Şimdi Ara

Rapid-Share alternatifi netload (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.249
Cevap
5
Favori
145.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rapid-Share alternatifi netload
  • Allah bereket versin anason
  • Çok sağol ogameci
    Herkese iyi kazançlar
  • Arkadaşlar ben genelde 2 part veya tek partlık paylaşımlar yapıodum şimdi bluray felan gibi çok partlı paylaşımlar yapıcam yalnız merak ettiğim bişi var...Premium kullanıcılara verilen puanı tam anlamadım...

Şimdi 40 partlık birşey yükledim diyelim...Premium kullanıcı bunların hepsini attı idm ye indiriyor... Netload , hotfile ve fileserve premium kullanıcılarından kazandığım puan ne kadar oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: boçi

Arkadaşlar ben genelde 2 part veya tek partlık paylaşımlar yapıodum şimdi bluray felan gibi çok partlı paylaşımlar yapıcam yalnız merak ettiğim bişi var...Premium kullanıcılara verilen puanı tam anlamadım...

Şimdi 40 partlık birşey yükledim diyelim...Premium kullanıcı bunların hepsini attı idm ye indiriyor... Netload , hotfile ve fileserve premium kullanıcılarından kazandığım puan ne kadar oluyor ?

netload premiumlarıda sayıyor,

20.000 download 25 USD
  • netload da sorun mu var? linkerde 403 hatası alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

netload da sorun mu var? linkerde 403 hatası alıyorum

biara gitti site ama şuan iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostrider07

quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

netload da sorun mu var? linkerde 403 hatası alıyorum

biara gitti site ama şuan iyi

birkaç gündür sıkıntılı
  • 10-15 dakikadır netloada giremiyorum sizlerde durum nedir arkadaşlar ?
    Birkaç gündür baya sıkıntı vardı zaten..
  • bende hic sorun yok
  • 10 ci gun oglen bugun 125 $ geldi ( 8 dolar ( 2 uyelige) para kesimi olmuş) 133 yerine 125 geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingDwa®F

10 ci gun oglen bugun 125 $ geldi ( 8 dolar ( 2 uyelige) para kesimi olmuş) 133 yerine 125 geldi

allah bereket versin king

c@sh money
  • arkadaşlar netload free hesabımda 18.43 dolar var artık netload a up yapmıyorum satmaya kalksam kaç para eder
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilboy51

arkadaşlar netload free hesabımda 18.43 dolar var artık netload a up yapmıyorum satmaya kalksam kaç para eder

satacağına biraz daha uplaod yap

25 te çek
  • yapıcamda hotfile fileserve ın yanında ama netloadın remote u çok can sıkıcı. çok küçük birşey ne ne kadar eklenmiş belli değil
  • 25 de çekemezsin parayı 50 yapman lazım...25 de sadece üyelik kodu alabilirsin...

Yaff bu netload da sürekli kampanya yapıp duruoda uploaderlara bir faydası yok...Kampanyayı bize yapki paylaşım artsın allam ya....

Arkadaşlar daha öncedende sormuştum ama tam bi cevap alamadım... 40 partlık bir filmi netload premium ile indiren bir kişiden 40 puan mı alıyoruz ? Eğer öyleyse bluray işine girecem netloaddan...
  • dosya paylaşımın dan daha sistemler var
  • netloaddan fileserveye remote varmı acaba
  • bu arada rapidden netload a remote da sorun mu var arkadaşlar rapiddeki dosyalarımı çekemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: akyildizemre

bu arada rapidden netload a remote da sorun mu var arkadaşlar rapiddeki dosyalarımı çekemiyorum

Evet var iki gündür problem. Hala sorun devam ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.