Şimdi Ara

DH YÖNETİMİNİ TARAFSIZ OLMAYA DAVET EDİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu'muzun silinme gerekçesinin açıklanmasını istiyorum.
    Kimseye hakaret edilmemiş, hiçbir yasadışı bilgi paylaşılmamış, crack warez linki verilmemiş..
    Taciz etmeye yönelik mesajlara düzeyli cevaplar verilmiştir.

Yapılan hareketi son derece yanlış buluyorum hangi mesajımızdaki hani cümlenin kapatmaya esas olduğunun açıklanmasını talep ediyorum.
    Kulübün kurusucu olarak yaptığım şikayetleri işleme almak yerine konuyu kapatmanızın temelinde yatan sebepleri, Bu forumdaki bazı kişilerle organik bağınızın olup olmadığını lütfen açıklayın.

• Koministlikten büyük bir ayıpmı olur daha ne yaptık deme bari.
  • silen kişinin kim olduğu,cezaları kimin verdiği belli değil,kafasına göre işine gelmeyen düşünceleri yok ediyorlar bu forumun alması gereken çok yol var
  • Türkiye Cumhuriyet'in deyiz. Küba da değiliz.Cumhuriyet ilelebet kalacaktır.

Ayrıca konuya müdahelede bulunan yöneticinin ne için sildiğini açıklasa daha iyi olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fetih -- 29 Mayıs 2008; 14:54:49 >
  • Konu içinde "devrim" gibi bi cümle geçtiği için olabilir mesela...
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_Boss

Koministlikten büyük bir ayıpmı olur daha ne yaptık deme bari.

daha düzgün yazmayı bilmezler, pavlov'un şartlı refleksiyle saldırıya geçerler gülüyorum size
  • Demokrasi ve Düşünce Özgürlüğünün 0 olduğu forumda gayet normal!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fetih

Türkiye Cumhuriyet'in deyiz. Küba da değiliz.Cumhuriyet ilelebet kalacaktır.

salak sacma konusmayın konuyu saptırma anarsişt degiliz... suan sen cumhurıyet rejımındemısın???

@baron11

abı eger sadece devrim kelimesindense bu forumu esnefle kınarım... DEVRİM: yenilik demektir ya bunu aklınıza kazıyın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0130 -- 29 Mayıs 2008; 14:59:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Part of Me

Demokrasi ve Düşünce Özgürlüğünün 0 olduğu forumda gayet normal!

Bu konuda olduğu gibi kavgaların hiç bitmeyeceği bi ortamda siyasete nasıl izin verilebilir sence?
  • devrim öcüüü
  • forumdestek@donanimhaber.com derdiniz varsa buraya mesaj atın
  • quote:

Orjinalden alıntı: matters

quote:

Orjinalden alıntı: The_Boss

Koministlikten büyük bir ayıpmı olur daha ne yaptık deme bari.

daha düzgün yazmayı bilmezler, pavlov'un şartlı refleksiyle saldırıya geçerler gülüyorum size

Bu söylediklerini zamanında denüz gezmiş ve mahir çaylakta söylerdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.