunny will hop in breathtaking netload premium speed via netload.in and blog.netload.in and hide an Easter egg each time on one of the subpages for three minutes. Whoever finds the Easter egg first and clicks it* will receive his or her netload premium voucher at the end of the campaign**. Because this campaign concerns vouchers with a premium period of up to 24 months, the netload Easter bunny will visit almost all subpages except for download pages ? in other words, keep your eyes open.

In addition, our new netload weblog is going online starting today. You can find interesting background information, upcoming campaigns, votes and general news about netload and our team atwww.blog.netload.in. Of course, we would be happy to hear your opinion in the form of comments at any time. A small tip: Our netload Easter bunny of course also subscribed to the netload newsletter and consequently heard about the new weblog; whoever does not want to miss any of the surprise eggs should take a look at the new weblog now and then too.

Happy Easter Egg Hunting from Your Netload Team!

*A user can win a maximum of three eggs or 24 months premium membership. This contest is limited to registered users. You can register here free of charge and without any obligation.

**The vouchers will be sent per e-mail at the end of the campaign.

2 yıllık üyeliği nasıl kazanıcaz ben anlamadım

• quote:

Olayı bende tam anlamadım. 22 nisan'da anlarız.
    2 yıllık değilde 1 yıllık kazanılıyomuş en fazla.
  • quote:

quote:

Olayı bende tam anlamadım. 22 nisan'da anlarız.
    2 yıllık değilde 1 yıllık kazanılıyomuş en fazla.

ben kaç yıllık üyesiyim beni kayırsın
  • Biz elimizdekini kaybettik. Hesaba giremiyorum. Bizim hesapları kapatıp başkalarınamı verecekler yoksa
  • Yumurtalar görünmeye başladı
    Bi tane yakaladım şansıma 2 günlük pre çıktı
  • bu yumurtalar ana sayfaya girince mi gözüküyor arkadaşlar
  • Millet kamp kurmuş sanki, anında kapıyorlar. Peh.
  • harbiden millet kamp kurmuş az önce 30-40 tane yumurta sürekliçıktı ama millet çok hızlı beleşe saldırıyorlar

@ ogameci

yumurtalar netload anasayfada "short news" kısmının hemen yanında çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qlobaLww -- 22 Nisan 2011; 11:30:32 >
  • Heryerde çıkabilir arkadaşlar. My Accounts'da yakaladım ben 1tane
    Ayrıca, My files'de Anasayfa'da Blog Anasayfasında buralarda da denk geldim ama yakalayamadım.
    Hatta şimdi FAQ sayfasında gördüm.

Sonuç olarak yakalamak bayağı bi zor.

• millet yutuyor mu ne hepsi

Oh s çıkıyor
  • az öncede imprint kısmında çıktı ama şansımıza yine bişey çıkmadı hep oh shoot diyor
  • Netload a dünden beri iki mail attım cevap yok. Hesaba giremiyorum. Banladıysanız banladık deyin. Çalındıysa bilelim

Yeni bir hesap aldım onada girilmiyor

username can only contain: a-z, A-Z, 0-9!

Bu hatayı veriyor.
  • 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.